Onsdag!

Onsdag och det ar redan kvall! Allt ga sa fort nar man ha gora. Dagen sag ut som alla de andra dagar, hamta och lamna pojken, laga lunch, idag gjorde jag pannkakor till mig, mumsigt! Passade lillpojken pa eftermiddagen. Sedan bar det av att gora middag, kottbullar och pasta blev det! Sjalv var jag sa sugen pa stuvade makaroner, en evighet sen jag at det, men det far bli till att goras nagon dag, dock tror jag absolut inte barnen ater det hihi.. Kvallen ser ut att passa Mae och Will, sa det bli att bada dem och lagga den lilla. Sen sa bli det tv-tittande for Arsenal spela idag och da sitter hela familjen bankade framfor tv!

Tisdag!!

Tjohej och tisdagen redan flygit ivag! Mandag igar och det var en trakig dag med regn och rusk sant gillas absolut inte. Battre vader idag men dock inte det dar varma och soliga vadret, men vad kan man begara, jag ar ju i England. Idag har det varit en trevlig dag! Forst sa blev det att lanmna lillpojken pa dagis, sen hem och fixa och dona lite! 12 hamtade jag han igen! Sen vid halv 1 sa kom Sandra och henns lilla! Sa det blev lunchtime och prat. Sen fick vi ett ryck och snodde ihop lite havreflan, gottit! Ja, sa denna tisdag mot sitt slut och nya friska tag imorgon, for da ar det onsdag och kottbullar ska goras, vilket ar gott, mycket gott! Barnen uppskattar det i allafall och mina kottbullar har till och med blivit sa uppskattade sa mitt recept ska skickas till en receptbok som dem gor i skolan som man kan kopa sen! Sa det ska bli roligt! Nehe god kvall och hoppas alla ha det super bra? En fraga bara, ingen som ar sugen pa au-pair arbete??

Lite hemlangtan!

Ibland har man lite hemlangtan och ibland har man annu mer hemlangtan. Idag var en san dag med valdans mycket hemlangtan. Saknaden av att alltid ha sin syster vid min sida. Min basta kompis Elin ar nagot jag tanker pa dag ut och dag in. Sa idag tog jag mig i kragen och ringde till henne for att prata, hora min Elin, men tyvar var hon inte hemma, och telefonen har varit upptagen hela kvallen sa har inte fatt prata med henne, vilket ar frustrerande, jag saknar henne<3 Jag har inte varit hemma sen 5 januari vissligen har jag satt Mamma och min syster, men pappa, min bror, min bastis, mina kompisar. Hur kommer det vara nar man kommer hem har dem glomt bort mig da, ar dem upptagna med annat och vill kanske inte trffa mig?? Jag hoppas att det inte ar sa, jag langtar sa till att far komma hem igen och umgas med mina nara och kara for det ar det viktigaste jag ha och kommer alltid att vara. Nehe nu ar det positiva tankar som galler, da ga det fortare! Mandag imorgon och med ett leende med munnen sa sager jag JIPPI! Vill ju att dagrana ska ga fort! Hoppas att alla haft en bra helg och att kommande vecka bli bra for allesammans. Jag hoppas min bli bra och att det bli fint vader!

Bra kvall!

Lordagkvallen blev bra! Vi lagade mat, fisk och couscous med sallad, vet dock inte vilken sorts fisk det va men den vad god! En enormt trevlig myskvall med Sandra med mycket prat om allt mojligt. Det belv aven lite Tv tittande, dem har talang har i England sa det tittade vi pa och myste med en god fruktsallad och big cokies! Gottit! Vid halv ett tog jag mig en taxi hem och krop ner i min stora sang! Och sa var det helt plotsligt sondag och den har borjat lugnt och man kanner sag en aning seg, men det ska bli andring pa det, tankte jag skulle ta mig till stan en runda och strosa runt i solen! Hoppas alla har haft en bra helg! Ny vecka och ny tag! Det ga undan har nu vilket jag absolut inte ska klaga pa, vill ha sommar och hemmlangtan borja inta som mest nu.... men som sagt va det ar inte mycket kvar nu!

Lordag!

Dagen syssla idag var att ta flickan till ballet traning och det gor jag mer an garna! Sa vi gick dit, och hon tranade och jag och pojken satt och fikade pa cafet, alltid lika mysigt! Nar vi kom hem sa var det dags for lunch, hamburgare har vi alltid pa lordagar sa det var inget undantag denna lordag. Eftermiddagen har jag bara slappat och varit ute i det finna vadret! Nu ska jag duscha ocg gora mig i ordnig for jag ska namligen hem till Sandra, vi ska laga mat och mysa framfor Tv, tack och lov sa ar denna lordagkvall raddad! Har ocksa varit nervos och spannd for Madesjo, bade dam och herr har spelat, men det gick ju bra, vinst till bada, sa da blir denna lordag toppenbra!! Har en trevlig lordag!

Fullproppad!

Fredag kvall och det har varit full rulle hela dagen. Allt har gatt i ett. Sa trott ar jag som bara den. Efter klockan atta var det lugnt har efter att badat dem och lagt dem. Alltsa hade vi inte hunnit ata och det vara bara att borja laga nagot! Kycklingfile och ris fick det bli denna kvall, mycket gott! Och till efterratt sa blev det en valdans blandnig, ja det bli latt sa nar man vill testa det mesta, appel och bjornbarspaj och sa hade mormorn i familjen gjort rababerkram sa det var man ju bara tvungen att smaka, sa med andra ord sa ar jag valdigt matt och tror att jag somna gott i natt! Nu nalkas helg vilket ska bli skont, lite lugnaree tror jag allt det bli dessa tva dagar. Hoppas i allfall pa det eftersom min vecka har varit fullproppad av arbete. Har en bra helg!

GRATTIS!

Idag har min mamma fodelsedag! Tyvar ar jag inte hemma sa jag kan inte fira henne, men jag hoppas att det bli ett trevligt litet kalas ikvall. Manga grattis min kara mamma, jag saknar dig nagot fruktansvart<3

Fredag!

Redan fredag! Gutt! Och aven denna dag bjuder pa solsken vilket jag absolut inte tacka nej till! Dagen borjade som alla andra att ta pojken till hans skola, sedan hem och arbeta lite, stada kok,dammsuga och torka golv och snart ska jag ga till affaren for att handla lite kyckling och kottfars! En liten prominix i det fina vadret skadar aldrig, jag bli sa glad av sol och varme! Vid ett ska jag hamta pojken fran skolan. Och vid tre tiden sa ska jag hamta dem andra tva barnen, sa det ar full rulle hela dagen for mig!

Torsdag!

Torsdagen borja ga mot sitt lilla slut! Och torsdagar ar jag alltid ledig (for det mesta) Ledig i alla fall fran att arbeta i familjen. Torsdagar har jag alltid sprakskola sa dar har jag varit idag! Efter det bar det av till frissan for att farga haret, var lite nervos men det gick bra! Sedan blev det en kavllsrunda och en liten tripp till afferen for att handla choklad och notter, maste ju har lite att smaska pa! Har det bra!

Onsdagkvall!

Ja, nu sitter jag har igen, dagen har bara flygit ivag! Som alla andra dagar! Soligt vader och man kan inte motsta att ta sig ut! Eftermiddagen blev en liten loparunda! Val hemma sa satte jag mig ute i solen och tog kaffebreak med macka och frukt och tarta! Ja, mycket tarta och godsaker har det blivit har pa sistonde, ja,choklad, tarta,godis,glass och mycket resturangbesok. Ja har man borjat att leva sa har sa ar det svart att sluta... Kvallen blev faktiskt lugn, Sam,s mamma ar pa besok och snall som hon ar sa tog hon och badade barnen idag, Man tackar! en blev det mat, mycket gottit, onsdagar ar en tradition har, vi har alltid take awayfood, indisk mat! Har en bra kvall gott folk och imorgon skola som galler for min del och ska aven farga haret!

Summer!!

Sommarvadret fortsatter vilket bara ar underbart! Denna onsdag kanns som den ocksa bara ska flyga ivag, igentligen har jag inte tid att sitta har men jag ar lat och ha fikarast nu, ar beroende av kaffe tror jag... Ska snart ut och gora tradgardsarbete, de ni! Och sa kommer givitvis alltid tankarna om hur det ar med alla dar hemma, hur ser ni ut, hur mar ni och vad gor ni? Man missa ju jattemycket. Elin min basta van hon jobba sakert i skolan, och kampa pa! Frida jobba och lever livet tror jag och om jag fattat ratt sa ska hon flytta, hur underbart ar inte det?? Sa roligt och sa lilla Jonsson sa klart som redan tagit sitt flyttlast till Jonkoping! Jag ser verkligen fram imot att komma hem och traffa alla och ser hur ni har det! Det ar verkligen tomt utan er! Nehe nu ska jag jobba igen, Have a nice day! It is LOVELY here today!!

Tisdag!

Det varma vadret fortsatte aven idag! Vilket jag absolut inte tacka nej till! Jag bli ju sa lycklig av sol och varme! Denna dag har bara flygit ivag, dem gor latt det nar man ha saker att gora hela tiden! Lamna pojken, hem och smaplocka lite, hamta pojken, lunchdags, leka, hamta dem andra barnen, hem, laga mat, diska, ut och spela fotboll, ja sen ar det helt plotsligt laggdags for barnen och jag kan antligen koppla av med en god kvallsmat! Ja, sa kan en dag se for mig! Redan onsdag och mitt i veckan imorgon vilket ar skont!

Sommar!

Ja,vadret har i England ar aldrig nagot att lita pa, ena dagen kan det vara regn och blast och man behover nastan vinterjacka, andra dagen ar det sa varmt sa man inte behover nagon jacka alls, bara klanning och leggings, hur underbart ar inte det?? Idag var det en sann dag, VARMT! Solen lyste och vinden var varm! Ja, morgonen gick jag med pojken for att lamna honom, och jag ar en som ta pa mig mycket klader for att inte frysa, men det kom av fort, och detta alskar jag! Sommarkansla och traden ar grona!!!Hur ar det liksom i Sverige?? Dagens sysslor blev stryka tvatt pa formiddagen och plocka leksaker och grejer for stadiskan skulle komma. Sen blev det att hamta pojken, och lunch skulle goras! Sen akte vi och handlade och resten av dagen tillbringade jag i solen! Kvallen blev en liten kvallsrunda, kande att det var dags att rora pa sig nu efter alla festligheter! Nu lukta det mat, bakad potatis och tigerrakor, ska bli mums nu med lite mat!

Sondag!

Idag blev det lite fodelsedagskalas, for mig och for lillpojken som fyller ar imorgon! Sa lunch gick vi ut och at pa en nudelresturang, mycket gott! Sedan blev det liten runda pa stan och chokladaffaren, och da kan man inte komma ut utan att kopt nagot, sa det fick bli min efterratt! Sedan hem och sjunga, varsin tarta hade vi! Jag fick en morrotstarta, pojken en chokladtarta, men det blev ju sa klarat att man sakade fran bada! Denna dag har varit undebar och jattefint vader! Men nu langatr jag verkligen hem, hade ju varit roligt att fira sin 20-arsdag hemma, med nara och kara! Nu ar semester och ledighet slut och imorgon borja man jobba pa allvar igen! Hoppas att ni haft en bra helg, det har jag i allafall!

Min dag!

Min fodelsedag har varit bra! Jag fick kort,brev och telefonsamtal vilket jag blev jatteglad av! Tack ska ni ha! Av familjen jag bor i fick jag ett presentkort pa massage, det var behovligt! Min dag firade jag i London, med forst ett besok pa museum. Efter det blev det god mat pa en mysig resturang med Sandra och efter det sa gick vi pa musikal! Sa det var en lugn dag men rolig! Imorgon blir det lite mer kalas! Ska ut och ata med familjen och ata tarta! Just nu njuter jag av det undebara vadret som ar i dag! Tack alla nu och jag saknar er jattemycket!!!

Torsdag!

Idag var man inne i sina rutiner igen! Valdigt mycke jobb idag. Har man inte jobbat pa lange sa far man extra mycket att gora! Tvatt i stor hog och dammsugning stog pa schemat sa formiddagen och susade forbi och det var redan dags for lunch. Efter lunch var jag fortfarande inte ens fardig sa det blev fortsattning med det sista! Sen kande jag mig for att ut och sprionga sa det blev en liten runda! Himmla skont att komma ut lite! Kvallen blev lugn och lite filmtittande, Milano2! Nu vantas sangen snart och det borja pirra nu lite, sista dagen att vara tonaring!! Men dock blir det nog ingen fodelsdagssang vid sangen som man ar van vid hihi

Hemma igen!

Nu ar jag vid datan igen, valdigt lange sen. Semesterveckan har varit bra! Bra vader och avkoppling! Englands vastkust ar verkligen jattefint! Vi hade en fin lagenhet och sov i och mycket roliga aktiviteter har statt pa schemat. Barenen har surfat, vi har spelat beachfotboll, fiskat krabbor och besokt massor av fina resturanger. Sa god mat varje dag. Veckan gick fort och det har verkligen kanns som semester, fast anda lite konstigt att aka pa semester utan sin egna familj. Den dagen vi kom hem fran vastkusen var en spannade dag! Da kom min mamma och syster hit! Det kandes konstigt att oppna dorren nar det knacckade och det var till mig, att se tva stycken som man inte satt pa sa lange var en lycka som steg i hela kroppen! Den kvallen nar dem kom hade jag gjort laxpaj, sa det blev prat och mys som man verkligen langtat efter! Fredag blev shopping och rundvandring i St Albans! Lunchfika och resturangbesok pa kvallen, valdigt mysigt! Lordag belv det ater igen stan, fin marknad sa det ta flera timma att ga och titta pa allt, men ett break pa ett cafe ar alltid skont sa man orka med hela dagen! Eftermiddagen handlade vi hem mat och vin! Jag hade huset for mig sjalv sa denna kvallen skulle bli god matlagning! Klyftpotatis och flaskfile med svampsas, sa gott! Efterratt och massa gott och massa mys! Vi firade min fodelsedag hihi.. lite fortidigt! Sondagen var det matmarknad sa det blev en runda pa stan! Pa eftermiddagen sa bjod min au-pairfamilj oss pa mat, mycket roligt och gott! Dem hade gjort kyckling och potatis, gronsakspaj och sallad. Och sa klart efterratt! Mandagen blev lugn mycket mys och och promenader och glass! Tisdagen blev London! Nagot som min syster verkligen langtat till! Sa det blev en heldag med shopping och bara att titta pa det fina gamla byggnaderna! Kvallen blev god mat pa en resturang och senare musikal! Mamma Mia!! Den var jattebra och roligt var det! Ocj idag onsdag sa akte dem klockan 9, sa jag var uppe klockan 7 gjorde lite smorgasar och gick till hotellet och vinkade av dem! Sorgligt att dem skulle lamna mig, saknar dem redan, kanns sa konstigt att dem akt nu! Men jag har haft det bra och jatteroligt! Och Jag ar sa glad att fa har haft en liten del av min familj har, dem ar det basta som finns<3

God Kvall!

Mat blev det! Och proppfull blev jag, sa nu kan jag sova skont! Ja, imorgon blir en spannade dag, semester!!! Sa nu blir det inte nagon data pa ett tag. En vecka med min au-pair familj ska jag tillbringa vaster om England tror jag det var hihi.. Den dagen vi kommer hem blir den basta, for da kommer mammsen och alskade syster hit, som jag langtar!! Sa det bli ungefar tva veckor med bara roligheter och avkoppling! Och sen ar det helt plotsligt min fodelsedag! 20 Ar, ojoj!! Jaha har det sa bra nu alla nara och kara och jag kommer beratta allt om semester och mitt familjebesok sen! Kramar pa er alla<3

Lovely day!

Ja, denna dag kan ju inte blivit battre! Sa underbart skont! Har ar det varmt och solen lyser! Dagen, borjade med att stryka tvatt, dammsuga uppevarningen idag. Sen blev det att soringa ut och njuta av solen, innan lunch! Lunchtime, och man satt ju givitvis ute och njot! Eftermiddagen blev att hamta Alex i skolan, gjorde absolut inget, vem vill inte ga ut i i detta vader... Nar vi kom hem sa lagade jag dem mat, pasta och tomatsas! Sjalv sa ska vi ata take away food, idag. Vilket vi gor varje onsdagkvall haha. Ska bli gott! Nehe nu ska jag snart ga och bada barnen sa dem ar fadiga for bed!

RSS 2.0