LADDAD!

Eftermiddagen så tog jag min sista löparunda,skönt att springa av sig all nervösitet. Sen så blev det att hämta barnen från skolan. Väl hemma så tog jag kaffe och macka, i samma veva så lagade jag middag till barnen. Pommes och korv. Fullt hus hade vi som sagt! Det har varit fullt upp med andra ord. Nu är det dags för middag. Hon skulle ju laga mat,men det blev inte riktigt så. Jag lagade den istället! Så nu ska det ätas, ska bli gott är hungrig nu! Efterrätt ska också slinka ner. Chokladtårta eller pärontårta,bara att välja,eller blir det en bit av båda:)Jag ladda för fullt för morgondagen! Hem till Sverige!!! Hem till min familj,min älskade syster och fina vän<3 Ska bli härligt att får komma hem! Hejdå England för denna gång!

Tisdag 24/11

Tisdag, det är exakt en månad till julafton och exakt en dag till jag kommer hem. Idag är det verkligen sista arbetsdagen här i detta hus. Det känns lite konstigt men med gott samvete så ska det blir så skönt att komma hem till sitt kära hem till allt man har hemma. Jag behöver närhet av dem jag tycker om,då mår jag som bäst! Denna dag har börjat som vanligt. Regnigt och dant! Diskat och städat köket så det är fint för kvällen! Har även stdädat och rengjort soffan i tv-rummet. Så lite har jag haft och göra men mer än så blir det nog inte. Jag sitter nu på mitt rum och packa ner det sista. Ska snart ta och äta lunch,pasta och köttfärsås ska de bli! Tänkte jag skulle ut och springa en sista gång om det inte regna. Sen ska jag hämta pojkarna från skolan! Dem ska ha kompisar här ikväll. Sam,s bästa kompis, med barn kommer. Jag har varit barnvakt åt dessa en gång så jag vet och känner dem väl. Så det är fullt hus och hejdå kalas som väntas! Jag hade tänkt att baka en kladdkaka men jag skippa det eftersom hon redan köpt chokladtårta,glass,muffins och massa bakverk. Så jag tror vi klara oss på den söta fronten ikväll. Vi ska äta god mat och massa med efterrätter idag! PARTY PARTY som barnen sa! Jag berätta om kvällen senare! Nu är det lunchtime!

Måndag 23/11

Hej regninga måndag! Jag har haft kanonväder hela hösten och har liksom inte känt det här englandsvädret som alla pratar om. Alla säger att det regna och är grått hela tiden. Men så har det verkligen inte varit. Men nu har jag känt på det här vädret i ungefär en vecka. Och regna det här så är allt skittråkigt. Man kan inte gå ut,man kan inte göra något! Bara vara inne. Så nu vet jag hur England är när det regna! Så jag hoppas att solen titta fram imorgon! Min dag har annars varit bra. Mycket och göra så klart. Eftersom jag ska lämna huset på onsdag så ska jag rensa undan det mesta. Städat har jag gjort och strykt tvätt,bland där en massa skjotor. Så jag har sysselsatt mig idag i det regniga vädret. Dagen har gått så fort och vi har ätit middag,jag har diskat undan också, så det ser fint ut när nästa patrull ska laga sin middag(Sam och Jim. Det var meningen att jag skulle vara barnvakt men så blev det inte. Mellanpojken skulle på fotbollsträning men det blev inställt på grund av regnet. Gissa om han blev nöjd,nejjjjj! Så kvällen blir lugn här och jag ska sysselsätta mig med att packa klart,läsa lite och sedan blir det kvällsmat och tvsoffan för min lilla del. Kura ihop sig med en filt är ju inte fel. Drömma sig bort också ska jag göra! Drömma om att jag faktiskt snart ska åka hem. Känns så härligt. Jag bara längta! Längtar hem till allt man har,familj, min älskade syster och vänner,speciellt min Elin! Så nu är det bara imorgon också, en dag som jag hoppas på bli bra! Tror det blir lite avslutningskalas. Hon har köpt så mycket goda saker som chokladtårta,muffins och massa bakverk. God mat har hon också lovat. Så det ser bra ut!Bra start på denna veckan och bättre kommer den bli!

GLAD!

Ja,den tidiga middagen blev en trevlig tillställning. Gott var det också! Blev serverad med skinkstek,rostad potatis,grönsaker,ostsås och brunsås. Blev även paketöppning! Jag hade lite paketer till dem,inte så mycket men lite omtanke räknas ju. Ja,dem hade paket till lilla mig också. Trodde inte det skulle vara något större och märkvärt till mig,men det minsann så var det. Familjen hade gått och köpt en ipod till mig. Så SNÄLLA! Jag blev så glad! Men som jag sa,så värdefullt skulle ni inte behöva köpa till mig. Men dem tyckte jag hade jobbat så hårt att jag definitivt var värd detta. Man blir så glad av att höra sånt! Detta gjorde mig verkligen rörd. Tänk vilken underbar familj jag bort hos. Jag har haft ett så bra år med denna familj, med mycket upplevelse,så som semester med familjen,London,bio,bowling och framför allt alla resturanger vi besökt med god dyr mat. Dem har verkligen skämt bort mig! Men det har varit roligt! Mycket minnen som verkligen kommer bevaras väl! Så detta har varit en bra söndag! Eftermiddagen satt jag och pluggade lite,fikade lite med kaffe och cookis och redigt myste när regnet slog mot fönstret. När regnet slutat smattra så gick jag ut en runda eftersom jag inte hunnit sticka ut nosen. Det var kallt och kändes som vinter. Jag skonade mig själv att jag inte behövde vinterjackan men det ångrade jag så här efteråt,bbrrrr. Så ikväll ska det blir ett varmt bad. Ska också ta och göra mig ett rejält kvällsmål eftersom vi åt så tidig lunch fast en rejäl sådan vill så säga! Men jag ska nog kunna sno ihopp något så här en vanlig söndagkväll. Varma mackor och nyponsoppa hade varit något som skulle passa bra en sån här ruggig söndag, men nyponsoppa har dem nog aldrig hört talas om,tror det inte ens finns i england om jag ska vara ärlig! Nehe, som sagt, en bra söndag och nu väntas bara 2 dagars arbete. Tror det inte bli så jobbigt.Fast man vet aldrig. Kanske blir storstädning dessa 2 dagar som återstår. En bra helg har det varit! Nu känner jag mig verkligen laddad inför hemresan! WIHOOOOOO!!!!!!!

Söndag 22/11

En skön start på denna söndag. Vaknade ungefär vid åtta tiden. Skönt att ligga och dra sig lite innan man stiger upp för frukost! Solen lyser här igen efter lördagens tråkiga väder med regn. Så en liten promenad har jag planerat idag och med ska givetvis kamran så man kan ta lite finfina bilder. Min sista lediga dag här i England. Så det ska packas det sista så jag känner mig färdig. Så jag bara har att checka på tisdag kväll. Det gå liksom undan nu och början av veckorna här bruka alltid vara fullt upp! Vid 12 ska vi äta Söndagsmiddag. Idag blir det skinstek! Hoppas det blir en trevlig samling kring bordet,den sista söndgasmiddagen då hela familjen sitter vid bordet.Så ser det ut idag. Nu ska jag sätta igång. Man måste vara effektiv även att det är söndag!

Lördag 21/11

Lördagslunchen har åkt ner och som det gamla vanliga så var det ju givetvis hamburgare. Tänk vad många hamburgare jag ätit här under denna tid i England. Det är nästan så man ångra att man inte räknat. Ja, så sista hamburgaren här i England, jag kommer ju givetvis fortsätta äta hamburgare men kanske inte lika ofta och kanske inte varje lördag! Min dag i stort sätt har varit bra. Har sovit bra vilket jag tackar för. God frukost gjorde jag också för den delen! Min egna jordgubbsyoggi. Lite småplock på morgonen blev det med disk och diverse. Sen bar det av mot Maes balett träning. Nu blir det en eftermiddag med förhoppningsvis lite lugn och ro. Ska fortsätta med mitt packlast tänkte jag. Ska försöka hinna ut en liten runda för lite syre så man kan inta kvällen med gott samvete! Ikväll så blir det förhoppningsvis god mat och så har jag köpt päronpaj/tårta som verkligen ska avnjutas framför tv! Blir nog en trevlig lördagkväll!

Fredag 20/11

Friday is here! Det gilla vi! I dag har det varit fullt upp. Morgon började med lämning av barn. Jag stannade kvar i skolan och tittade på teater som mellanpojken hade. Så gulliga! Sen bar det av mot hemmer och därmed menades det fredags städa,dammsuga och tvätta golven. Sen bar det av till affären,har blivit en tradition,jag handla hon betala! Så det helghandlades lite,smått och gottit! Sen bar det av hem,packa upp och laga lunch. Taco blev det till min ära. Är det fredag så får man allt mysa till det. Dock bruka det vara vanligt att man har detta på kvällarna, men det gå lika fint och har det till lunch! Efter bar det va till köttaffären för att köpa köttfärs. Sen så lagade jag köttfärsås som ska vara till helgen. Första gången jag laga köttfärsåsen på mitt sätt! Det har också hunnits med att slå in julklappar. Hon var så nöjd med mina inslagningar så hon tyckte jag kunde fortsätta! Så hon har kommit en bra bit på vägen bland hennes julklappar! Nu ska jag drick kaffe och ta mellanmål innan patrullen inkommer. Då ska det lagas mat till dem. Sen blir det barnvakt ikväll. Hoppas på det bästa att dem sköter sig. Man vet inte en fredag när dem är trötta efter en veckas arbete,då blir barn extra HÖGLJUDA och BUSA extra MYCKET. Men det ska nog gå fint,hoppas jag. Så ser kvällen ut. När man lagt alla barnen så sätter man sig vid tv och ta fram sina "nyttigheter". Så ser min fredagkväll ut! Hoppas ni där hemma får en bra fredag och invänta den kommande helgen! En sista helg för mig,det känns ju otroligt! LÄNGTAR! Massor med kramar på er!

Torsdag 19/11

Min lediga dag,min sista lediga torsdag här! Så detta har varit en dag som mycket ska hinnas med att göras.Det är lite att småpyssla med nu innan man lämna landet.Packa håller jag på med för fullt! Har varit på banken och uträttat det jag skulle! Så nu ska jag ta tag i det tråkiga och försöka plugga en timme. Blääää. Sen ska jag ta mig att göra mellanmål för satt sedan bege mig till gymmet och köra lite styrka idag! Får väl se hur det gå för lilla mig. Man måste ju alltid börja någon gång! Sen ska det bli en kväll med lugn och ro,mat och soffan i största del! Good Torsdag!

Lycklig!

Lyckorus i kroppen har jag vilket gjorde att jag tog på mig löpakläderna och sprang en runda,dock bara till parken men det fick räcka. Kändes skönt att komma ut efter at suttit inne och kurat med julklappsinslagning och julmusik,fast en härlig känsla. Eftermiddagen blev ännu mer julklappsinslagning. Ja,julklappar är viktigt här. Man köper till alla. Så är man många så blir det många julklappar,så är det ju bara! Så hela mitt rum har varit en julklappsverkstad idag! En himla röra har jag på mitt rum. Julklappar blandat med kläder. Kastade ut allt från gaderoben nämligen. Så det är väl dags att ta tag i röran så man kan sova sen. Kvällen är här ock snart ska barnen badas. Jag ska laga mat, vad det nu kan blir för något.Eller vad nu Sam och Jim ska ha eller om dem ska äta i midnatt,man vet aldrig här. Jag ska i allafall har mat innan åtta. Bra dag,imorgon är jag ledig,men jag har mycket som ska göras! God kväll allesammans!

Onsdag 18/11

Onsdag och där med så menas det att jag bara har en vecka kvar! En vecka här i detta hus,en veckas arbete.Ska bli så skönt att komma hem igen! Så hur är min onsdag idag? Ja, den har varit lugn med en början,diska och stryka. Jag har också hjälpt Sam med julklappsinslagning, så julmusik har spelats hela förmiddagen! Nu har jag tänkt att slänga fram min resväska och börja packa lite smått. I vanliga fall bruka jag göra en lista och pricka av men det behövs ju inte nu eftersom precis allt ska följa med hem, om det nu får plats vill så säga. Så reskänslan börja infinna sig! Det är bäst att packa så mycket som möjligt när man har tid över. Man vet aldrig vad som händer om dagarna och jag vill inte vara ute i sista minuten,utan känna mig lugn och tillbringa den tid som är kvar med familjen! Hörs senare!

Tisdag 17/11

Tisdagen mot sitt slut. En tisdag som gått fort. Har handlat,gjort äppel/päron smulpaj! Hämtat barnen från skolan,lagat mat och badat dem. Så med andra ord så har man alltid lite att göra. Min dag har varit bra. Lunchade med Sam även denna tisdag. Bruka inte bli så ofta. Så det är trevligt med en liten pratstund i all hetts som sker hela tiden. Hem och iväg, så är det typ här. Fint väder har det varit, men dock inte hunnit haft tiden till att får så mycket syre. Man får vara glad med det syre man får när man hämta pojkarna. När man får ledig tid så är det mörkt och då vill man inte gå ut,inte här i England i allafall. Hemma hade jag vågat,hihi... Kvällen ska bli soffan och min paj ska åka ner i magen tillsammans med vaniljglass! NICE! Sen bli det sängen och ny dag väntas! God kväll!

Måndag 16/11

Mina måndagar bruka alltid börja med en hårdstart! Men idag så var det lite lugnare på schemat. Det blev som vanligt att lämna killarna i skolan. Hem för att plocka undan lite, eftersom städiskan skulle komma! Det var väl förmiddagens arbete. Snodde ihop e snabb lunch, sedan var jag ledig eftermiddagen. Så jag tog mig en promenad ner till stan. Tog ett stopp och unnade mig en kaffe mocca,gräddig och chokladigt god:) Måndagslyx! För den delen känner man sig också mycket piggare att lyxa till det i vardagen! Hemma igen blev det laga middag till mig och barnen. Potatismos och korv! Jag diskade undan och gjorde köket rent och fint igen! Nu bada jag barnen och sedan ska jag lägga den lilla. Sen blir kvällen min och jag ska göra kvällsmellis och soffmys! Vilken måndag! Toppendag och en toppen start på denna veckan!

Söndag 15/11

En god natts sömn fick jag i allafall,var en efterlängtad sådan! Dagen började med bamsefrukost. Barnen i familjen var pigga och glada och lekte resturang i köket. Breakfastclubben! Ja så man bev serverade med det ena och det andra. Det var croosianter med sylt och choklad,det var yoggi med sylt och cholkad och jucie.Jag smakade lite av varje men för mig är detta inte frukost. Så jag gjorde gröt och rostade mackor till mig istället! Frukost ska var redigt och rejält! Men dem hade roligt i köket i allafall. Förmiddagen blev en tripp ut i solen. Jättehärligt väder här i England! efter regn kommer sol, så är det ju bara! Det blev den vanliga söndagsmiddagen, roast dinner som det också kallas! Hel kyckling,rostade potatis i olja,ostsås,lite kokta grönsaker! Väldigt viktigt här i England! Efterrätt så klart! Också en väldigt viktig del här! Jag tog mig ann efter maten att diska upp efter allt ståhej. Att laga söndagsmiddag,ta sån tid och man använder ju halva delen av alla redskaper i köket, (känns det som)Jag har också tagit en rensing i mitt rum. All skit som man samla på sig har jag slängt.Eller det viktigaste har jag ju så klart sparat! Så nu känns det som det bara är att packa nästa helg! PACKA! Ja,tänk att nu börja nedräkningen. Känns skönt att säga detta! Men dessa dagar man gå och längtar kommer säkert gå i snigelfat. Så nu kan man nästan säga att vi gå in i min sista rediga arbetsvecka här! Det känns ju bara allt för härligt! Min helg har varit kanonbra! Biomys,god mat mycket godis,popcorn och choklad! Efterrätt! Precis som det ska vara på en helgen! Söndagkvällen händer heller inte mycket, mer ta att lugnt och förbereda sig för en ny kommande vecka! Gilla läget helt enkelt:) Hoppas ni har haft en super helg med massa ståhej!

Lördagsmys!

Bion var jättebra och tjejerna tyckte likaså! Så det åts popcorn och choklad och det bästa av allt så har dem karamellkungens lösgodis på biosalongen. Är inte så populärt med lösgodis i affärena.Så då gäller det att passa på och välja ut sina favoritgodisar! Vi var hemma igen vid sju tiden. Så då blev det mat! Spagetti och köttfärsås,med ost,vitlöksbröd och sallad. Gottit som alltid! Efterrätt blev citronpaj. Så detta har avnjutits vid tvsoffan. Idag har jag bara softat hela dagen känns det som. Rätt skönt att ha sånna dagar! Är det lördag så är det mer än okej! Snart ska det bli sängen för min lilla del. Känner mig trött och hoppet om att får sova skulle vara skönt! Har inte sovit så bra på den sista tiden så därför är det behövligt med en natts god sömn. Lördagen mot sitt slut! En bra sådan vill så säga! God natt!

Lördag 14/11

Helgen är är. Vädret är fruktansvärt. Det regnar och regnar och vill aldrig sluta känns det som. Just nu har vi ätit lunch, som vanligt blev det hamburgare. Denna lördag ser ut att blir en bra sådan. Förmiddagarna är alltid hekktiska, alla ska på olika håll med diverse aktiviteter. Så jag har varit iväg med flickan på balett. Nu i eftermiddag blir det lugnt. Vid fem tiden så ska vi gå på bio, jag, Mae och hennes kompis. Ska blir jätteroligt att göra något nu när det är näst sista helgen. Så vi ska gå och se Up! Mae ville så gärna se den så det blir nog mysigt med en liten barnfilm,popcorn och godis än sån här ruggig dag. Så en lugn lördag med andra ord. Kan behövas lite relaxing i biofåtöljen!

Fredag 13/11

Fredag är här och känns oerhört skönt! Lika skönt är väl inte vädret här. Regn och åter regn.Fruktansvärt med andra ord. Denna dag har susat iväg. Det har varit fredagsstädning och tvättning och lite strykning.Jag har också varit och fredagshandlat innför helgen. Vi gjorde lika dant som vi gjorde i tisdags. Jag handla och hon möter upp mig och betala! Väl hemma blev det att plocka in allt inhandlat, det skulle lagas lunch, tack, så hade jag lite i frysen som togs upp. Rätt skönt att ha lite portioner nerfrysna när man vill ha mat snabbt! Eftermiddagen har ägnats åt att göra en efterrätt som är barnens favorit, absolut det otänkbara jag bara kan tänka mig äta. Det slutade regna vilket gjorde att jag kunde gå ut och handla kött i köttaffären. Frisk luft tackar vi också för i den vevan! Nu kommer snart dem små liven hem och ska ha mat. Tänkte jag skulle hinna med och dricka lite kaffe innan jag sätter igång med maten till dem! Kvällen kommer blir lite barnvakt. Men i största del ska jag ha fredagsmys med god mat och choklad framför soffan! Så ser min fredag ut! Hoppas ni får en bra fredagkväll med mycket mys! Imorgon är det jobb igen, men roligt. Biobesök ska det sedan blir framåt eftermiddagen! Ser framimot det! Ha det bra! Karm kram!

Torsdag 12/11

Det är torsdag vilket innebär min lediga dag! Kändes välbeövligt att får lite ledigt efter en mycket hård start på veckan. Tänkte ta lite sovmorgon men det blev det inte. Vaknade av att en knackade på dörren. Det var Jim som skulle hämta en skjorta. Ja, så var det med den sovmorgonen! Låg kvar in i det sista ändå innan jag paddlade mig upp för frukost. Förmiddagen gick åt till att plugga lite, rätt skönt att ta tag i det på förmiddagen. Sedan så åt jag lunch och efter det så tog jag mig ner till stan. Julkänslan infinner sig redigt här. Det är julgranar i butikerna och julmusik! Jag skulle inhandla lite saker vilket jag också gjorde, så nu är jag som gott färdig med det mesta. När jag kom hem så var jag så sugen på att slå in det jag köpt så det blev julklappsinslagning och julmusik på högsta volym. Jag längtar till jul, hihi....Nu har jag bunkat i mig ett rejält mellanmål, så jag orka träna. Ska ta mig ner till gymmet och stå och trampa lite! Längtat lite faktiskt! Så nu ska jag byta om!

Onsdag 11/11

Idag var jag verkligen trött. Bruka inte vara så trött på morgonen. Jag har svårt att somna vilket leder till att jag somna väldigt sent och i sin mening så är man alltså trött när klockan ringer för uppstigning. Helst vill man bara ligga kvar men jag är snabb och väldigt bestämd när klockan ringer så det är bara att hoppa upp och se glad ut! Dagens jobb, lite lugnare än vad dem två dgarna innan har varit. Det tackar jag för. Idag så har det blivit matlagning för morgondagen. Har gjort en kycklinggryta med currysmak. Så det hoppas jag kommer smaka!Småplockade lite i huset. Tiden gick fort och dags för lunch! Idag lyxade jag till att lite. Den som spar han ha! Jag hade lite tacopaj kvar i frysen så det smakade fint denna dag! Eftermiddagen blev en promenad, rätt skapligt väder, inte så kallt. Sedan hämtade jag pojkarna från skolan. Vi gick till godis affären för att köpa godis. Dem har godis dag på onsdagar! Nu har jag lite rast eller vad man vill kalla det, så jag sitter här med mellanmål. Bestämde att jag äter ikväll när det är lugn och ro eftersom det är fullt hus för tillfället. Så jag sitter är med brödbullar och kaffe och så gjorde jag lite mix med frukt och keso toppat med kanel och lite solrosfrön. Kesoblandningen med kanel blev samma känsla som risgrynsgröt faktiskt! Väldigt gott! Så nu ska jag ha lite lugn och ro. Ska pyssla lite faktisk, gilla sådant. Har lite planer som jag håller på med:) Kvällen blir att hjälpa till att bada barnen,lägga dem,laga mat till mig själv. Ska även denna kväll vara barnvakt! Men det ska nog inte vara några problem! Imorgon är jag ledig! LEDIG! Känns behövligt och allt som ska göras ska göras. Måste plugga, måste koppla av,måste ta mig till stan och så ska jag nog träna lite! Så min dag imorgon! Har en bra onsdagkväll!

Tisdag 10/11

Likaså denna dag har varit arbete i massor. Först som vanligt lämna pojkarna, hem sedan, idag blev det damma,tvätta soffan. Efter det så skulle jag handla. STORHANDLA. Jag fick i uppgift att handla och Sam skulle komma och möta mig halv 1 för att betala. Så jag traskade till affären vid 11 tiden. Det var mycket som skulles handlas inför veckan.Men jag fixade det, fast det tog sin lilla tid eftersom man hittar ju inte allt,utan måste springa fram och tillbaka. Sam passade tiden och vi betalade,åkte hem. Jag packade upp allt, hon lagade lunch. Äggsandwish blev det.England är ett sandwishland!Trevligt att luncha med Sam, blir inte så ofta. Tiden gick och det var dags att hämta barnen. När vi kom hem så skulle mat lagas. Barnen skulle ha, jag skulle ha mat igen, man håller sig inte så mätt på sandwish. Det skulle diskas,lekas sedan dags för bad för dem små! Ikväll blir det återigen barnvakt. Trött är jag men det är bara att bita i. Hoppas dem är snälla och lägger sig i tid så jag kan får koppla av lite, för jag känner att jag behöver det efter en sån här dag. Så så fort jag fått lite lugn och ro ska jag ta kvällsmat och bara koppla av! Tv,läsa bok och bara vara! Hoppas morgondagen blir lite lugnare och lite mer tid till sig själv. Känner jag behöver ut och röra mig och får lite frihetskänsla!God kväll på er!

Måndag 9/11

Ny vecka! En hård start på den nya veckan vill så säga. Mycket att göra efter helgen som vanligt, men ett måste. Seg morgon, inte för min del, alltid pigg och glad, men andra, vilket orsakar lite förseningar. Men det är vanligt här! Jag är en person som måste passa tider och ä alltid ute i god tid. Här är det inte samma förutsättningar när det gäller det. Men min dag har gått bra fast den varit jobbig. Mycket städning idag, dammsugning, lite tvätt röjdes undan. Ja, det tog din lilla tid. Fick mig i allafall 20 minuters frisk luft, en promenad till affären tog jag och sen tillbaka, det var allt idag. Väl hemma på min lediga tid tog jag i kragen för lite plugg. Tiden gå så fort så man hinner knappt börja förren det knackar på dörren och barnen är hemma från skolan. Då ska maten fram,dem ska matas. Idag lite hektiskt. Mellanpojken har alltid fotbollsträning, så det ska gå undan vill så säga. Det ta ju inte 5 minuter till fotbollsarenan utan det ta 45 minuter, kan ta mindre kan ta mer beronde på trafiken, här vet man aldrig och man kan aldrig vara på den säkra sidan. Alltså har jag varit barnvakt denna kväll. Först åt jag själv efter deras middag, sen blev det diska undan och göra det fint i köket. Barnen skulle badas, det skulle göras läxor, matte och fiol! Den minsta skulle till sängs. Det gick smärtfritt, trött som en liten björn var han så inga problem ikväll! Nu har jag hunnit landa lite, sitter på mitt rum, har dukat upp med kvällsmat, bestående av mina egna rågbullar, det är rediga grejor! Lite god fruktsallad och så mjölk!Så sitter just nu och har det rätt bra här uppe och ögonlocken börja sakta men säkert dra sig neråt. Tror det blir att lägga sig tidigt ikväll! Så en dag med mycket arbete! Måndag mot sitt slut och nya friska tag i morgon helt enkelt!

Söndagsmiddag!

Min söndag har i största del ägnats åt plugg! Så beröm till mig:) Det blev förstås först kaffepause,lunchpause och sen på eftermiddagen så tog jag mig ut för en nypa frisk luft, en liten löparunda runt kvarterna!Väl hemma blev det dusch, hade tänkt att ta en varm sådan men det blev det inte, eller med en början var det varmt men återgick till kallt, sådär stog jag med schampo i håret och hade kallt vatten! Jätteskönt! Det blev ingen långdusch här inte, utan en väldigt snabb. Men jag överlevde min lilla kallfront! På med varma kläder och så kröp jag upp i sängen igen för åter plugg. Middagen dukades upp klockan 6. Riktigt god söndasgmiddag. Bestog av klyftpotatis,skinkstek,stekt pujolök och mycket ostsås! Nu har efterrätten smygit sig ner med en kopp kaffe! Det belv min smulpaj som jag gjorde igår betående av päron,äpple och köpt smuldeg, det förekommer inget komplicerat här. Min kväll kommer inte hända mycket, samtal till mitt kära hem väntas nu sen blir det tv och läggdags för imorgon är det ny vecka! Alltså nya tag! Ingen lugn start utan det är fullspäckad dag kan jag lova om jag ta en titt i huset! Man kan tror att det har varit krig i lekrummet! Min helg har annars varit bra! Hoppas eran likaså har varit bra! God kväll på er!

Söndag 8/11

Fars-dag idag! Så Grattis till min bästa pappa!Får fira min kära far när jag kommer hem! Jaha, söndag och allt och sliten och dan känner man sig! Sovmorgon också för den delen. Var länge sen jag fick sova ut lite rejält för en gångs skull. Och det var länge sen jag sov så bra som jag gjorde denna natt! Min söndag kommer ägnas åt vila,plugg, lite träning och god söndagsmat! Mycket plugg ska det i allafall blir idag. Bara ett måste! Så det tänkte jag beta av nu på förmiddagen så man kan göra lite vad man vill på eftermiddagen! Så, så se min söndag ut! Hörs senare!

Lördag 7/11

Lördagar är det alltid jobb som vanligt! Inget avancerat eller jobbigt utan roligt! Det belv lite pyssel på morgonen! Flickan har en skoluppgift att forska om en valfri planet och berätta sedan om denna! Så vi har varit extra duktiga och tagit ställning till att göra en planet! Så det ägnade vi oss åt vilket jag tycker är super-roligt! Sedan blev klockan 11 och vi skulle bege oss till hennes balett träning! Efter det hem, göra den vanliga lördags lunchen! Hamburgare. Har aldrig ätit så mycket hamburgare som jag gjort här hihi....Eftermiddagen blev lite lugnare. Familjen åkte till parken och jag stannade hemma och gjorde lite smulpaj istället som vi ska ha imorgon! Just nu har vi precis matat barnen med både mat och glass! Så nu är dem lugna och ska sitta framför tv och heja på Arsenal som spelar ikväll! Vi ska väl ta och äta framåt kvällningen, lite god mat ser det ut som att det bli, ris och hennes chillibeans gryta och så vitlöksbröd! Efterätt bli cheesecake, så den ska njutas framför tv med förhoppningvis något sevärt! Lördagar är sköna men skönast och mysigast hemma! Men nu har jag inte många lördagar framför mig utan det börja bli ett slut här i detta landet! Känns både sorgligt men skönt! Längtar hem nu till kära mor och far, bror som syster! Har en trevlig lördag!

Regniga England!

Nu är jag hemkommen från den roliga lilla tillställningen! Så klart så fick vi inte det bästa vädret. Det regnade och var allmänt ruskigt och viterjackan åkte på för denna säsongen. Invigde också mina nyinköpta stövlar! Men lite regn var inget problem för folket, för folk det var vad det var! Detta är något populärt. Kände redigt nyårsfirande, stog med en sprite flaska i handen och tänkte ja, detta kunde lika väl varit ett champange glas, fick en lite längtan till nyår! Det var oerhört fina raketer och många, många, inte några fjutt här inte. Ska det vara så ska det vara rejält! En mysig liten tillställning vill jag tilltala! Väl hemma så blev det mat, vi beställde takeawayfood, lite på latsidan. Men det får man vara ibland.(eller det blir rätt ofta här....) Lite onyttigt, men det får man också vara ibland! Efter att stått i regn och rusk så värmde maten mig inte ändån så det fick bli ett varmt bad! Kändes behövligt och blev genast varm och go! Nu så ska jag krypa upp i tvsoffan med lite godsaker som choklad! Choklad är gott! Hoppas att det finns något skojsigt på tv bara.God kväll!

Fredag 6/11

Redan fredag, alltså snart helg! Veckorna flyger bara iväg! Idag har det varit fullt upp hela dagen! Som vanligt så har jag lämnat pojkarna, sedan bar det av att handla lite! Väl hemma igen så blev det städning, med det menas dammsugning och tvätta golven. Tycker det är så oerhört skönt att har det extra rent inför helgen! Det lagades mat som vi ska ha imorgon, bra förberdelse inför helgen när inte tiden finns till alltid! Så min förmiddag gick väldigt fort, det gör lätt det när man ha massor med saker att göra! Eftermiddag fortsatt lite jobb, med tvätt och strykning! Sedan så hann det ut på en promenad i den kalla vinden. När barnen kom hem från skolan var det åter dags att laga mat, lätt sådan, korv och pasta, ska det gå undan så ska det också vara lätt! Nu har jag gjort mig lite iordning för snart så bär det av till lite festligheter! Idag så fira dem något i England, ha inte begript redigt vad det är, men fyvekeri ska det bli i allafall. Så snart bär det av till Mae´s skola där denna tillställning håller hus varje år! Kvällen kommer nog bli riktigt bra och på vägen hem ska vi köpa med takeawayfood och bara mysa inför kommande helg!Så det ser ut som att det kommer bli trevligt! Hoppas ni likaså får en trevlig kväll med en bra helg framför er! Trevlig helg på er!

Torsdag 5/11

Saknar denna lilla gumman<3 men nu är det inte länge kvar till jag kommer hem!! Idag har jag varit ledig!Jätteskön dag har jag haft! Började dagen med uppstigning och frukost. Lite plugg på morgon blev det också! Vid 11 tiden så begav jag mig till stan! Tog med mig lunch,så en heldag blev det i stan! Mycket nyöppnade affärer, vilket är roligt. Idag så blev det lite som kom hem, ett par ugs, underbara, det är som att gå med morgontofflorna på sig! Det blev ett par stövlar också. Väldigt nöjd med dessa köp! Det kom hem eb massa med julplock också! Här har dem redan börjat julpynta i stan med julbelysning. Känns tidigt men väldigt mysigt! Jag har ju redan hakat på den tidiga jultrenden, köpt julsaker och slagit in julklappar! När jag väl kom hem blev det mellanmål, lite avkoppling sen begav jag mig ut för en löparunda! En underbar höstkväll, och det kändes som man bara svävade fram! Väl hemma blev det dusch,det belv ansiktsmask, målade naglarna och tog allmänt hand om mig! Sedan blev det matlagning och middag för min del! Så härligt att äta när man tränat och tagit ut sig lite! Nu ikväll blir det tv och soffa och bara att ta det lugnt! Imorgon väntas fredag och åter jobbardag! Härligt med fredag för den delen! God kväll!

Onsdag 4/11

Det är onsdag, och det är mitt i veckan som man bruka säga! Höstvädret har hittat hit, den där underbara värmen är borta och kylan har smygit sig hit, tror den allt kommer från Sverige! Nu är det vantar och mössa och snart tror jag vinterjackan flyger ut ur gaderoben! Min dag har annars varit bra som alltid börja med att lämna killarna i skolan,sen bär det hem för jobb som i vanlig ordning bli först köket,sen återgå man till barnens rum, sen blir det tvätten! Ja lite pauser imellan förstås så klara man allt galant! Men det gå så otroligt fort till lunch, och lunche ska också gå fort ibland. Idag blev det rotfruktgratäng som jag sparat så det var bara till att värma och stekt korv, lagom lätt lunch! Eftermiddagen blev lugn, det blev en promenad i dem kyliga vindarna. Väl hemma en varm kopp kaffe och så plugg på det, inte lika roligt men allt i livet är ju inte roligt! Middagsdags och jag gjorde potatismos och lax, ingen hit för dem små barnen, men för mig:) Men jag gör bara vad jag bli tillsagd att göra! Sen blev det diska undan, spela spel med mellanpojken och nu ska dem badas! Sen blir det läggdags för dem.Sam ska ut så jag bli lite barnvakt så här på kvällningen! Bruka relativt bli lugnt så det ska nog gå fint ikväll också! Så det bli en kväll framför tv med något gott kvällsmål! Imorgon bär det av för ledighet och den ska ägnas åt plugg men också lite shopping. Har lite saker som jag ska köpa som jag tänkte slå till med imorgon! Har en trevlig kväll allesammans!

Tisdag 3/11

Och så var det som vanligt igen, skola för barnen! Stressiga morna,frukosten i luften,det rena huset förvandlades till motsatsen,ja precis som det bruka vara! Allt som vanligt igen helt enkelt! Men dagen har varit rätt lugn ändå! Det har plockats lite i huset,hållt på med tvätten, eftersom dem kom hem med en massa smutstvätt från semestern. Förmiddagen gick snabbt undan och lunch skulle göras. Idag snodde jag ihop mig en kycklinggryta och couscous till det! Postmannen kom också och knackade på dörren! Massa med post och för ovanlighetens skull så var det post till lilla mig! Vad glad man bli!! Ett stort brev från min kära familj! Fick en tidning, en trisslott och lite småbrev! Så roligt! Blev verkligen jätteglad!Tack mina underbara<3 Så detta förgyllde min lilla dag! Min eftermiddag var lugn till en början med lite plugg sen blev det en liten löparunda för min del, skönt så här efteråt. När jag kom hem gjorde jag lite mellis till mig och forsatte att plugga lite! Sedan så kom mina små smottinga hem och det blev lek, eller danslek och många skratt, roligt hade vi i allafall! Nu är kvällningen här och middagen har precis lagt sig i magen! Pasta och köttfärsås, något som alltid smaka! Denna kväll ser ut som att den kommer bli lugn, känner mig en aning trött och därför inget ansträngande för min del, utan soffslapp framför tv. Skadar aldrig en tisdagkväll! Annars en bra dag för mig!

Måndag 2/11

Första dagen på denna veckan! En bra dag för min del! Jag har haft fullt upp precis hela dagen. Det enas ska göra och det andra! Idag så kom familjen hem efter en vecka i Portugal! Dem kom i eftermiddags, ungefär halv 4. Så jag har haft hela dagen för mig själv i stort sätt! Men inget soft här inte, utan det var full rulle från början. Jag gjorde lite fint utanför, så mycket löv som samlas på garagefarten, tror vi är den enda som får allt löv på denna gatan. Så rent och fint blev det! Jag lovade att ha mat klart till kvällningen så det har jag stått och lagat hela dagen. Det skulle göras köttfärssås och vegetarisk lasagne, så det tog sin lilla tid! Men jag tycker det är så roligt att laga mat, så jag gör det mer än gärna! När familjen kom hem så möttes man av glada leende och kramar och jag blev så glad själv! Det blev mycket prat med barnen, dem var så pratglada och skulle berätta om resan, och dem hade saknat mig, så gulliga dem är:) Vid halv 6 åt vi middag, det blev alltså vegetarisk lasagne,spagetti och köttfärssås,min tacopaj,vitlöksbröd och sallad som jag gjort. Alla var så nöjda och tacksamma för maten vilket gjorde mig så glad! Jag hade ju även efterrätt, min kladdkaka som jag inte ätit upp,tur det haha... den gick åt vill jag säga. Alla började med en bit var, men dem ville bara har mer och mer,så den gick åt! Din lilla snutten som var kvar, hängde sig alla över och frågan var, vem ska ha den sista biten? Alex sa- det är faktisk Maries bit för hon har bakat den, fast igentligen inte, hon har ju ätit en så stor bit innan... jag skrattade... dem är så roliga! Så det blev Alexs bit i allafall till slut, kanske lika bra! Så mer kladdkaka!! Ska bli!Proppmätt blev jag i allafall av all den goda maten och efterrätt på det, magen stå som en balong!Denna kvällen har varit väldigt trevligt, med alla samlade kring bordet. Inte ofta vi sitter samlade allesammans, så det var roligt! En bra start på denna veckan och jag känner att denna veckan bara kommer att flyga iväg, roligheter ser det ut som det ska bli till helgen, sånt gillas alltid! Nu så är det snart läggdags för dem trötta små liven och åter igen så väntas skola efter en veckas lov! Detta innebär, slut på lugna och tysta morna. Men som sagt var inte länge kvar nu och det kan jag leva med:) God kväll! Hoppas ni likaså får en kanonvecka nu i den kyliga novembermånaden!

Söndag kväll!

Eftermiddagen blev inte så pjåkig ändå! Vädret sken upp, här vänder det väldigt snabbt,från regn till sol bara sådär! Så efter lunch idag så gick jag ut för att handla lite. Alla här tänkte nog samma, det var fullproppat i affären. Väl hemma blev det fika,kaffe och kladdkaka och så började jag slå in lite julklappar! Så min eftermiddag ägnades åt det! Nu ikväll så har jag gjort toast, var länge sen jag åt det,så det smakade! Nu blir det lite datasittande och tv innan jag ska krypa ner! Imorgon som sagt så kommer dem hem! Men jag har haft en skön vecka med avkoppling. Visst jag har städat och strykt tvätt men det blir helt annat sätt, man får göra det när man vill! Jag har lagat god mat och hunnit med att baka lite! Jag har uträttat lite julklappshandling och shoppat i London! Nu är det bara en liten tid kvar här så nu ska jag njuta den sista tiden! Och denna helg har varit bra för min del med soffmys, tända ljus och massa med god mat! Hoppas ni har haft en bra helg och ser framimot kommande vecka och den nya månaden! God kväll!

Söndag 1/11

Så är vi inne i November, och nu börja nedräkningen för mig! Bara 25 dagar kvar! Idag är det också sista dagen jag är hemma själv! Imorgon kommer dem hem! Denna veckan har gått så otrligt fort och jag har hunnit med allt jag velat göra! Har haft en så bra vecka!! Så vad ska man göra en sånhär dag? Ja, jag hade planer men dem suddades ut så fort jag vaknade! Regnet öser ner och det blåser som bara den så det finns liksom ingen motivation att sticka ut nosen. Och min motivation till att göra något annat vill sig heller inte. Söndgar är tröttsamma fast man inte gjort något ansträngande, konstigt nog. Tror att det blivit alldeles för mycket soffslapp den senaste tiden. Så även denna dag se ut som soffmys med en filt,ett bra tv-program eller film, tacopaj från gårdagen och kladdkaka, ja ni hör ju hur det låter, men så ser livet ut nu för tiden! Ska även börja får lite julkänsla idag, ska slå in julklappar till barnen som jag köpte igår! Jag längtar så otroligt till juletid! Så idag känns det som en dag man kan ägna sånt åt eftersom jag inte vet om jag kommer hinna med det kommande veckor som är kvar! Lika bra att ha allt avklarat! En sak som jag också måste köpa är något till Sam och Jim, någon som har några tips på vad man kan ge dem?? Har inga idér för fem öre, Så hjälp mig!

RSS 2.0