Sondag!

Idag har min Pappa fodelsedag, Grattis pa dig! Hoppas du fick en toppendag med fotbollstittande! Sen ar det mors dag sa jag hoppas aven mammsen har haft en toppen dag! Sen blev det nyheter idag nar jag ringde hem, min kusin har fatt en liten pojk sa det bli en stort grattis pa er! Ja vilken bra dag med mycket som hander och jag ar inte hemma och fira allt detta:( Fast snart sa kommer jag och da ska det bli fest varje dag! Annars har min dag bara varit bra!! Solen skiner och kan det bli battre liksom, det ar sommar! Ny vecka och nya tag!

Lordag!

Fint vader idag med sa skont men sa varmt!!! Man bli sa lat... Idag har jag varit lite barnvakt, strykt tvatt och donat! Lagade lunch till mig, de andra valde att aka till Mc donalds men inte lilla jag idag. Eftermiddagen blev fotbollstittande chelse - everton. Dar Chelse blev det segrande laget! Sedan tog jag mig ut pa en promenad bara for att komma ut och koppla av lite i det fina vadret! Snart vantas lite grillkvall har med familjen vilket ska bli sa gott! Grill ar verkligen sommar, har langtat efter denna lukten.... hihi Hoppas alla har en trevlig kvall for det ska jag ha med god mat och mys framfor tv! Hej hopp! Have a nice evening gott folk!

Fredag!

Fredag igen och denna fredag har varit som alla andra dagar toppenbra! Det bjods pa fint vader vilket ar underbart! Idag har det varit museumbesok. Vi akte till Roland Dahls museum, tror alla vet vem det ar? Om inte sa ar det en beromd forfattare, jag gilla hans bocker specielt en som heter Mathilda! Vi hade lunchsandwish med oss, sa vi satt ute i det fina vadret och myste med allt mojligt som jordgubbskakor, chips och godis och sa blev det en kaffe pa det! Val hemma sa blev det lite barnpassnig eftersom dem andra i familjen akte pa tennislektion! Sen blev det matlagning, spagetti och kottfarssas! Mycket gott! Sa nu vantas nagon sorts dessert, vet dock inte vad jag ska ta men nagot hitta man alltid i kylskapet! Helgen mot ingang och det kanns skont! Hoppas alla far en trevlig fredagkvall, min bli valdigt lugn! Hej svejs pa er!

Good Evening!

Min lediga dag har varit helt okej! Vadret blev helt plotsligt fint och varmt, dock lite mulet sa inget solande men men... Istallet offrade jag mig ett tag och spelade lite fotboll med pojkarna! Lagade lunch som idag blev hamburgare med sallad! Sen tog jag tag i mitt liv som jag sa jag skulle gora! Jag akte och tranade pa gymmet. Dock inget seriost, utan bara lite lattare saker for att mest komma igang efter en tids vila fran traning! Och vad det kanns skont efterat, kanner mig sa pigg! At mat nar jag kom hem som blev makrill med pasta och champinjoner!Detta ar mumma... Och efterratt blev idag en fruktsallad! Hoppas alla har haft det bra! Redan fredag imorgon! JIPPI!

Torsdag!

Torsdag idag och vadret vill inte bestamma om det ska vara sol eller mulet, kanske till och med kommer en skur hmmm, lite trakigt nar man ar helledig! Ingen skola idag vilket ar riktigt skont, alla har lov denna veckan! Majlov! Sa vad ska hittas pa denna dag? Ja, mina planer infor dagen ar att ta mig ner till stan for att strosa runt ett tag! Sen i eftermiddag ska jag ta tag i mitt lilla liv och trana! Ska ta mig ner till gymet, JAG SKA! Det var lange sen jag tranade sa det ska goras! Ska bli sa skont! Det ar dagens plan! Bara ta hand om mig sjalv idag, nar gjorde man det sist? Nehe tjingeling have a nice day! I will!

Onsdag

Mitt i veckan och denna dagen bjod pa regn,och jag har inte satt min fot utanfor dorren. Bara varit inne och tiden den har gott anda. Formiddagen blev strykning och stadning i Tv-rummet, sen har eftermiddagen varit lugn! Har slappat lite ikvall och tagit hand om mig och badat och bara haft det skont! Hej svejs allehoppa!

Tisdag!

Aven denna dag en toppendag! Borjade formiddagen med att Will och jag tog bussen hem till Sandra (min au-pairkompis) dar vi tillbringat hela dagen och kvallen! Vi Kom lagom vid lunchtid sa det gjordes enkel lunch till allesammans med allt mojligt som tillbehor! Kvallen blev det grillparty! Ett litet avskedsparty for Sandra som gjorde sin sista arbestdag som au-pair! Sa trevligt det har varit! Det bjods pa bakadpotatis, hamburgare,kyckling och grekis sallad, ja sa fullproppad var ordet, man var ju tvungen att smaka av det allt nar man ar en matalskare! Och droppen pa det sa blev det en god fin efterratt som verkligen skulle tryckas ner, det gick! En god cheesekake tror jag enkelt kommer ner i dem flesta magarna hihi!!! Nu ar det laggdags for min del! God natti!

UTMANAD!

Nu har turen om att bli utmand kommit till mig! Vilken mat äter du ofta? I love pasta!! Sa mycket pasta bli det med olika tillbehor! När du är på kalas, är du den som sitter eller hjälper du till att duka av? Det beror pa vad det ar for kalas! Men for det mesta sa bruka jag hjalpa till och duka av! Var sitter du helst när du bloggar? Dar datan ar, i lekrummet har i England! Koper du trisslotter? Min familj tycker mycket om trisslotter sa vi koper ganska ofta, speciellt nar det ar fodelsedagar! Vilken stad eller land har varit din bästa semester? Oj, jag har gjort massor med semestrar med min familj i Sverige som har varit roligt! Och den basta resan utomlands ar i Grekland med mina kompisra Frida och Emma! Tv kanal du tittar mest på? Jag hinner inte att titta pa Tv, sa det bli olika kanaler nar jag har tid! Jag utamar alla som vill! :-)

Mandag

Mandag her ocn ny vecka! Fast denna dag kanndes som sondag eftersom det ar helgdag her. Och denna dag bjod pa vacker och varmt vader! Toppen! Inte sa mycket gjort idag heller, mycket att umgas och bara vara! Det som jag hann med idag var en liten promenad, annars bara atit och unnat sig en massa onyttigt vilket i och for sig ar valdigt gott:) Barnen ar lediga hela veckan, dem har lov! Sa imorgon ska jag och Will aka buss till Sandra min svenska au-pair kompis! Vi ska leka med barnen! Detta ar dock min sista dag med Sandra och darfor sa ska det bli trevligheter pa kvallen , men jag vet inte redigt vad det bil, men hoppas att det bli en rolig dag! Hoppas alla haft en bra start pa den nya veckan! Och sjalv sa hoppas jag att det ga fort nu! Hej svejs!

Sondag!

Min sondag har varit allt annat an bra! Den har varit toppen! Sommarvader vilket man bara bli glad och lycklig av! Idag sa har jag for forsta gangen i mitt liv tittat pa fotboll i England, inte vilken fotboll som helst utan jag har varit och tittat pa Arsenal! Latt den haftigaste fotbollsupplevelse i mitt liv! Sa idag kom verkligen min Arsenaltroja till anvandning! Det var en bra match och sa klart sa vann Arsenal med hela 4-1. Och alla malen gjordes i forsta halvlek! Detta var verkligen nagot jag velat gora sen jag kom hit och antligen sa blev det en titt pa deras sista match! Vi har i England har helgdag imorgon vilket man inte tackar nej till, men som jag vet sa har ju inte ni det dar hemma, sa jag hoppas att ni far en bra ny start pa den ny veckan! Snart ar det allt fran skolavslutning till semester, det ga undan nu! Har det bra!

Helg!

Min lordag har varit superbra! for det forsta sa har det varit fint vader, vilket gor att man verkligen bli pigg och glad!! Ror det andra sa har det varit en bra dag for det har varit en dag hela familjen har umgats, vilket inte hander sa ofta har! Vi akte, vet inte vad jag ska kalla det men det var cirkus, djuruppvisning som hundar, kaniner, hastar m.m, mathall,glass,kakor och godis, ja allt mojligt! Men det var superroligt! Nu ar det kvallning och maten har hunnit aka ner, det blev kycklingwok med nudlar, jattegott! Och nu ar sa ska jag mysa till det lite extra med bade citrontarta som vi kopte dar vi var och choklad! Ha en bra helg nu allesammans! Vi har i England har langhelg, vi har helgdag pa mandag! Imorgon kommer det blir en bra dag ocksa for jag ska aka och titta pa Arsenal, tank lilla jag!!! Nehe nu ar det myspys som galler!

Fredag!

Min fredag ser ut sa har idag! Det ar jobb som vanligt pa formiddagen, allt fran att dammsuga till att stryka tvatt, alltsa fullt upp! Men tiden den rinner ivag som bara den.... Sedan vid kl 13 blir det att hamta lillpojken fran dagis och spendera tid med han, fa se om vi kan ga till paken och leka, skulle vara mysigt i detta fina vader! Min kvall blir en traff med Sandra, vi ska ut och ata, kan nog saga att det ar sista gangen vi ga ut och ater tillsammans har i England, eftersom hon aker hem pa onsdag:( Sa det bli en liten avslutningskvall for oss! Ska bli mysigt! Hoppas alla kommer ha en trevlig fredag! Ha det bra!

Torsdag!

Redan torsdag och det var skolan som gallde for min del! Sedan blev det en tripp pa stan i det fina vadret! Vid halv tre gick jag bort till Sandra, vi hade bestammt oss att ta en cykeltur, sa passande nar det var sa fint vader! Det var ett tag sen jag cyklade, men balansen den fanns kvar hihi...Vi tog ett break med goda frukter och satt och pratade i solen! Sa underbart! Galler att passa pa att traffa Sandra nu, hon aker hem pa onsdag sa det kommer bli tomt utan henne! Nu har jag precis atit mat och suget efter nagot onodigt,nagot onyttigt skulle sitta fint! Vad kan vi hitta i skafferiet ar fragan? Maste ha nagot!!! Fredag imorgon! Jippi! Planerna for min fredgakvall ar att traffa Sandra och ata god mat pa nagon fin resturang! Hoppas ni ocksa dar hemma hitta pa nagot redigt skojsigt!

Onsdag!

Mitt i veckan vilket inte ska klagas pa! Dagen har varit bra! Pa Morgonen blev det att lamna lillpojken, hem fort och gora lite jobb! Sedan bar det av till frissan! Skont att klippa sig lite, kanns battre och skonare! Val fardig dar blev det fort ssom bara den att hamta lillpojken igen! Hem och plocka och dona, laga mat, hamta dem andra barnen, sen hem igen och ata! Sedan barnpassning, och nu kvall och jag har hunnit landa efter en dag med arbete! Jag ar sa glad, och idag blev jag jatteglad for det ar alltid roligt att far post, inte sa vanligt att det ar post till mig! Men idag hade jag turen! Ett fint litet brev fran min basta van! Tack Elin, detta gor mig verkligen glad nar man langtar hem! Imorgon ar det lite ledigt, skola som galler for min del! Ha en bra kvall gott folk!

Mandag!

Ny vecka och den har borjat toppenbra! Allt var som vanligt denna morgon lamna och hamta pojken. Ata lunch som idag blev couscous och tonfisk! Sen eftermiddagen blev jag ledig och sa det blev en traff med Sandra och en annan au-pairtjej fran Tjeckien! Vi taffades pa afternoonroom, dar det serveras engelska sconse och te. Jag ar ju inget for te sa det fick bli sconse och kaffe. Och vilket kaffe, det ar det godaste jag har druckit har i England, det smakade svenskt! Sconsen var helt okej, vissligen var det russin men det petade jag bara bort, sen har man gradde och sylt pa! Smaskigt! En liten promenad hanns med ocksa med Sandra innan jag begav mig hemmot! Kvallskvisten har blivit att ata mer mat och bada barnen! Bra dag och hoppas hela veckan bli toppen!

Sondag!

Min forkylning vill inte ge med sig, den kommer och ga, vilket ar jobbigt! Jag gilla inte och vara forkyld. Detta halv ar har jag varit forkyld valdigt mycket om jag tanker efter... Men det ar inte sa fraligt, men det ar jobbigt nar man val ar det, for jag har ju svart att bara sitta ner och ta att lugnt, men det galler ju att lyssna pa kroppen sa att den far vila! Sa denna dagen har bara varit slapp! Morgonen borjade med mjukstart, god frukost, sen kom lunchen som denna dag blev buffelunch med gott och blandat, det ar faligt for man smaater av allt ju! Sedan vid ett tiden sa begav vi oss ivag for att titta pa balettshow. Detta hade jag sett framimot! Mae, flickan i familjen jag bor i var med! Sa den showen borjade vid 2 och slutade vid 6, ja den var lang och det var kanske lite jobbigt men det var skoj. Har alltid fatt for mig att balett ar trakigt, men jag hade fel, det var som vilken dans som helst, valdigt modern balett om jag far tycka till! Sedan var vi hungriga sa det blev ett stopp pa pizzerian for att kopa hem pizza, och jag som alltid har svart att valja,engelska pizzor ar inte som svenkska, dem har sa mycket olika saker pa som man inte begriper. Men det blev pizza i allafall och jag kande mig sa nyttig! Haha... Hela denna helgen har bestatt av onyttigheter, bra att det ar ny vecka imorgon och hoppas att jag bli battre med forkylning for nu borja det bli dags att rora pa sig lite efter denna veckans ledighet av aktiv rorelse! Ny vecka och ny tag! Hoppas alla har haft en bra helg! Nu ar det inte manga veckor kvar infor sommarlov och semester!

Lordag!

Fredags kvallen blev mycket lyckad! Vi lagade mat, lax och tonfiskstek med en god potatissallad! Kvallen spenderades framfor tv med filmen little miss sunshine! En rolig liten film som jag redan sett innan men var vard att ses igen! Idag lordag, kannde jag mig en aning seg, lugn formiddag med inte allt for mycket knop att gora! Eftermiddagen foljde jag med lillpojken pa barnkalas! Roligt och mysigt att se alla baranen springa runt och leka. Foraldrarna stog och pratade och pimplade vin och tilltugg som man absolut inte kunde halla sig borta ifran. Ja, vinet dock kunde jag halla mig utan, tyckte inte det passade till att serveras pa ett barnkalas, men det ar mitt tycke hihi.... Nehe nu har jag tryckt i mig en middag, bakad potatis och kottfarssas, ja, det later kanske undeligt men det var det jag kunde hitta i kylen! Ja, men det var inte sa farligt, helt okej! Nehe snart ska jag forsoka satta mig vid tv och titta pa eurovishen song... och ata citronpaj i ensamheten! Trevlig kvall pa er alla!

Fredag

Fredag och det kanns skont! Idag har jag haft fullt schema,fattar inte hur jag hunnit med allt nar jag tanker efter... Jag har gammsuget alla rum i huset, diskat for hand eftersom diskmaskinen ar sonder, Jag forstar inte riktigt vad som hander men allt ga sonder helt plotsligt, tvattmaskinen ar sonder, diskmaskinen, ja vad bli nasta liksom.... Jag har ocksa gjort en citronpaj som ska avnjutas i kvall, hoppas den verkligen smaka gott! Lagade snabblunch till mig! Sen blev det att laga middag till barnen sa den skulle vara klar! Kottfarssas! Nu borja det narma sig kvallning och jag ska snart satta upp flickans har i en balletfrisyr, wish me good luck! Far val se hur det ga! Snart tror jag Sandra kommer ocksa sa vi ska njuta i kvall med god mat och mys framfor tv! Trevlig helg allesammans!

Torsdag!

Ja, denna torsdag, tack att den borja ga mot sitt slut! Den borjade bra, och det var skola som vanligt och efter skolan sa gick jag pa massage, min fodelsedagpresent fran familjen jag bor i! Tack, det var skont! Sedan kom jag hem, det var jobb, jobb pa sin lediga dag, uscha. Ja barnvakt skulle jag vara for pojkarna! 2 pojkar, det ar inte en latt uppgift utan det ar J...ligt maste jag saga. Jag trodde jag skulle krevera. Men jag har klarat att bada dem och lagga dem till beds efter om och men. Men jag ar helt slut, sa nu ska jag snart sova tror jag efter denna dag...God natt!

Onsdag!

Idag har lilla jag varit igang med matlagning igen! Lagade forst lunch till mig som blev pasta med en raksas med dillsmak! Sen lagade jag aven middagen sa den skulle vara klar till eftermiddagen. Det fick bli kycklinggryta med curry och ris till detta! Ja, det var supergott och barnen gillade det ocksa! Ja, jag ar galen i mat men jag alskar att laga mat och Sam tackar inte nej till det hon tycker det ar skont nar jag laga maten!! Nej slut pa matprat, dagen har varit bra och jag har jobbat som vanligt! Barnpassning och hela koret som vanligt pa onsdagar! Nu e de snart laggdags och imorgon ar det skolar som galler!

Tisdag!

Denna dag har bara susat forbi, bli sa nar man har fullspackat schema. Formiddagen ga sa brinnande fort och plotsligt ar det lunch. Och sen ska man komma pa nagot man ska gora till lunch ocksa. Idag fick det bli flaskpannkaka! Gott och sa gor jag alltid extra sa att jag ar tills nasta dag ocksa, bra va? Da har man ju en lunch raddad! Eftermiddagen blev smaplock och gick aven till affern for att kopa hem korv och kyckling! Sa till middag idag blev det korv, pasta och pizza! Ja vilken kombination, men alla kombinationer ga! Jag diskade undan sa att koket sag renande fint ut och darfor blev kvallen relativt lugn! Hade en uppgift under kvallen dock, att satta upp en balettfrisyr pa Mae, man kanske tror att det bara ar en liten bulle man ska gora, men nej nej, man ska ha grejor nalar och allt ska sitta sa jag far val se om det bli bra pa fredag nar hon ska ha det! Hoppas alla har det bra hemma!!!

Mandag!

Forsta dagen pa veckan snart avklarad! Denna dagen har varit lugn for min del! Jobabde lite pa formiddagen och efter lunch sa var jag i stort sett lite ledig! Sa det blev en runda till stan! Och idag hittade jag antligen ett par solglasogon! Unnade mig aven en fika pa stan, det var sa skont vader sa det var sa skont att bara sitta ner i solen och ta en smoothi och nubakad kaka!! Kvallen blev lite hjalp med disk. Men jag hann ut for en kvallspromenad innan jag skulle ata min middag! Middagen blev ett ihop plock fran gardagens, med god paj och korv, ja det kanske later lite undlig kombination men allt ga ner i min mage sa det var inget lustigt, alla kombinationer ga ner! Nehe bedtime snart!

Good Evening!

Det blev andra planer for dagen! Pojkarna akte till nagra andra och lekte under dagen, sa dte blev lugnt och skont har med lite hemarbete sa som tvatt och smaplock! Nar den val kom hem sa blev det att laga middag till dem, potatismos och friterad kyckling! Sen har jag aven lagt mat till mig, Sam och Jim och det blev paj denna kvallen! Mycket god och jag ar fullproppad! Slutet pa denna dag och vecka och nya friska tag imorgon hoppas jag! Ar lite smaforkyld, men imrogon hoppas jag att det ar battre!

Sondag!

Sondagen har borjat lugnt, valdigt lugnt. Jag bruka i vanliga fall inte kunna sova ut redigt pa mornarna men idag sa sov jag faktiskt till halv 10 vilket var otroligt skont! Sa det blev en lugn och god frukost! Vadret i England ar fin, sol och det ser varmt ut, maste ut och kanna pa vadret snart! Idag ar det jobb som galler, lite barnvakt, ska ha pojkarna idag, men det skk val ga fint! Det blir nog lite fotboll och lek sen mutar dem med choklad sa ska jag nog klara av denna dag ocksa hihi... Hoppas jag far en liten stund for mig sjalv, sa jag kan ta mig ut pa en promenad nu nar det ar sa fint vader!! Har en bra sondag pa sista helgdagen, hoppas ni alla har haft en bra helg!

Lordag!

Bra fredagkvall med ett rasturang besok pa pizza express. Sedan blev det en promenad hem till Sandra dar vi fick oss ett litet ryck vi 10 tiden att baka kladdkaka. Och det var inget misstag, det var gott, mycket gott och det var lange sen valdigt lange sen! Kladdtarat ar min favorit om ingen vet det. Sen blev det mycket prat, och vi somnade nagon gang efter middnatt. Morgondagen blev en frukost sen blev det att vanda hem till "mitt hem". Lagade lunch och sedan begav jag mig med flickan for balletovnig infor en show i mer an 4 timmar, tank att sitta 4 timma pa en stol och glo det ar fruktansvart jobbigt. Det jobbigaste var att jag inte orkade resa mig for att stracka mig, assa jag var sa trott sa jag trodde jag skulle somna. Val hemma blev det middag, ris och kyckling vilket var gott for jag var hungrig! Kvallen lugn och slapp och datan ar min sysselsattning for kvallen! Ett grattis ocksa till madesjo damerna, de vann idag, aa detta gor mig glad! Nehe god kvall gott folk!

Fredag!!

Och sa var det fredag! Ha just nu smaskat i mig lunch och snart blir det att hamta lillpojken! Pa formiddagen har jag haft fullt upp sen klockan 8. Handlat kott, stadat lite och sa strykt tvatt. Sa finnemang, jag ar klar med det! Kvallen planer ar att traffa Sandra, vi ska ut och ata och bara ta att lugnt ikvall, med lite mys! Ha det bra! Och ha en trevlig helg!

Torsdag!

Min lediga dag sa det var skolan som gallde for mig! Tycker faktiskt att det borja bli roligare nu att vara i skolan! Efter skolan sa gick jag till stan, bestallde tid for massage och sen gick jag och njot med en kopp caffe mocka pa cafecosta! Sa skont att bara vara! Val hemma sa blev det middag och min favoritfisk fanns pa bordet, Lax sa klart och sa pasta till det!! Kvallen blev en liten springtur, maste ju rora pa mig lite. Och efter det sa gjorde jag mig smoothi och sa lite macka, och nu sta valet i kvalet vad jag ska ata for gottit, chokladboll eller muffins... hmmm Nehe fredag imorgon och det ska bli skont! God kvall allesammans!

Onsdag!

Onsdag och mitt i veckan! Idag har jag tagit en storstadning i tv-rummet, sa nu ar det inte sa dammigt langre! Ska snart ata lunch tankte jag, men alltid lika svart att hitta pa nagot. England ar valdigt kant for att ata sandvish till lunch eller beans and toast, och ja det ar gott men man trottna pa det i langden! Hittade lite rakor i frysen sa det far bli nagot gottit av det! Nehe har en bra dag gott folk!

Tisdag!

Ja,idag kan man saga att min vecka borjade eftersom att vi hade helgdag igar! Ingen mjukstart, utan storstadning av koket fick det bli pa formiddagen. Hamatde lillpojken och gjorde lunch till oss, beans and toast till han och till mig sa blev det spagetti och skinksas, smaskigt... Sedan hade jag han hela eftermiddagen, och sedan fylldes barnaskaran pa och yttligare tva stycken kom hem fran skolan. da skulle det goras middag. Och ja, med ett kylskap som nastan ar tomt och en frys som natsan bara ar fylld med fiskpinna sa fick det bli fisk. Fisk och pasta! Sa jag hade mina tre ungar hela eftermiddag/kvall for foraldrarna ar i vag och titta pa Arsenal sa klart! Sa alla rutiner ska goras, bada, borsta tander och sa godnattsaga for den minsta! Sen ar jag alltid extra snall nar jag har dem och gor ett litet extra kvallsmal, toast! Man ska ju ata mellanmal! Sa deras favoriter ar toast med choklad och toast med jordnottssmor, visst locka det? Det svaraste ar nu bara att far flickan till sangen. Ska gora ett gott forsok sa jag kan koppla av med mitt lilla kvallsmal!

Museum,filmkvall och god mat!

Ja, denna dagen blev valdigt lugn. Vi akte till ett museum och spenderade eftermiddagen. Sedna blev det ett stopp pa burger king for att inhandla barnens middag, dock blev inte mamman sa glad nar pappan lovat barnen detta... hihi Sedan blev det filkvall, bedtime story, a nice film! Sam lagade god kvallsmiddag, pasta med stora rakor i hot chili sas, och ja det var starkt men dock valdigt gott till detta en god sallad! Och snart sa invantas efterratten, cheesekake:) Nehe tisdag imorgon och min vecka borja imorgon kan man saga! fullt upp denna veckan, sa slut pa slappandet nu....

Helg dag!

Ja, idag har i England ar det helgdag, eller bank holiday som man sager... I Sverige hade vi det i fredags men i England idag. Sa lite langhelg ar absolut aldrig fel! Idag planeras att aka ivag med barnen och hitta pa nagot skoj! Vet dock inte annu vad det bli, lite regn har andrat planerna sa vi vanta och se om det bli uppehall... Annars en lugn mandag och bara umgas tillsammans med familjen och har roligt, vilket behovs, eftersom familjen alrig hitta pa sa mycket tillsammans sa ar det viktigt att ta vara pa dem lediga dagarna tillsammans! Ny vecka och nya tag. Hoppas alla far en bra start pa den nya veckan!

Syster och jag<3

Kvallen slappis, vilket man far gora pa sondagar! Nu borja saknaden hemmat att komma mer och mer.... Bjuder pa en skabbig bild fran england nar min syster var pa besok! Alskar dig<3

Sondag!

Sondagar ar bra, fast bli sa langa nar man har svart att hitta pa saker och ting! Sov faktiskt till 9, vilket ar lange har i detta hus, sa det var skont med en lugn och god frukoststund. Smapysslade lite vilket jag alskar sedan blev det fikastund i sangen, det ar ju sondag och slapp ska man ju vara! Men jag bli valdigt rastlos och kan inte bara ligga och inte gora nagot ting sa jag tog mig ut for en Run/walk runda! Skont att komma ut, dock inte lika fint vader som de andra dagarna. Nu har jag smaskat i mig en god sondagsmiddag! Kyckling och nypotatis! Och sa efterratt pa det som blev cheesekake! Sa mumsigt!!! Annars har jag inte mycket planerat for denna dagen. Man bli faktisk trott nar man jobba i veckorna sa man orka inte gora sa mycket sa det ar skont att bara slappa och ata gott och unna sig lite lyx!!

Lordag!

Denna lordag har varit helt okej! Fint vader och en promenad till stan satt verkligen inte fel! Break dar for att ta varldens godaste smoothi! Dem har en smootihbar som passar alldeles utmarkt att ta ett break vid nar det ar varmt och skont! Kvallen har jag lagat mat till mig sjalv, tonfiskstek och nypotatis valdigt gott men inte lika roligt att ata sjalv en lordag.... Snart blir det fruktsallad och choklad och sedan blir det filmtittande, min favorit sex and the city!

Happy!

Jag ar forfarande glad, igarkvall var jag sa glad att jag inte kunde somna, men det gjorde inget. Jag glomde att beratta att jag ocksa fick paket fran posten igar, aven skickat fran Sverige, vilket var valdigt spannande! Det var en fodelsedagspresent fran min fabror och hans sambo, sa gulligt av dem och man bli gensat mycket gladare, sa snallt med omtanke, det behover jag! Morgonen har varit bra, tagit det lugnt och atit min mumsiga frukost! Inte grot idag, utan naturell yoggi med frukt och musli och sa mitt hembakade brod, kan det bli godare, nej det ar bara till att njuta och slappna av, for denna dagen blir det inte mycket knop. Fint vader vilket gor att jag planera att ta mig till stan for att ga pa lordagsmarknad! Trevlig Lordag allesammans!

ELIN!!!

Tank att ett litet telefonsamtal kan gora en sa glad! Att prata med sin basta van ar det basta som finns<3 Jag saknar henne otroligt mycket. Trevlig pratstund och det kanns sa mycket battre och det kanns sa nara for stunden! Saknar dig<3

Bra dag!

Ni dar hemma firade sakert valborg igar med mys och trevligheter! Sjalv sa fick jag och Sandra fira den pa egen hand! Efter min skola sa akte jag in till London, och traffade Sandra. Vi gick pa oxford street som ar min favorit! Duktig som jag ar sa holl jag hart i min planbok! Ett litet break pa starbacks blev det med en stunds prat! Sedan begav vi oss hem mot St Albans dar vi bor. Gick och at pa en fin resturang och hade allmant trevligt! Bra kvall! Idag har det ocksa varit en sandar bra dag som bara flygit ivag! Bra vader och pa bra humor! Stadat och strykt tvatt! Jag har aven varit duktig och bakat brod, mums och sa snodde jag ihop chokladbollar vilket blev populart har! Trevlig helg gott folk!

RSS 2.0