Onsdag 30/9

Dagen redan mot sitt slut likaså september månad! Härligt! Min förkylning vill inte ge med sig riktigt vilket gör att man är allmänt hängig och trött och orka verken göra det ena eller det andra. Idag behövde jag inte lämna pojkarna i skolan utan pappan gjorde det! Händer ungefär kanske 3 gånger per år som han gör det! Så detta är verkligen speciellt! Så jag fick därför mer tid hemma, vilket gjorde att man absolut inte behövde stressa! Det var inte så mycket att göra idag. Det skulle bäddas resnt i flickans rum. Några skåp i köket skulle stdädas, vilket jag bara tycker är roligt att får ordning och reda på saker och ting! Efter detta blev det så klart fikadags! Efter mitt break så tog jag mig till tvätthögen och vek tvätt! Sen plocka man och dona till klockan bli 12. Då det är dags för lunch! Idag slapp jag ju självklart att laga maten, hade ju en bit paj över sen igår! Lika gott idag! När maten åkt ner i min mage så skulle pojken hämtas. Vi stannade i parken en stund för lite lek! Sen blev det hemmåt. Lite spel blev det, sen lekte han själv, vilket gjorde att jag kunde sitta och plugga lite! Väldigt skönt! Vid 4 så var alla iväg och huset var tomt! Bara jag hemma! Dem var nämligen bortbjudna på mat efter skolan! Så ännu mer lugn och ro! Kan behövas när man inte är 100 procent pigg! Så jag lagade mat till mig själv! Onsdagslyx, med lax och klyftpotatis med vitlökssås! Det åkte lätt ner i magen och mätt och belåten var man ju för en stund!Eftersom jag inte mår så bra så var det ju bara ett val och det var ju självklart soffan! Snorig och dan så låg man där och tyckte allmänt synd om sig själv! Kvällen till ära har jag piggnat till en aning efter en varm dusch. Och nu sitter jag är självklart med mitt kvällsfika vilket består av idag, en macka och en god fruktsallad på päron, banan jordgubbar och blåbär, kan det kännas mer somrigt?? Nu är det snart dags för lite tv sen sängen! imorgon är jag ledig, så imorgon hoppas jag att jag mår bättre så jag orka göra något roligt å min lediga dag! Hej svejs!

Tisdagen mot sitt sköna slut...

Min paj blev supergod, och tur att man ha en bit tills imorgon också! Bra att göra en stor! Nu har jag en bit till imorgon och även en bit till som jag frös in i frysen! Efter min lunch så blev det att hämta Will! Vi gick hem och sedan kom hans kompis och lekte hela eftermiddagen. Ganska skönt, för då leker dem med sig själva och man behöver inte bry sig så mycket om dem! Vid 3 tre tiden så hämtade vi de andra från skolan och innan vi gick hem så blev det parken för lite lek och förstås massa med glass. Ändå var dem inte nöjda. Trötta och gnälliga barn idag.När vi väl kom hem så kokade jag spagetti och värmde min köttfärsås som jag gjort under dagen! Mycket gott blev det och det uppskattades av barnen vilket alltid är roligt! Nu i kväll så har jag badat barnen och den minsta sover redan, han var väldigt trött! Så snart ska Sam ut med sina kompisar så jag ska lägga dem andra två och vara barnvakt. Man hoppas väl på det bästa att dem gå och lägger sig i tid så jag kan krypa ner i soffan med en filt och titta på tv och äta kvällsmat! Ett måste att ha ett kvällsmål, alltid lika gott varje kväll! Nehe nu hoppas jag att jag vakna imorgon pigg och inte känner mig förkyld. Är så trött och allmänt seg, känner verkligen att näsan och halsen inte är helt okej vilket gör att man bli så otroligt tung i huvudet.Men jag ska dricka varm chokladmjölk och rosta macka så ska jag nog piggna till lite! Har en bra kväll allesammans!

Tisdag 29/9

Idag har dagen börjat lite lugnare. Jag känner mig inte till 100 procent. Lite halsont. Idag så har jag bara lagat mat! Sånt gilla jag, det är avkoppling för mig, tss.. Det skulle göras köttfärssås som vi ska ha i eftermiddag. Så nu är det klart! Jag har också gjort lunch till mig som snart ska ätas! Jag älskar pajer så nu fick jag tid att göra mig en kycklingpaj! Ska bli så gott! Lite lyx lunch! Men man får lyxa till det lite när man inte känner sig så bra! Man piggna till snabbare om man äter god mat och njuter lite, tror jag! Så nu ska jag äta innan jag ska hämta pojken från skolan!

Måndag 28/9

Första dagen på veckan är alltid tröttsam. Världens rusch blev det idag på morgonen. Alla trötta och uppstigning alldeles för sent. Men men... vi hann till skolan i allafall. Jag lämnade Mae idag i skolan och Sam tog pojkarna eftersom vi var så sena. När jag kom hem så blev det arbete. Efter helgens stå hej så skulle allt plockas och donas till rätta eftersom städiskan skulle komma och rengöra idag. Det skulle strykas eftersom det var ett stort berg av tvätt, och jag lyckades undanstöka en hel del faktiskt! Allt hanns med och vid ett så hämtade jag Will i skolan. Vi gick hem och hade det allmänt lugnt med lite spel sen filmtittande. Jag lagade middag till barnen, innan Alex skulle bege sig till sin fotbollsträning! Så hemma blev jag, Mae och William. Jag lagade mig själv mat medans dem tittade på tv! Kycklingwok med nudla! mumma! Sedan skulle dem badas och lillen skulle läggas. Flickan skulle träna fiol för mig och jag som vanligt begriper ju inte mig på den där förluren, men jag ler och säger att det var jättebra, fast det kanske inte var det?? hmm? Ja,jobb hela dagen och det känns vill jag lova. Från 8 till halv 8, det är en lång dag om jag tänker efter. Visst det är inte ett vanligt arbete men jag får nog börja tänka efter lite att jag jobbar väldigt mycket ibland. Nu är jag trött och kvällsmaten har jag tagit upp på mitt rum. Så nu sitter jag här med min dubblemacka och mjölk som ska får mig att varva ner efter denna dag. Llite förkylning känner jag även i kroppen, vilket jag absolut inte vill ha! Något bra sätt att kurera sig på?Nehe läggdags tidigt för min del idag, så jag orka med morgondagen! God natt!

Härlig söndag!

En liten bild från parken i solskenet! Mina planer för denna söndag kanske inte riktigt blev som jag tänkt. På förmiddagen pluggade jag lite, sen blev det till att hjälpa till med söndagsmiddagen vilket ledde till att jag fick göra hela middagen själv. Ja, jag är en riktig höjdare nu på att göra rediga engelska middagar! Det skulle serveras lammstek, vilket inte var så jättesvårt att göra, bara att slänga in i ugnen och låtas steka. Det skulle göras rostad potatis, vilket heller inte är jätesvårt. Med rätt teknik så gå allt :) Mycket olivolja så bler det supergott! Mina blev perfekta, enligt Sams tycke! Och till detta kokta grönsaker. Detta är något som är speciellt, att har en redig söndagslunch! Efterrätt så klart! Citrontårta eller paj, man får kallade var man vill! Gott var det i allafall. Eftersom att jag inte hann och ut och jogga idag så uteblev det helt enkelt. Eftermiddagen så tog jag mina böcker med mig ut till parken och kopplade av i solen. Vi har haft sommarväder här idag, vilket man verkligen ska ta vara på! Så en vilodag helt enkelt fick det bli. Så snart ska jag ta ett bad och bara koppla av sen ska kvällsmat göras, vad man nu kan hitta på för något? Hoppas ni där hemma har haft en bra helg och att en ny kommande vecka ska bli fartfyld med massa olika planer. Jag ser framimot en ny vecka med nya tag, allt går så fort! Denna veckan är vi redan inne i oktober! Känns helt underbart!

Söndag 27/9

Kvällen i går blev trevlig. Maten kom och den gick ner men jag måste säga att jag har ALDRIG ätit så stark mat i hela mitt liv. Ni vet det finns olika soter man känner den där starka smaken. En stark då man typ börja lipa och det riktigt svider i näsan, ex så blir det när man äter stark senap. Men sen den andra starka känslan när det bara svider och riktigt hettar i munnen. I går när jag ätit så trodde jag att munnen skulle fräta bort, asså det var nästan äckligt, så starkt. Vet inte om jag våga mig på take away mera hihi... Jim, Pappan i familjen, han svettades som en gris, så starkt var det. Ja ja vi fick mat och vi hade det trevligt, vi tittade på fotboll, Arsenal spelade och vann så klart! Vi tittade på dans programmet som är i jämförelse med let's dance, också bra, fast inte riktigt lika bra som Sveriges. Det blev ett samtal med halva släkten, riktigt roligt att prata med dem! Och nu söndag, med en lugn start. Gick upp innan nio. Satt och åt frukost i lugn och ro och har försökt att planera hur min dag ska se ut! Morgonen har jag bestämt att jag ska ta vara på tiden för lite plugg. Tänkte också ta mig ut för en liten joggingtur i det fina soliga vädret! Sen blir det avkoppling med lite bad och mat. Idag ska det bli lammstek, låter gott! Det ska avnjutas med efterrätt, citrontårta. Så idag blir det en riktigt härlig söndags middag! Eftermiddagen ska jag plugga och läsa lite. Ska nog ta vara på solen så jag ska ta ut böckerna till parken och sitta där. Söndag är en dag med avkoppling och en dag att ladda för nästa vecka! Så nu ska jag sätta igång med mina saker! Vad har ni andra för idag? Hörs senare! Kramar

Lördag 26/9

Helg vilket alltid är skönt! Idag har det varit en fullspäckad dag på schemat! Sam är iväg och därför så har jag extra mycket ansvar idag! Varit med Mae på balett och varit med William på kalas! Fullt ös på för middagen. Eftermiddagen när vi kom hem hade Jim lovat köpa hem Mc donalds mat, ja han köpte till sig själv och pojken och glömde till oss. Men gullig som han var så hade han ändå lyckas har lunch färdig när vi kom hem. Han hade grillat korv till oss! Tack Tack! Har aldrig hänt att han gjort något sånt generöst! Eftermiddagen lite lugnare, barnen har varit i parken, jag fick en stunds vila alltså! Sedan när barnen väl var hemma igen skulle det lagas mat! Nudlar och kycklingwok skulle det bli till dem! Det var också tänkt att Jag skulle ha, men Jim och jag ta den enkla vägen och beställer take away. Det är lördag och man får beställa skräp mat efter en dag som denna! Nu ska jag snart bada barnen, om dem för en gångs skull kan sluta spela fotboll med sin pappa, jag har inte någon ork att bada barnen när dem bli som tröttast och gnälligast därför är det tid nu att bada dem! Får ser om jag får upp dem innan min mat kommer! Trevlig helg på er! Nu ska jag snart ta och vila och tittat på tv när maten åkt ner i magen!

Fredag 25/9

Och så var det fredag igen! Känns välbehövligt nu efter denna veckans arbete, dock är det en hel jobbardag imorgon men det känns ändå skönt att ha fredag! Dagen till ära har varit bra! Jag sklle köpa bröd på morgonen på bageriet, härligt och gott med nybakat bröd! Det var bara det att Sam gav mig pengar till brödet, det skulle räcka sa hon. När jag skulle betala så visdae sig att jag inte hade tillräckligt. Dem sa att det kostade 1.85 pund, jag hade 1.70. Jaha, jag frågade lite snällt om dem kunde lägga undan brödet så att jag kunde hämta pengar, det fattades ju så mycket, NOT! Ja visst, sa dem. Jag gick hem för att hämta mer pengar. Och så var det bara att ge sig illbaka till bageriet. När jag kommer så är det en annan tjej som står där och jag säger att jag lagt undan bröd och att jag ska betala nu, ja hon ger mig brödet och så säger hon att det kostar 1.05 pund. Jaha jag ler lite snällt, Jag gick i onödan. Jag blev lurad. Jag gillar att gå men helst vill man slippa att gå i onödan när man inte ha all tid i världen! Sen var det bara att traska hem med limpan! Hemma blev det städa, dammsuga och torka golven, Jag gilla att göra helgfint, känns mycket roligare då! Tiden gick och det blev dags för lunch, och ännu denna dag kunde jag sitta ute på lunchen, det är ju så underbart! Vid halv 1 var jag tvungen att hämta William från skolan. Det blev ett stopp vid parken, sen hem för fika! Eftermiddagen gick fort och barnen skulle ha mat. Sedan tog jag mig ut på en kvällspromenad, det är ju så härligt med kvälls solen, när det värmer när det är lite snålblås! När jag kom hem så blev det dags att börja laga mat till mig, ris med bön-chilligryta, supergott! Nu är det kvällsmys och snart ska det åter igen bli efterrätt som kommer blir björnbärspaj med glass framför tv! Kan det bli mer avkopplande?? Nehe helg på ingång! Ha en superhelg gott folk!

Torsdag 24/9

Redan torsdag, och detta menas med att det är min lediga dag! Idag behövde jag inte ens lämna pojkarna i skolan, vilket menades att jag kunde ha sovmorgon, slippa att stiga upp för att göra alla redo. Dock sovmorgon blev det inte i allfall, det var en som knackade på dörren, det var Jim, han skulle hämta sjkortor på mitt rum, ja, en yrvaken Marie öppna dörren och släpper snällt in han. Pinsamt att visa sitt morronruffs, men vad gör det?? Och att somna om gick inte, barnen hade ju fått frukost, vilket menas sockerbomben och detta gör att man är pigg och glad och därför blir det mycket högljudda barn. Så det var bara att gå upp och käka frukost, men tack och lov så var det lugnt vid bordet. Dagen har jag mest bara tillbringat för vila. Strosade ner på stan. Har även varit i simhallen och simmat lite ikväll,passade på när barnen hade simskola. Så nu har jag precis ätit mat! Och snart ska efterrätten intas, björnbärspaj! Ska bli gott! Idag har jag fått ett brev från min bästa vän! Man blir så glad! Tack Elin<3.Sakna dig vännen. Nehe nu ska jag inta pajen, sen blir det måla naglarna och relaxa lite framför Tv, se om jag hitta något skojsigt att titta på! Kram kram allesammans

Kvällning!

Hej och hå! Har hunnit landa efter mitt arobics pass, shuuu... ingen vacker syn. Med min tacktkänsla så var det inte riktigt min grej, men testa måste man ju alltid göra. Och att träna är alltid roligt.Jag har hunnit med att duscha,äta och pratat med mammsen och pappsen! Alltid när jag tränat så bruka jag äta frukt, blandat med fil och egen musli och macka. Och detta var inget undantag idag, dock har dem ingen fil men naturell yoggi har jag äntligen hittat. Detta är det bästa efter träningen! Nu känner jag mig så där härligt pigg! Varför är det så skönt efteråt när man tränat?? En så härlig känsla! Nu blir det lite tv sen bedtime! Imorgon är det min lediga dag!! Shopping kanske? Vilket som så blir det stan! Hej då på er!

Onsdag 23/9

Mitt i veckan känns skönt! Idag har det varit lite lugnare. Jag har bara lagat mat på förmiddagen för förberedelse tills morgondagen. Jag är ledig imorgon och mat skulle göras för att vara redo till barnen och till mig förstås!Potatis och köttfärspaj, rätt gott men passar mer som barnmat... Efter min lunch så gick jag och hämtade William i skolan. Vi stannade i parken för lite lek och så förstås glasspause och kaffebreak! Hemma blev det lugnt, William och jag matade katten och kaninerna och vi plockade björnbär som dem har i trädgården, som sedan ska användas till björnbärspaj! Nu har alla lämnat huset, så lite lugn och ro har jag fått! Snart ska jag laga middag till mig själv innan jag ska bege mig på TRÄNING! Jag ska på Arobics, jag är laddad! Har inte tränat på länge nu! Så nu ska jag ladda med middag sen så ska jag ge gärnet för detta pass och hoppas att det är roligt! Kram så länge!

Tisdag 21/9

Min dag har varit bra, man ska aldrig klaga, fast man är trött och sliten. Idag har det varit som vanligt, lämna pojkarna, hem och göra arbeten. I dag inte så mycket så det hanns med att göra en redigt god lunch idag! Pasta och skinkgratäng med currysmak! Smaskigt! Idag behövde jag inte hämta lillpojken utan Sam hämtade honom efter skolan, så ingen tid behövdes passas idag. Eftermiddagen blev barnpassning! Det blev parken för lite lek. Sen hem och laga middag till allesammans både barnen och till mig. Efter var det lite spring i benen på killarna så det blev till att spela fotboll en stund innan dem skulle badas!Efter 7 så blev jag ledig. Känns som man jobbar hela dagarna och trötthetern börjas tas vid. Så nu har jag pratat med mamma, pappa och lillasyster och kvällsmaten har åkt ner i min mage. Snart väntas tv för lite top-model. Sen blir det sängen, känns behövligt, känner mig så trött! Natti natti!

Måndag 21/9

Måndagen börja gå mot sitt slut! Första dagen på veckan och idag när jag vaknade var jag otroligt trött, men det var bara att paddla sig upp fanns liksom inget anat val. Först fruksot sedan lämna pojkarna i skolan. Efter det uträttade jag lite ärende åt Sam innan jag fortsatte hemmåt för arbete. Mycket att göra idag. Måndagar är alltid mest att göra efter helgens stå hej. Lekrummet såg ut som kriget. Så det var bara att sätta fart och städa. Dammsög,diskade och strök tvätt. Här ska mycket hinnas med på få timmar, så det gäller att köra racer. Och jag hinner med både det ena och de andra. Har alltid fikastund vid 10.30.Ett måste med kaffebreak! 12 så lagade jag lunch till mig själv! Couscous hade jag köpt, snabbt och enkelt, med sallad och tonfisk. Idag hade William lunch för första gången i skolan, så han hämtade jag kl 12.45. Hemma så hade jag han hela eftermiddagen, så det blev lite spel, lite lek och tv tittande. Rätt så lugnt, vilket kändes behövligt en sån här dag när man känner sig trött. De andra barnen kom sedan hem och mat skulle göras. Spagetti och så hade hon köpt köttbullar, köpa när jag kan göra, hmmm detta är inte tillåtet?? Det gick snabbt ner i magarna och pojken skulle iväg på fotbollsträning och hemma blev jag med dem andra två. Så jag lagade mat till mig själv, bakad sweetpotatis och så hade Sam fisk som var tvunget att ätas upp och denna fisk har jag aldrig ätit och jag vet inte vad det var för fisk heller men den var enormt god, den redigt smällte i munnen när man åt!!! Sedan blev det diska, barnen skulle badas, dem skulle ha kvällsmål och sedan så skulle lillpojken läggas. Vid halv 8 kom Sam och pojken hem från träning och äntligen fick jag lite lugn och ro efter en dags arbete. Så nu har jag smäckt i mig en köttbullemacka, var ju tvungen att ta dem där sista köttbullarna som var kvar. Och nej dem var inte dem godaste, men helt okej, men det finns ju inget som slå hemmagjorda köttbullar!! Så snart ska sängen intas med lite läsande sen nya tag för imorgon! God natt !

Hemlängtan....

Ibland är allt toppen ibland är livet helt upp och ner. Det går alltid i vågor, så är det och kommer alltid att vara! Ibland får jag bara en sån hemlängtan och längtar hem.... Även om allt är bra här. Hemma är ju alltid bäst. Och när man behöver hjälp så är det bäst att vara hemma. Även om det inte är dem där hemma som ska göra valen, men dem kan vara till en stor hjälp. Just nu har jag så mycket att tänka på känns det som. Först allt arbete här, plugga engelska och så måste jag komma på vad jag vill göra med mitt liv när jag kommer hem. Vad vill jag liksom?? Ska jag söka in till en utbildning eller bara läsa kurser nu till våren, jag bli helt virrig i huvudet av allt tänkande. Uscha... MM allt löser äl sig, hoppas jag! Dagen har annars varit bra! Det blev födelsedagskalas och mat och tårta har ätits! Ja, nu väntas en ny vecka och det är bara att se glad ut och kämpa, en vecka med mycket att göra! Nya tag för denna veckan som kommer! Ska snart sova efter en fin helg med underbart väder. Hoppas också kommande vecka bli lika fin! GOD NATT!

Söndag 20/9

Idag söndag, och en lugn start på denna dag har det varit. Är det söndag så ska man absolut inte stressa i onödan, utan ta vara på den lediga tiden. Kvällen igår blev lugn och barnen sov redan vid halv 9 så jag hade kvällen för mig själv, dock inget vidare bra på tv, vilket var tråkigt, men tittade en stund på ett dansprogram som precis börjat, liknade let's dance. Ingen bra film så det blev några idol avsnitt istället på datan. Dock inte många, var trött så jag somnade skönt i min säng! Fick även sova ut idag vilket var skönt, steg upp vid 9 och åt frukost. Nu gör jag inte allt för mycket, måste ta tag i saker och ting, men som ni vet så är det svårt ibland att komma till skott. Fint väder vilket betyder att man måste gå ut och njuta av solen, man bli ju så glad och pigg när det är fint väder. Sen har vi lite födelsedagsmiddag med familjen, Jim,(pappan) fyllde år igår, så idag bir det nog god mat och tårta! Smaskens!!! Hoppas alla har haft en trevlig helg med roligheter! Jag längtar hem, hem till min fina familj<3

Lördag 19/9

Lördag vilket menas, ingen skola och därför behöver man inte heller ställa någon väckaklocka. Men att sova fram här, är i själva fallet ganska svårt. Inga tysta barn direkt på morgonen, vet inte om man ska försöka sova med öronproppar?? Vaknade vid halv 8, men var alldeles för seg för att paddla mig upp. Istället blev det lite nytta, så jag låg och läste och fördröjde tiden. Sedan var det dags för frukost, då ena halvan av familjen lämnat huset för fotbollsträning, vilket menades att det blev lite lugnare i huset. Skönt att sitta i lugn och ro och äta sin frukost ifred! Vid 11 tiden var det dags för ballett träning, så jag, Mae och William gick dit! Blev en fika där med pojken. Efter blev det hemfärd och lunch skulle göras, Hamburgare som vanligt på lördagar! Eftermiddagen har jag haft för mig själv, gick till stan och gick på marknaden, jättemysigt. Köpte kaffe och satte mig i solen och bara njöt av det underbara vädret, konstigt väder, väldigt varmt men dock inte så mycket sol. Nu i kväll blir det barnvakt och snart ska lördagsmyset börja med barnen. Det ska lagas mat, kycklingwok och nudlar med sötsås, det ska bli god efterrätt. Sedan ska vi mysa framför tv med en film eller bara titta på tv med snacks och godis! Så det blir nog en bra kväll! Tror dock den minsta pojken somna rätt tidigt efter dagens aktiviteter! Trevlig lördag allesammans!

Fredag 18/9

Skönt med fredag! Veckan har gått så fort. När man har mycket att göra så bara springer tiden iväg! Dagen har varit lite jobb med allt möjligt. Det är det vanliga ting jag får göra, så rutinerna sitter i!Fint väder har det också varit så jag passade på och ta mig ut och får frisk luft och njuta av kvälls solen, så underbart! Gick bara runt kvartet, men det hanns njuta ändå en stund. Snart ska jag bada pojkarna! Sen ska jag laga fredags mat, gotti gotti! Sam hade köpt hem fisk i olika soter, så det var bara att välja och vraka! Frågan är vad jag ska ha till, om man ska köra på goda klyftpotatisar, eller något annat?? Så snart sätter jag igång med mitt fredags mys och soffan ska det bli ikväll! Följer nämligen X-factor, är typ som idol, så det måstes ses! Och cheesecake till detta kan aldrig sitta fel! Är det fredag så är det! Nu är helgen på ingång vilket man alltid ser framimot, vad som än händer, här vet man aldrig redigt! Nehe har en trevlig helg!Kramisar

Torsdag 17/9

Min torsdag har varit super bra!Min lediga dag. Idag har jag vilat upp mig och jag känner mig så pigg och glad på något vis! Jag har tagit vara på dagen så gott jag kunnat! Morgonen hanns med lite plugg, kaffebreak och sedan gjorde jag mig i ordning för att ta mig till stan! Jag hade bestämt att jag skulle ta mig en lunch på stan och bara sitta och plugga samtidigt. Tonfiskbaguett blev det och det satt som en smäck! Efter min lilla lunch så blev det lite to do saker att göra. Jag var tvungen att köpa present till Jim, pappan i familjen. Han har födelsedag på lördag så nu är det fixat. Mitt påhitt till presenter är lika med noll, så presentkort i en bokaffär tyckte jag passade honom eftersom han läser väldigt mycket. Och en fin mörk choklad tänkte jag passade honom, så slipper han ta barnens godis hela tiden haha... Eftermiddagen blev en stunds promenad efter det middag som jag lagade igår som vi skulle ha idag! Kycklinggryta och potatis, mycket gott! Sen på torsdagar har jag bestämt att jag ska ta hand om mig, så jag kör bara avkoppling, bada och kör ansiktmask. Och man känner sig som en ny männinska! Så nu ikväll har jag bara suttit vid datan, pratat med syster, mammsen och pappsen vilket alltid är så roligt, saknar dem väldigt mycket. Jag har haft mitt kvällsmål, som idag blev rostad macka, inget ovanligt här haha... det ända bröd som inköps i denna familjen är rostbröd! Tur att man hittat lite grövre bröd till frukost i allafall! Nehe nu är det snart läggdags, och fredag imorgon känns enormt skönt! Ska försöka har lite fredagsmys imorgon med godsaker! Natti natti!

Onsdag 16/9

Onsdag och mitt i veckan! Denna dag stog det matlagning på schemat! Så först var jag och handlade lite kyckling, sen skulle det hem och lagas mat, inte tills idag utan morgondagen. Jag är ledig imorgon så jag var tvungen att laga torsdagens mat! Sedan hann jag även med lite trädgårdsarbete sen var klocakan helt plötsligt 12 och pojken skulle hämtas!Hem fort och laga lunch, bara till att varma idag vilket är så skönt! Jag hade rester från min gårdagens lunch! Eftermiddagen blev en liten promenad, sen skulle barnen har mat så det skulle lagas. Sen var det baddags och läggdags för alla! Och jag sitter här och väntar på att maten ska komma! Take away blir det ikväll, så jag hoppas att det blir något gott dem har beställt!God kväll!

Tisdag 15/9

Nu känns det som hösten ha hittat hit efter alla varma och soliga dagar. Uscha säger jag, jag gilla hösten men inte när det är kallt och regna. Idag så har det regnat och varit grått hela dagen, jag bli så frysen... Men men, inne värmer det, speciellt när man har mycket att göra. Idag så har jag varit extra duktig(tycker jag) Lyckades stryka 7 skjortor. I vanliga fall så bruka Sam får göra det för jag tycker det är så svårt, men jag lyckades. Bara man ta tid på sig vill så säga. Det ta minst 15 minuter för mig att stryka en skjorta. Så tålamod måste man ha! Annars har dagen varit som vanligt. Jag hämtade William och vi åt lunch när vi kom hem. Idag hade jag hittat på något nytt! Gjorde ris och tonfisklåda, med mjölksås. Blev jättegott! Och har även över tills imorgon, Yes, en lunchdag räddad!Hade William hela eftermiddagen, så det blev lite lek, spel och tv-tittande, eftersom vädret gjorde att man ville sitta inne.När Sam kom hem fick jag ett break och hon lagade middag! Potatismos och sweetchili korvar med ostsås och blomkål! Jättegott! Jag diskade och gjorde iordnig i köket efter dagens middag. Sedan var kvällen lugn, alla trötta och inte mycket orkades göra! Nu sitter jag här frysen och bara ryser. Så det bli nog att sätta sig vid tv och bara krypa ner med en filt! Undra hur vädret är i Sverige om hösten hittat dit eller om ni har sommarväder fortfarande? Har det bra! Kramar på er!

Måndag 14/9

Ny vecka och nya tag! Måndagen börja med en redig hårdstart. Ta barnen till skolan, hem och plocka undan för städiskan skulle komma idag,(dem kommer ungefär varannan vecka)så idag behövdes det inte dammsugas. Istället blev det att stryka tvätt. Klockan 12 så skulle pojkens hämtas. Sedan hem för att äta lunch! Och det är alltid lika svårt att hitta på var man ska ha. Dem äter bara bröd till lunch vilket jag inte bli så mätt på och för den delen så tröttna man på det, så lite variation vill man ha. Tur väl så hade jag fläskpannkaka i frysen som fick tas upp idag eftersom att man inte kom på något enkelt. Pojken han var hungrig idag så först skulle han ha sandwish med skinka och efter det beans and toast. Eftermiddagen blev det lite filmtittande och lite lek! Sedan lagade jag mat till barnen, dem skulle ha chickennuggets och potatismos. Alla åt fort och efterrätt skulle serveras som vanligt, idag, ben and jerry glass! Sedan skulle mellanpojken på träning och jag hemma för att ta hand om dem andra barnen. Så jag lagade mat till mig själv, Fiskpinnar med pasta, helt okej! Diska och göra iordnig skulle göras. Bada barnen och övning på fiolen skulle flickan göra! Ja, inte för om jag förstå om hon spela rätt, men man säger att det är bra, sen om det var det, det har jag ingen aning om, hihi... Pojken skulle läggas. Sen skulle kvällsmat göras till flickan. Efter 8 har jag äntligen fått lugn och ro och sitter nu med kvällsmaten och ska bara slappa, ta en dusch och utföra lite måsten framför datan!Ha det bra och jag hoppas på en bra vecka för allasammans!

Söndag 13/9

Idag har jag varit ledig, vilket alltid är skönt att inte behöva göra någonting! Sovmorgon också för den delen, Steg upp vid 9 vilket är sovmorgon för mig! Lyckades sno ihop en frukost av det som fanns. Kokade ägg och mackor med banan på eftersom inget pålägg fanns och mjölk fick det bli! Detta känns som en rätt vanlig frukost ändå, men barnen här var förvånade. Hur i hela friden kan man dricka mjölk och äta ägg som är så äckligt?? Ja, de är frågan? hihi... Efter frukost blev det lite fortsatt filmtittande eftersom vi inte tittade klart på ensam hemma! Och nu fick jag en så himmla längtan helt plötsligt till julen!Första advent och allt julpynt och allt julmys! Lussekatter och julkakor! Längtar kan man alltid göra! Det konstiga var att jag gick till affären och kom till en hylla där det var julgodis, adventskalendrar och hela fadderullan! Ja, här är man tidig ut med det verka det som, haha.... Vad jag har gjort idag är väl inte mycket om jag ska säga det. Var ute och yoggade en liten runda, alltid skönt att komma ut och röra på sig lite! Var hemma själv och lunch skulle ätas själv! Men Sam hade varit snäll och gjort potatismospaj med köttfärs som dem hade haft till lunch! Så det var snällt att inte behöva tänka på att laga mat utan bara värma i minkron! Vad bra man kan ha det ibland! Eftermiddagen inte mycket, ligger mest och slappa i sängen och läser och småplocka med allt möjligt och sitter och vräker i mig nötter, har man börjat är det liksom svårt att sätta stopp... Jag har heller inget inplanerat för kvällen eftersom att jag måste hjälpa pappan att bada och lägga barnen. Ja, han är lite lat och vill helst inte göra sånna arbeten för det är ju "jobbigt"... hihih... Jag har haft en bra helg med gott och blandat och hoppas att nära och kära haft en bra helg och att nykommande vecka bli toppenbra och att den gå fort! Kram kram!

Lördag 12/9

Helg, vilket är skönt, men vilket menas att det är mycket att göra! Vissligen har inte allas aktiviteter börjat ännu men det blir mycket ändå. Pojkarna ska på fotboll på var sitt håll, hemma blir jag med flickan, då det var tvunget att rensa undan i köket efter dagens frukost. Sedan skulle det göra god fruktpaj, som ska bli efterrätten ikväll, mums! Eftermiddagen blev det lite trädgårdsarbete, som Sam och jag skulle göra men det slutade med att jag fick göra det själv, lika bra det kanske hihi... Nu har är barnen färdigbadade och det väntas faktiskt lördagsmys som absolut aldrig har inträffat här med familjen. Vi ska snart äta god middag vilket ska bli extra gott för jag är så hungrig och efter det så bli det god efterrätt! Sen ska vi titta på filmen som jag gav pojken i födelsedagspresent, nämligen ensam hemma!! En rolig film tycker jag som man verkligen kan se om och om igen! Trevlig lördagkväll på er alla!

Fredag 11/9

Fredagar har man alltid tyckt om, då är liksom helgen på ingång och man har ofta något inplanerat! Jag gilla fredagar med god mat och massor av prat! Hade jag varit hemma nu hade det varit god mat och bara avslappning efter en veckas arbete. Här känner jag absolut inte någon fredags stämmning vilket känns lite småtråkigt. Men jag gör så gott jag kan och försöker lyxa till det lite för mig! Jag har ätit god mat, pasta och räkor med tomatsås, men jag satt själv och åt,visst är det skönt ibland men ibland kan saknaden komma och man vill verkligen ha hela familjen runt omkring sig! Snart ska Sam och Jim åka iväg och jag är barnvakt, men jag hoppas att alla kommer att somna fort så jag kan sitta och slappa framför tv med en kopp kaffe och min inköpta mintchoklad och så lite färska jordgubbar! Hoppas att det bara är något bra framför tv! Blir nog ett litet samtal hem till mammsen och pappsen och kära syster och jag vet även att kära bror är hemma också och alltså har dem haft fredagsmys utan mig hmmmm??? Nehe soffan snart efter en lång dag av alla blandade uppgifter. Dessutom så har jag varit här redan en hel vecka och jag är redan inne i mina rutiner, men jag hoppas ändå att det gå fort, för visst ha jag hemlängtan till mitt kära hem, till min kära familj och min bästa kompis! Har en trevlig kväll allesammans och hoppas ni får en bra helg!

Torsdag 10/9

Min lediga dag, vilket verkligen skulle tas vara på! Hade bara en uppgift idag och det var att lämna pojkarna i skolan och det gjorde jag mer än järna. Jag behöver inte ha någon sovmorgon för det går inte att ha här med tanke på att man vakna av barnen varje morgon, man är bara glad om man kan sova till halv 8 på vardagarna! När jag lämnat barnen gick jag till affären och inhandlade lite diverse saker! Hemma blev det lite kaffepause. Sedan så tog jag mig ut för en lite yoggingtur i det fina vädret, dock inte lika varmt som här om dagen men bara solen lyser så är det toppen! Sedan blev det lunch,idag blev det tomatsoppa och varm macka! Efter lunch så tog jag mig ner till stan. Älskar verkligen dennna mysiga lilla stadsdel! Man bara gå och kika på allt och helst skulle man vilja ha allt med....! Det blev ett stopp vid ett cafe där jag satte mig ner och tog en kaffe och bara njöt av att bara vara! Så skönt! Efter det gick jag och kikade lite till! Och det finns saker som jag verkligen vill inhandla, jag bara måste ha! Sedan var jag hemma vid 5. Ingen hemma, verkligen skönt! Mellanpojken skulle har party idag så alla var iväg på det! Jag lagade mig mat,rester sen igår, pasta och kötfärssås! Sedan så relaxade jag! Jag badade, la ansiktsmask, målade naglarana och bara tog hand om mig själv! Så jag har haft en toppendag! Och min avslappning håller jag fortfarande på med, just nu sitter ja i sängen, ha kvällsmaten bredvid mig och datan, kan det bli bättre?? Neeeej! Nice day! Imorgon fredag och jobbar dag! Sedan helg, det gilla vi! Kram på er!

Onsdag 9/9

Dagen började som vanligt i samma gammla rytm. Mina ppgifter var idag att dammsuga som jag gjort 3 dagar i rad, då kan ni förstå att det alltid är att göra specielt när vi ska äta mat, man måste vara på sin vakt så maten helst stanna på bordet och inte på golvet, igentligen skulle vi nog inte behöva tallrika för dem äter mer på bordet än på tallriken ibland. Kan även hända att dem börja äta på golvet som lillpojken idag. Han tappade yoggi på golvet och tog skeden och satt och slevade i sig. Så kan man också göra, haha.... Jag hann även med att laga kötfärsås så den skulle vara färdig till eftermiddagen och hann även att slänga ihop en fläskpannkaka till lunch! Eftermiddagen blev en stunds vila och då passade jag på att plugga lite! Sedan så skulle dem andra barnen hämtas och det skulle köpas godis för det var deras speciella godisdag. Vet inte varför dem ha en speciell godisdag för dem äter godis,kakor och glass varje dag. Ja, man kan säga att dem äter det mer än maten. Ja, hjälp för att får barn som dessa, med dessa matvanor. Jag har ine tänkt så mycket på att igentligen, men när jag tänker på att så är det skrämmande, nästan äckligt. Inte för att man inte ska unna sig något för det ska man självklart göra. Men det måste vara med måtta. Allt sockerintag börja redan på morgonen med rostad macka med chokladkräm på eller pannkakor med sirap och sylt! Skolan så får dem skol lunch och efterrätt, alltså blir det glass eller någon sorts kaka. När man hämta barnen har vi alltid med oss kakor och choklad eller så gå vi och köper godis som idag! När vi kommer hem så är dem hungriga och skriker efter mat, fast den inte är färdig vilket leder till att man ge dem yttligare något mera att äta, som ex kakor. När maten är färdig så petar dem lite, kastar runt den lite på bordet och får i sig lite i allafall men det är inte ofta dem äter upp det man severat.Sedan väntas det efterrätt som idag blev glass. Sedan är dem mätta tills det är läggdags då dem säger att dem är hungriga och ska ha rostat bröd med chokladkräm eller jordnötssmör. Ja, så här ser det ut under en dag här! Lite om deras matvanor! Själv blir man ju också ett sockervrak fast lika så illa som barnen har det dock inte blivit än....

Tisdag 8/9

Sommarväder idag, vilket väder, ungefär 27 grader och man höll på att smältas bort. Idag har det varit en dag med mycket att göra, inte en sekunds ledighet. Lämnade barnen i skolan som vanligt. Hämtade lillpojken kl 12, så där i mellan har jag städat och strykt tvätt. Efter lunch lek med pojken vilket åter igen blev till att spela kricket... Efter det så skulle vi hämta de andra i skolan. Mellan pojken här i familjen hade födelsedag idag och hade därför bjudet hem en kompis likaså systern, så efter skolan gick vi till parken så dem kunde springa av sig lite. Jag trodde aldrig vi skulle komma därifån men efter några glassa och ingen dricka kvar så blev det slut hemfärd, då var klockan över 5. Så det var hem fort och göra mat till dem alla. Det skulle varmas pizza och korv med bröd skulle serveras och sedan så skulle födelsedagstårtan fram och alla skulle dyka i den. Ja,efter det så var nog alla mätta och belåtna och sedan så var det hemfärd för kompisarna och bad och läggdags för barnen. Själv så tog jag mig lugn och ro och började laga mat till mig själv eftersom jag inte hunnit äta. Pasta och lax blev det, min favorit med en tomatsås, mumma och väldigt njutfullt efter en lång och mycket att göradag! Nu ska jag snart ta mig en bit tårta och en kopp kaffe och bara slappa! kramisar allesammans!

Måndag!

Ny vecka och nya friska tag! Tänker på min lilla kära syster och hoppas hon har det bra i skolan och allt hon nu hitta på!Sakna dig redan väldigt mycket<3 Och min dag idag har varit bra! Första rediga jobbadan vilket gillas! Lämnade småpojkarana i skolan. Sedan så var det hem och städa, plocka iordnig lite och stryka lite tvätt. Mycket att göra! Tiden gå så snabbt och plötsligt är kl.12 och det är dags att hämta William i skolan! Sen ska det hem och göras lunch, enkel så, allt ska gå snabbt, så inget avancerat här inte. Pojken ska jämnt ha beans and toast och jag fick ta tomatsoppa med basilikasmak och bröd. Efter lunch blev det att spela kricket med William, han älska det och det är bara ser glad ut och följa hans egna regler och spela. Sedan så blev det att hämta de andra två från skolan! När vi kom hem slulle det lagas middag som blev kyckling och potatismos och efterrärr blev glass, gundomligt god måste jag säga, äkta vaniljglass som bara smällte i munnen!! Sedna han jag gjort mitt för denna dagen och jag tog mig en stunds avkoppling med att plugg lite. Sedan så drog jag ut för en lite promenad i det sköna kvällsvädret här, kändes som om jag kunnat gå hur länge som helst. Nu har jag suttit i lugn ochh ro och ätit kvällsmat i mitt rum och suttit och pratat med syster min! Så härligt att prata med henne, känns som man kan prata hur länge som helst! Nu är det snart dags för lite tv-tittande sen blir det läggdags och en ny dag inväntas då mellanpojken har födelsdag! Så imorgon blir det TÅRTA, ska bli mumsigt.... Natti natti

Nice day!

Toppen söndag! Lugn och skön! Lunchbuffe bjöds det på idag. Det var mycket att välja på, kyckling,tonfiskröra,potatis,ostpaj,färskt franskbröd och sallad, ja allt var gott, man bara äter och äter hahah... och så klart efterrätt som blev äppel och körsbärspaj! Smaskens! Eftermiddagen blev som jag tänkt mig, jag tog mig ner till stan! Älskar verkligen St Albans! Man riktigt å och smånjuter när man gå omkring i stan. Fast självklart hade det varit mysigare att ha någon med sig, så man kan ta shoppingstopp vid någotfint cafe. Tyvär gör man det allt för sällan själv. Med tanke på att det kan se rätt skoj ut att sitta alldeles ensam vid ett cafe. Men jag ska bli bättre på det där, kanske är rätt skönt i allafall att bara sitta ner och njuta av något gott och att bara vara, det kanske inte vore helt fel! Kvällningen blev lugn åt middag som blev ris och hennes goda chili och böngryta! La barnen till sängs. Nu är det baa jag som ska ta och lägga mig, känner mig så trött fast jag haft en lugn dag.Jag tror att det måste vara tidsomställningen.Måndag imorgon vilket jag bara ser framimot! Dags att börja jobba igen och komma in i sina rutiner, det gillas!Helgen mot sitt slut och nya tag imorgon är det som gäller! Godnatt!

Söndag 6/9

Söndagar gilla jag, dem är för det mesta alltid lugna och sköna! Jag mår prima, behövlig sovmorgon till kl 9 vilket verkligen är rekord här, med tanke på att barnen vakna så tidigt och är definitivt absolut inte tysta. Men jag tror att flygresan sitter kvar i min kropp. Vi allesammans satt och år frukost tillsammans vilket är roligt. Jag har tagit mig i kragen och pluggat lite. Och just nu kommer jag precis hem från en liten joggingtur runt parken! Det är helt underbart att rensa tankarna och specillet i detta underbara höstväder! I love it! Nu ska det tas en dusch sen blir det mat, vilket ska bli gott! Efter det är planen min att ta mig ner till stan för lite shopping, måste hitta en liten present till mellanpojken som fyller år på tisdag! Ha en bra söndag!

Lördag 5/9

Min dag idag har vart bra! Fint väder vilket bara känns enromt roligt, man bli ju så glad av dem fina höstdagarna när solen värmer! Förmiddagen blev det barnpassning, och alltså stog det leka på schemat! Det blev kricket och att spela spel. Lagade lunch åt alla som blev hamburgare som vanligt här på lördagar! Efter lunch var det dags för lite fotbollstittande, melanpojken spelade fotboll och det var superskoj att se han spela! Så där spenderade vi hela eftermiddagen. Väl hemma skulle det lagas mat som blev baconlindad kyckling med philadelfiaost och bakad potatis! Kvällen väldigt lugn och inte många knop har gjorts. Har suttit mest vid Tv:n och tittat på film, Pretty women, en väldigt bra film måste jag säga! Nu är jag trött och somna när som helst! natti natti!!!

Fredag!

Denna natt god sömn, var väldigt trött efter gårdagens resande. Man skulle hit och dit och en massa väntetid, så en lång dag med andra ord! Uppstigning idag kl.8 och det var jobb som stog på schemat direkt. Inget jobbigt, utsn roligt. Jag passade nämligen lillpojken så det blev att spela spel, prata och även spela kricket, ja inte för jag är någon höjdare på att och inte för att jag förstår reglerna men roligt var det i alla fall! Eftermiddagen lugn och lite lugn och ro fick jag. Så då blev det att packa upp väskan och inse att jag nu ska bor här i 3 månader. Jag började nämligen genast känna hemmlängtan, så hemmakär som jag är, men det ska väl gå för denna gången också! Kvällen är här och mat har jag fått i magen och man saknar redan fredagsmyset där hemma. Jag sitter själv och myser med mint choklad som min kära syster skickade med mig, har ni inte prövat den, gör det! Dock är det inte mycket kvar av den så det bli att inhandla mer mintchoklad! Nehe datan har jag i sängen vilket är en sövande plats, snart så somna jag så god natt gott folk!

Kommer sakna dig!

Igår var Elin här, min bästa vän, ja, den bästa man kan tänka sig när det gäller vänskap. Vi tog en bit mat, vi hann med en promenad och en äppelpaj slank ner i magen och det hanns med en del prat. Ja, vi har klarat det förut, att vara borta från varandra, så det ska väl klaras av denna gången med även om det känns jobbigt. Jag kommer att sakna dig Elin<3

RSS 2.0