Kladdkaka!

Och efter mat måste man har något gottit! Så jag snodde ihop mig en kladdkaka! Vet ju att min familj är hos mina kusiner och fira dem, så dem äter säkert tårta och gotta sig så jag kan ju inte vara sämre! Dock är det väldigt lyxigt att ha en hel kladdkaka för sig själv:)Hoppas alla har en trevlig helg med skräckfil ocm massor med tända ljus! Själv skippa jag skräckfilmen då jag är ensam och känns lite skräckigt att titta själv, så för mig blir det en romantisk film istället, Revolutionary Road. Känns lite bättre! Har en bra helg!!

Lördagsmys!

Det är alla helgonhelg! Vilket innebär mys och god mat! Så vill jag i allafall har det! Så jag har gjort tacopaj ikväll! Den blev god men smakade inte som hemma! Så nu har jag ätit och tittar på tv,Strictly come dancing! Ett bra underhållande program!

Lördag 31/10

Idag så har jag ägnat min tid åt att gå på stan! Vädret såg halvdassigt ut när jag skulle gå, men när jag väl var framme så blev det strålande sol. Och varmen håller i sig fortfarande här! Det var marknad så där gick jag och kikade och likaså i affärerna! Jag inhandlade inget till mig själv idag, utan det blev lite presenter till barnen som jag passar! Jag har i allafall haft en väldans skön dag, med bara avkoppling!

Helgfrukost!

Lördag morgon och jag har ätit mig en god fruksot! Så bra att ha köket lite för sig själv så man kan fixa och greja lite goda egna smoothisyoggi!!Idag så blev det björnbärsmak! Supergod!! Och en dundermacka med ägg och så klart lite knäcke! Så med andra ord en dunderfrukost, precis som det ska vara när det är helg! Idag så ska jag ner till stan, det är marknad och så klart en massa affärer att gå i, så idag ska det åter igen bli lite shopping! Så en heldag i stan med andra ord. Idag är det rätt skapligt väder och har därför bestämt mig för att ta med mig lunch. Pasta med tonfisk i balsmavinäger.Hoppas på en bra dag! Hörs senare!

Fredagsmys!

Ja, fredag kväll och håller på och dona i köket! Snart dax för lax! Nybakade sconse och snart så sätter jag också på filmen hairspray, hoppas den blir underhållande denna kväll i min lilla ensamhet! Efterrätt ikväll ska bli pannkaka och ben and jerryglass, så det ser inte så pjokigt ut ändå denna afton! Nu fira vi halloweenhelgen! Hoppas ni får en bra helg!

Fredag 30/10

Fredag vilket allitd är lite speciellt! Idag så har jag fredags-städat lite,så skönt att har det rent när helgen är här!En helg som bli mysppys själv! Har pratat med min bästa vän idag, hon betyder så mycket för mig och gör mig alltid så glad! Så denna dagen kunde inte starta bättre! Eftermiddagen blev en promenad, i "skogen", där det plockades hem lite löv och murgröna, som är så fint att dekorera med! Så nu har jag dekorerat inför kommande helg! Lite höstmys måste man har! Resultatet! Vad tycks?

Torsdag 29/10

Har precis stekt pannkakor! Dessa godingar ska snart bli till creps, var ett bra tag sen man åt det, så det ska bli gott! Min dag har annars varit bra! Så vad har jag gjort, jo, jag har varit duktig och tagit tag i tvättberget som ska vara klart till dem kommer hem, så ingen stress, men det kan vara skönt att vara färdig med allt som man ska göra så kan man ta det extra lugnt de andra dagna som är kvar! Englandsvädret har varit sol och varmt, känns lite konstigt att det nästan är 15 grader varmt och snart inne i November! Så det blev självklart en liten löparunda i solskenet,så härligt! Det blev en tripp till affären, alltid trevligt, men gud vad det kostar, mat är inte billigt nu för tiden, man märker det mer när man får ta tag i sakern att handla själv med sina pengar! Dagen har gott och snart så ska det börjas rulla creps med köttfärsfyllning! Sen blir det middagen framfär tv! Känns som en bra torsdagkväll allt ändå! Har det bra och imorgon är det fredag!! God kväll på er!

Onsdag 28/10

Idag har jag varit i London, en redig skön dag som har bara varit till att unna sig! Inga tider att passa, inget stress, hur skönt är inte detta!!! Jag kom iväg idag i skaplig tid, och var inne i London efter 10. Det blev oxford street så klart och där trivs man alltid, och det ta verkligen tid att gå i affärer. Det blev lunch stopp på pizza express, en bra resturang med många mataltrenativ. Så där blev det lite paus. Sen fortsatte jag med mitt shoppande och gick och tittade lite runt omkring på alla gigantiska byggnade. Dem är verkligen fina! Eftermiddagen blev det fikapaus, det blev kaffe och chokladmuffins, mäktig men god:) Så en heldag med andra ord och jag har haft det suprbra och är nöjd med mina shoppingkassar!! Kom hem vid 8, så nu har jag ätit middag och ska bara vila, det fresta på för benen och fötterna att gå fram och tillbaka i affärena, tur att inte pappa var med...hihi. Nehe lite data och tv innan läggdags! God kväll!!!

Tisdag 27/10

Familjen har åkt på semester nu! Och det kändes konstigt att vakna upp i ett tomt hus idag på morgonen! Så tyst och lugnt och man bli inte väckt av barnen! Så nu så ska jag ta hand om huset och mata kaninerna! Idag så har jag varit i full gång! Jag måste har saker och ting att göra! Började med att gå och handla, nästna tomt kylskåp hade dem lämnat så det var jag bara tvungen att gå ner till affären! När jag kom hem så blev det brödbak! Brödbullar snodde jag ihop på förmiddagen. Var inte så svårt och kompliserat som jag trott. Dem har bara torrjäst här men det gick ju självklart lika bra med det! Mellan jäsningsperioderna så hann jag och tvätta och städa lite! Jag måste har det rent ocn snyggt, så nu har jag fått det redigt hemtrevligt med dammsugna golv! Efter lunch så forsatte jag städandet, intog mitt rum, dammsög och dammade,sånt man inte hinner i vanliga fall! Så nu ser det rent och snyggt ut! Eftermiddagen blev ut i det fina vädret för lite träning! Lite löpning och försökte även köra lite benstyrka idag! När jag kom hem blev det mellanmål med nybakat bröd, det blev jättegott! Så mycket nöjd med min insats! Pluggade i lite mer än en timme och kom en bit på vägen! Det blev samtal med familjen! Alltid lika rolig att prata:) Sen blev det baddags för mig, lite avkoppling med ansiktsmask och målade naglarna! Sedan blev det matlagning igen! Kvällsmiddagen! Tjock grillkorv med palsternacks och blomkåls gratäng! En god maträtt och man kände sig som nästan hemma! Så roligt att få laga lite mat som man själv vill ha och är sugen på! Så det ska bli roligt denna vecka med mycket matlagning och bakning! Nu är det snart lite tvmys sen blir det sängen! Måste vara utvilad imorgon, för då är det LONDON som gäller och shopping! Längtar!!God kväll på er!

Måndag 26/10

Första dagen på höstlovet! Som barnen har väntat på att får höstlov! Idag har det varit en heldag för min del att passa barnen, eller två utav dem! Flickan och den minsta pojken. Mellanpojken har varit och spelat fotboll hela dagen, är så när man sträva efter att bli fotbollsproffs!hihi... Så det har varit en dag men allt möjligt! Tv-tittande, då jag passade på att laga mat,middagen som blev köttfärspaj med potatismos. Vi har pysslat lite, sånt gilla jag så det ställer man upp på mer än gärna:)Lunchspecial idag, PIZZA, en favorit här! Efter lunch gick vi till parken, så dem fick springa av sig lite! Ja, en dag som har gott väldigt fort! Nu har vi ätit middag, så det är avklarat Så nu är det playstation spel för killarna vilket lugna ner dem en aning, väldans lugna här måste jag säga! Imorgon åker familjen på semester till Portugal så jag bli hemma här själv i en hel vecka! Ska bli roligt på något sätt, jag har lite saker inplanerat som jag ser framimot! Nu måndagkväll, ska bara ta att lugnt! Det bli lite prat med Sam om vad som ska göras!Annars så blir det inte mycket, mer än kvällsmys med lite gott mellanmål! Sitter aldrig fel! God kväll på er!

Good Sunday

En mycket bra söndag, den bästa på väldigt länge! Vi har haft en redig mysdag tillsammans idag! Vi började med inta på en jätemysig resturang, med mexikansk mat! Massor med nachooe chips,massor med olika dipper till förätt! Bara början!Sedna kom maten! Jag beställde texmex mat med kyckling, vilket var stekt kyckling, lök,paprika,totillabröd,såser och riven ost! Jättegott, och väldigt mättande! Alla satt där och åade för hur mycket vi hade ätit! När vi ätit så gick vi vidare till bowlinghallen, själv så kännde man sig som ett bowlingklot, haha... Men vi hade en rolig timme och jag spelade med pojkarna! Dock så har jag att säga att jag förlorade!Den minsta i familjen vann! Vilken star han kännde sig! Dock med lite handikapp, men det är inget som räknas i dem små barns tankar hihi.. Det blev en rolig eftermiddag! Nu ikväll, en kväll som blev mycket mörkare än tidigare, det tycker jag inte om. Snart ska det bli lite kvällsmat här och sedan så väntas smulpaj med äpple och päron! Låter inte helt fel att att toppa upp matförådet en söndagkväll med lite sötsaker! Så denna söndag har det inte blivit tid till så mycket plugg, så jag vet vad jag har och vänta mig i veckan nu! Snart söndagkvällen mot sitt lilla slut och en måndag väntas med massor med arbete! Men det ser jag bara framimot! Nu känns det liksom som slutputten här och nu ska det njutas varenda sekund, vad det gäller äventyr som god mat och massa med efterätter! Det är ju detta som gör livet på topp och man mår så bra på något sätt! Detta känns så skönt!Min helg har varit superduper bra! Helgerna gå så fort! Hoppas ni där hemma har haft en bra helg! Och ni som har höstlov nu hoppas jag får det superbra och att ni vila upp er och njuter av ledigheten! God kväll på er!

Söndag 25/10

Ny tid,alltså 1 hel timmas sovmorgon mer än vanligt. Ja, sovmorgon är inte min starka sida, är en liten morgonpigg människa som har svårt att sova länge! Ja bruka för vanligtvis vakna klockan 8, så gjorde ju givetvis det denna morgon också men dock var ju klockan bara 7. Låg givetvis och drog mig ett tag. Men sedan så bestämde jag mig för att ta på mig träningskläderna och ut för en liten löparunda! Inget jag ångra, så härligt väder! En fin söndagsmorgon med sol, kan det då blir en härligare start?? Nej! När jag kom hem igen så blev det en stor söndags frukost, i lugn och ro! Känner mig otroligt pigg och fick en kanonstart på min lediga dag! Idag känns det som att hela denna söndagen kommer att bli superbra! Vi ska ut och äta lunch, efter det ska vi bowla, vilket barnen har längtat hela veckan och så klart jag! Så en bra söndag med andra ord! Idag är det också en månad till jag kommer hem! Bara en månad!! Yeeeee!! Okey, see you later!

Lördag 24/10

Helg igen! Känns skönt! Och idag är det exakt 2 månader kvar tills julafton, inte fy skam! Det gå snabbt! Julen som är den mysigaste tiden på året!! Denna dag, har varit relativt lugn, seg start, för alla, sov ända till halv 9, skönt! Har haft så svårt att somna nu för tiden, flera dagar i rad vilket känns vill jag säga! Så skönt att sova ut lite! Förmiddagen gick jag och Mae till hennes ballet, regnigt idag, så blöta var vi när vi kom fram.Sedan blev det hem, det skulle göras lunch,hamburgare ooch pommes! Efter lunch blev det lite vila sen blev det en tripp för att åka och titta på fiska óch sysselsätta barnen lite! Vi fikade på ett caffe, där det blev hot chcolate, söt och god vill jag lova! hihi! När vi var hemma igen blev det middagsdags för dem små liven! Pasta skulle kokas med deverse tillbehör! Snart ska vi äta, jag bjuder på maten denna afton! Gjorde vegetarisk lasagne igår! Så jag hoppas den ska smaka!Vitlöksbröd och sallad ska serveras till detta med ett gott vin som stå på kylning nu i kylen!!Se ut som denna lördag också bli en mysig och trevlig kväll! Känns skönt! Så min dag har varit bra och kommer nog bli fortsatt bra ikväll med god mat och tvmys! Trevlig lördag på er!

Fredag 23/10

Fredag och därmed snart dags för helg! En fredag som har varit mycket att göra, mycket att stå i! Lite ovanlig fredag med tanke på att mellanpojken var hemma från skolan.Så schemat har varit fullspäckat idag kan jag lova! Det började med att lämna den minsta i skolan. Sen gick Alex och jag och handlade i affären! Ett stopp vid bageriet där det inhandlades färskt bröd och snäll som man är så fick Alex en big big kaka! Väl hemma väntades mycket att göra, det skulle dammsugas i alla rum, rengöra köket och laga middagen tills imorgon, samt sysselsätta Alex, inte helt enkelt. Så det har varit full rulle hela tiden till klockan blev tre då det var dags att bege sig att hämta lillpojken från skolan! Det blev ett stopp hos frissan med dem, så nu är dem fina, nu när det är höstlov och ska på semester! Hemma igen blev det att laga mat till dem små, medans det hann jag ta mellanmål och fylla på matförådet eftersom vi ska äta senare ikväll! Vi ska beställa take away,denna gång har dem lovat att det inte ska bli så starkt som förra gången, haha... men man vet aldrig! Så min fredagkväll ser ut att bli trevlig och mysig med god mat! Hoppas ni likaså får en bra fredagkväll! God kväll!

Min dag!

Nu sitter jag här,jag har tränat, jag är nyduschad och jag har till och med lagat middag som åkt ner i magen! Det blev inte gymmet denna gång efter som det var bara flickan som skulle simma vilket menades att dem bara skulle vara där en halvtimme, vilket jag tyckte blev lite tid för att träna! Så vid fyra snodde jag ihop ett mellanmål, lät det sjunka ner i magen, senare bedrog jag mig ut för ett löpapass i stället! Inget jag ångra, gud så härligt väder, jag lullade fram som aldrig förr och bara njöt, det är härligt tycker jag! När jag kom hem så blev det duschen, det belv avkoppling med ansiktsmask, målade naglarna och bara tog hand om mig själv! Mellan varven satte jag in lax i ugnen,marinerade med senap och pinjekänor! Till detta så gjorde jag stuvade makaroner. Då tänker ni säkert, att man bara kan äta stuvade makaroner till korv och köttbullar. Men nej, det blev supergott! Av mitt tycke då alltså tsss.... Så nu sitter jag vid min data och känner mig pigg men ändå matt efter min träningen och därför så blir det en lugn kväll med snart ett samtal med min syster, sen soffan för lite tv! Så sammanfattning av min dag, den har varit bra och hunnit med det jag skulle göra! Fredag imorgon vilket känns behövligt för alla här i familjen, trötta barn och föräldrar. Detta blir en fredsg som också innebär höstlov för barnen! Vilket dem ser framimot! Dem åker nämligen på semester på tisdag och kvar bli lilla jag här! Så det bli till att vakta huset och göra precis vad man vill! Min palnering är igång för nästa vecka vill jag lova! Kram kram på er<3

Torsdag 22/10

Idag är jag ledig! Skönt! Vaknade tidigt, men utvilad och så otroligt pigg! Det blev frukost i lugn och ro! Alltid skönt att inte behöva stressa, utan man kan sitta och äta och läsa lite tidningar(dock har dem inte morgontidning) Nästan ett måste igentligen vid frukostbordet tsss... Just nu har jag varit ute och gått runt kvarteret för att får lite syre! Mina planer för dagen är att plugga nu på förmiddagen,lite fika för energin ska hålla igång så jag har bankat upp med kaffe och mörk choklad! Sen blir det lunch, och en eftermiddag som jag tror kommer att spenderas ute! Vid klockan 5 så bär det av till träning! Så skönt att träna lite! Och därmed bli det en kväll med mat och avslappning! Tjingeling så hörs vi ikväll!

Onsdag 21/10

Onsdag och mitt i veckan och där med full rulle! En dag som varit väldans lugn men har gått så fort! Det har varit en förmiddag med lite strykning, lite rengöring i köket och bädda rent i en av pojkarnas säng. Det gå så fort till lunch! idag var det en sån dag som man hade tid at laga sig en fin lunch utan att stressa! Det blev tonfisksallad med couscous,ägg och balsamvinäger! Till detta hanns det med att baka sconse, eller det var tänkt att det skulle bli det men det blev inte riktigt sconse. Jag råkade ta fel burk,man ska ha bakpulver men det blev visst bikarbonat, så det blev helt plötsligt som en muffins, en matmuffins! Nytt recept har jag hittat på och det var absolut inte något fel på dem!! Eftermiddagen har gått, det blev en promenad till stan, en liten titt på marknaden som är otroligt mysigt här! När klockan blev tre så blev det att hämta pojkarna från skolan. Det var godisdag och därför skulle det handlas godis innan vi skulle gå hem! En bra mutning för att får dem till att gå hela vägen hem! Nu har barnen kompisar här och det leks för fullt! Snart ska dom ha middag! Så fullt hus vilket gör att jag får äta senare ikväll, så nu ska jag ta mig mellanmål, har ju lite sconse kvar! Sam och jag ska laga mat ikväll! Hon skulle göra nudlar med räkor! Så det kommer smaka gotti gotti ikväll! Hoppas kvällen annars bli lugn,lite avkoppling och tv tittande skulle jag kunna tänka mig att det bli! Har aldrig tittat så mycket på tv som nu, här har man tid, det har man aldrig hemma, tsss... då kommer liksom annat i mellan. Men jag sitter max en timme framför tv, kan inte sitta längre, har svårt att bara sitta ner liksom hihi...Nehe nu är det mellanmålsdags för min del!Hoppas alla har det bra där hemma jag har det fint fint här!

Tisdag 20/10

Så har snart denna tisdagen passerat för denna vecka! En tisdag som har varit så där lagom mycket att göra! Allt började med det gamla vanliga, förla med pojkarna till skolan. När man kommer hem så är det alltid något att göra, speciellt i köket, då det är disk och smulor och ja allt möjligt som inte hinns med innan vi gå utan det är sånt som jag ta hand om när jag kommer hem. (vet inte hur det kommer att se ut när jag lämna familjen i november sen)Det har blivit lite att stryka,lite att tvätta! På förmiddagen innan lunch hann jag även med en joggingtur,härligt att komma hem efter och bara njuta med en god lunch! Snabb och enkel lunch,fiskburgare och ris, lite rester som bara är till att varma! Eftermiddagen blve åter igen lite arbete. Det skulle slås in presenter, vilket jag alltid tycker är roligt att göra, dock lägger dem inte ner all själ på presenter. Dem slår in det med lite papper, inget märkvärdigt. Själv när man slår in så gå man ibland in helhjärtat för det, snyggt papper, det ska vara snöre och massar med annat krimskrams! Efter mina inslag så blev det att förbereda inför middagen. Jag gjorde köttfärsås! Jag var efektiv och det hanns med lite plugg, vilket känns behövligt! Klockan tre bar det av till att hämta alla från skolan! Idag var det speciell halloween försäljning i skolan. Dem sålde en massa med halloween kakor och fina cupcakes, så där blev det självklart ett stopp innan vi drog oss till parken för att leka av oss. När vi väl kom hem skulle det lagas mat. Spagetti och köttfärssås, vilket var gott! Och barnen åt som aldrig förr vilket är roligt att dem tycker det är gott det man laga:)Massa med efterrätt tilldelades som jag gjorde igår.(som jag berättade i måndags) Efter det diska och göra rent i köket. Sen var det även tid för lite spring i trädgården så det blev fotboll för glatta livet! När vi väl kom in så blev det efterrätt nummer två. Dem skulle har efterrätt igen! Ja, det är tur att dem gilla det man gör som sagt, haha. Sockernivån gå som bergodalbana här kan jag lova! Nu har dem badats, minstingen har lagt sig och snart så ska dem andra sova! Sen blir det lugn och ro, och jag ska ta och göra mig lite kvälls snacks som vanligt! Sen blir det att bänka sig vid tv! Så som sagt var en väldigt effektiv dag idag. Har hunnit med en hel del! Så en trevlig kväll på er!

Måndag 19/10

Måndag och därmed ny vecka, alltså nya friska tag! Ja och jag har varit så pigg och glad idag! Vet inte varför men allt känns bra på någotvis! Idag har det varit en dag med blandade uppgifter. Det har plockats undann saker så att det är rent på golvet eftersom städiskan skulle komma! Jag strök tvätt, därmed en drös skjortor. Mellan varven hann jag koka ihop en broccolie soppa, mycket god belv den! Eftermiddagen blev lite smått och gott. Gjorde efterrätt till dem små liven. Jag har smakat det förr men det var inget jag gillade, vet inet vad jag ska uttrycka mig vad det heter på svenska, men det är mjuk kaka i botten i en skål, över med jordgubbar, sen ska det över gelé,(ett stort lager) Sen pricken över i, när det har stelnat så ska det över världens sötaste vaniljsås! Ja, sött det är det, men barnen älskar detta! Barnen kom hem från skolan, hungriga och jag var i full gång som alltid och försöker har maten klar! Idag så blev det lite rester från helgen. Ris och kyckling, en god blandning med lite grönsaker och krossade tomater! Efter måltiden så skulle mellanpojken på fotboll och därför så blev jag barnvakt åt dem andra två! Så det skulle badas och göra dem färdiga för läggdags! Vid halv 8 var dem hemma igen så då fick man äntligen lite vila, avkoppling på mitt rum med kvällsmaten i högsta hugg och telefonsamtal hem! Man bli så glad av att prata med dem nära och kära, något man behöver när man känner sig lite ensam här! Nu så är denna måndagen mot sitt slut och en tisdag vänta! Hoppas alla haft en bra start på den nya veckan! God natt på er!

Slutet för denna vecka!

Det blev stan för min del! Hösten är här vill jag säga! Men en fin sådan. Att det sen är lite kyligare har ingen dött av, det gäller bara att klä på sig tillräckligt! När jag kom hem igen så blev det avkoppling med en bok, en engelsk bok om ni vill veta, man kan ju inte läsa svenska böcker när man är i England. Jag har ätit kvällsmat vilket blev en ihopp plock från alla möjliga kanter, tror dem undrade vad jag höll på med. Men man får hitta på så gott det gå när kylskåpet står nästan tomt. Jag kokade ägg, så det blev 2 ägg mackor med lite räkor. Naturell yoggi med min musliblandning! Det var väl den som såg mest äcklig ut tyckte en av dem här i familjen, plus att dem sa att det var frukost,ja det kanske det var men det gå lika bra att äta sånt på kvällarna också! Nu tror jag att jag ska ta ett bad! Jag är allmänt frysen och det känns som om det skulle kunna värma mig en aning! Ikväll ska det bli sängen tidigt för min del, känns det som nu i allafall! Nu är denna veckan slut, en vecka som har gått fort, varit rolig och haft mycket att göra vilket jag alltid gilla! ´Så nu är det nya tag för denna veckan med nya möjligheter. Måndgara börja redan med en hårdstart så det gäller att vara pigg och glad! Tycker det alltid är så skönt när helgerna är slut för att åter igen komma in i arbete! Tiden gå ju mycket fortare då!Hoppas alla har haft en bra helg med massa med roligheter och att ni ser fram imot kommande vecka! Har hört att ni har det kallt och ruskigt hemma, inget vidare förstår jag! Nehe lite söndagslyx nu med bad, sen tv och så vidare mot sängen min!

Söndag 18/10

Söndagar är jag alltid ledig,vilket alltid är skönt! Fick sova fram lite idag,vaknade ungefär vid halv 9. Och börja dagen med en rejäl frukost är alltid lika gott! Jag är så förtjust i att ha fil på helgerna. Dock har dem ingen fil, men nu har jag i allafall hittat en naturell yoggi som är rätt så skaplig! Så min helg är räddad med god helgfrukost så som yoggi,frukt,musli och gott bröd! Förmiddagen blev ut en liten joggingrunda,ut för att hämta luft. Dock inte så varmt idag,utan fingervantarna åkte på! Just nu sitter jag här proppmätt. Vi har haft middag med klyftpotatis,skinstek,brun sås,blomkål i ostsås och ätter, så en blandad kompot idag. Efter att man smällt in middagen så väntades direkt efterrätten,äppel och päronpaj med vaniljsås. Tyvär får man inte ta maten själv här utan man bli serverad och därför överdosa dem med efterätt på tallriken. Men det var väldans gott, så jag ska absolut inte klaga, har bara lite ont i magen tsss... Nu så väntas en eftermiddag som jag tror ska spenders på stan. Är lite sugen på att komma iväg och göra något. Annars är allt bra med mig, humöret på topp och glad som en sol! Så det är bara att hoppa in i sina uggs, skönare boots kan man inte hitta:) och traska vidare mot city! HAVE A NICE SUNDAY!

Lördag 17/10

Helg och det innebär en helg med aktiviteter både här och där. Med 3 barn så är det mycket som ska hinnas med, tur väl så är vi 3 stycken som kan ta hand om var och en! Mamman tar den minsta till hans fotbollsträning,pappan mellanpojken till hans fotbollsträning och så jag som ta flickan till hennes balett träning! Så alltså mycket att göra,vi kommer hem efter allt så är det dags att laga lunch. Som vanligt så är det hamburgare på lördagar. Så mycket hamburgare äter jag här i England ska ni veta:) Eftermiddagen har varit väldigt lugn, jag har spenderat upp på mitt rum med en bok. Känner mig så frusen så man vill helst bara krypa ner under täcket. Snart ska det middagen intas,något lite mer hälsosammare efter några dagar av pommes,friterade maträtter och hamburager. Jag lagade ris och kyckling igå som verkligen ska bli gott att äta idag! Kvällen ska spenderas i soffan framför tv, och så klart något gott eftersom det är lördag! Trevlig helg på er!

Fredag 16/10

Och så har vi äntligen fredag igen! Alltid skönt att ha fredag! efter en veckas arbete så ser man alltid fram imot fredagar! Idag har vädret varit på topp, soligt och allmänt fint! Så på morgonen blev det en promenad med pojkrana till skolan, sedan så köpte jag bröd på bageriet! Handlade lite i affären ockkså! Blev så sugen på att göra fiskburgare till lunch så det fick det bli helt enkelt. Så fisk och hambugarebröd och dressing så skulle det bli en fin fin fredagslunch! Så väl hemma blev det först lite plock, inte så mycket städ idag eftersom jag städade i onsdags,men jag tyckte det var rätt konstigt att det såg så rent ut som det gjorde,väldigt ovanligt om jag säger så. Men det blev till att ta fram dammsugan i köket, tycker det är rätt skönt att ha rent golv inför helgen! Sen blev det matlagning! Först så gjorde jag kycklinggryta med ris, en maträtt som vi ska har imorgon, eftersom vi hade rätt mycket imorgon att göra och Sam insåg att vi inte skulle hinna laga mat, så nu är den färdigt! Och när jag väl höll på i köket så snodde jag ihop mina fiskburgare! Och det var så GOTT! Eftermiddagen har blivit en promenad ute i det sköna höstvädret! Lite fika har hunnits med! Snart ska middagen lagas, det ska bli fredagsmiddag, engelska rätten fish and chips. Så fisk igen, men men... detta är inte min favorit, men det är bara att tugga och se glad ut! Kvällen bli barnpassning, tror dock inte det bli så jobbigt, det bli nog till att lägga dem små liven tidigt ikväll! Så då kan jag titta på tv ikväll och bara mysa! Köpte hem choklad och nötter så det ska jag har framför tv ikväll! Hoppas bara det är något bra och sevärt på kanalerna! Have a nice friday! I will!

Torsdag 15/10

Min lediga dag vilket innebär att man ska vara ledig! Man ska göra så lite man bara kan! Dålig sömn vilket också ledde till att när man väl sov så fick jag inte sova. Livliga barn på morgonen som bruka vara min väckaklocka för det mesta. Och det var ju inget undantag idag. Jag har haft en bra och lugn dag. Varit på stan där det var en italensk marknad, jättemysigt och som vanlig en massa smakprov som man inte kan hålla sig undan från! Annars har jag mest varit hemma idag, legat och läst i min bok lite, med kaffe och choklad i högsta hugg för att hålla fokus! Kvällen blev till att träna, vilket är så skönt! Så härligt att bara komma hem efter ett träningspass och laga middagen lite snabbt och sen bara sitta ner och vava ner! Nu ska jag snart sova,känns som jag behöver det och nu banne mig ska jag somna. Sista dagen imorgon sen är det helg! Natti natti!

Onsdag 14/10

Och så har vi snart avklarat onsdagen! En dag som har varit en hel del jobb men ändå en lugn dag. Städade på förmiddagen, det skulle dammsugas i alla rum, torka golvet i köket och så skulle toaletten städas. Så helt enkelt en städa dag! Så det gick fort till lunch och som tur var så hade jag lunch färdigt bara till att värma. Hade fläskpannkaka!! Ville känna lite Sverigekänsla! Eftermiddagen blev en liten tripp till affären och även lite frisk luft. Skadar aldrig.Det blev en eftermiddag med lite plugg, kände det var dags att ta tag i det. Så det gick också i brinnande fart. Det är konstigt var tiden gå fort...Helt plötsligt var det dags för middag. Idag så lagade jag potatismos och korv till barnen, själv tog jag lax och potatismos. Efter det blev det till att diska och göra iordning i köket. Kvällen blev lugn, barnen spelade playstation, vilket dem verkligen älskar! Det blev snabbt ett bad och för dem, sedan så skulle dem självklart ner och spela igen innan läggdags. Nu har jag ledigt kan man säga och jag har bänkat upp kvällsmat, rostad macka,lite ostkex, fruktsallad och mjölk,så jag sitter här och småmyser framför datan! Imorgon är det torsdag vilket innebär ledigt! Ska bli skönt! Har en trevlig kväll!

Tisdag 13/10

Tisdagen nästan slut och den har gått fort som alla andra dagar! Blir så när man har mycket att göra. Stryka och tvätta har det för det mesta bestått utav idag! Det blev lunch som blev ihop plock, lite omelett och köttfärsås, alla matkombinationer gå fintfint! Efter lunch så snörade jag på mig skorna för en liten jogging tur i det underbara vädret. Sprang till parken som är så himmla fin, så en paus där på en bänk med solens stråla mot sig! Underbara höst! Eftermiddagen har gått, jag snodde ihop mellanmål till mig själv sedan var det dags för matlagning till barnen,Kycklingcurry,ris och bröd! Lätt och enkelt! Så nu är det snart badtime för barnen och sedan ska det lagas mat igen! Vi ska äta kyckling och räkcurry fast en starkare variation med ris och gott bröd. Så det ska bli gott med god mat, lyxigare mat mitt i veckan! Kvällen kommer annars att ägna sig åt soffan skulle jag kunna tror. Känner mig allmänt trött. Jag är alltid trött om kvällarna men har väldigt svårt att somna, vilket är så jobbigt. Så ikväll håller jag mina tummar för att mina ögon vill slockna och sova ända till klockan ringer imorgon! Har det bra och ha en skön kväll!

Måndag 12/10

Så var det redan ny vecka! Denna dag blev lite ovanligare än vad dem bruka vara.Flickan här i familjen var hemma från skolan, för hon kände sig lite småkrasslig, det är ju sådanna tider nu med småförkylningar. Så en dag med lite sälskap, vilket aldrig är fel. Medans hon tittade på tv så hann jag och plocka,diska och städa lite. Vi fikade lite och sedan gjorde vi hennes matteläxa, det gick superbra. Sedan så intog hon soffan igen och jag fottsatte med att stryka tvätt. Sedan skulle lunch göras. Hon skulle ha tonfisk sandwish och jag gjorde varma mackor med köttfärsås och champinjoner! Eftermiddagen gick och vi lekte lite med hennes kanin. Sedan gick vi två och hämtade upp pojkarna från skolan! Innan vi gick hem så gick vi och köpte glass och choklad. Dem måste ha något efter skolan. Dem är hungriga och då ska det vara glass,kaka eller godis av något slag. Väldigt hälsosamma barn;) Vi gick hem och det spelades playstation och jag lagade middag. Barnen fick färdigköpt köttgryta och jag själv åt spagetti och köttfärsås. Kvällen har blivit till barnpassning. Vilket innebär bad och att lägga dem till sängs. Så allt har gått i ett och har knappt haft en minut till mig själv för att koppla av för en nu. Så nu är alla till sängs och jag själv ska inte sitta uppe för länge utan ska också krypa ner i mitt lilla bo! En skön sömn är vad jag behöver! Men som sagt en bra start på den nya veckan har jag haft och ser bara fram imot kommande dagar! Har en bra fortsat vecka!Kramar på er!

HÖSTDAG!

Eftermiddagen har gått och kvällen är på ingång! Middagen har lagt sig i magen. Stor lunch och stor middag så nu är jag mätt och kommer sova gott i natt! Vegetarsik lasagne blev det, vilket var supergott! Eftermiddagen blev samtal med syster, man kan prata i flera timmar om allt... mycket i våra små huvud! Älskar henna! Så där gick några timmar och plugget sket sig alltså, kom liksom ingen stanns.... Det var fint väder så jag hann ut en runda innan middagen! Så skönt att får lite syre och njuta av det fina höstvädret! Så härliga dagar när solen lyser! Man vill ju helst skippa de där dagarna när det regna.. usha. Här har det spelats palystation 3 hela eftermiddagen. Dem fick det igår så ett par kompisra var och hjälpte till och sätta det till reda. Så nu vet man vad som kommer stå på spel här! Kommer vara svårt att får alla till sängs nu på ett bra tag känner jag på mig. Kommer nog bli många timmars spelande där efter skolan!Kvällen till ära, ska badas lite och lägga ansiktsmask. Sen ska jag faktiskt nypa mig i kinden och ta tag i plugget. Jag vill ha saker och ting gjort så det är bara att se glad ut! Så kvällen blir faktiskt lite choklad och nötter så sockernivån håller sig på topp!Ny vecka som bara känns härligt! En vecka med fullproppade saker och ting skulle jag nog kunna tänka mig att det bli! Men som sagt jag har haft en superbra helg. Mycket god mat har ätits och mycket godsaker! Men det är ju det som livet på topp:)Hoppas ni har haft en bra helg! Nu är det ny tag för kommande vecka och bara tänka positivt så bli allt bra!

Söndag 11/10

Söndag idag och med andra ord sista dagen på veckan!En trött dag. Idag så blev det att ställa klockan och gå upp i ottan. Eller ottan var väl kanske att ta i. Kvart i åtta. Men en söndag känns det tidigt. Speciellt idag, jag var hur trött som helst men det fanns liksom ingen val, det vara bara att hoppa upp från sin sköna sömn. Ner och äta frukost! Hade tjuvstartat i gårkväll med att koka ägg och gjort en yoggi så det skulle vara färdigt idag.Ägg på mackan är inte fel! Idag så skulle jag nämligen följa med och titta på Alex när han spelade fotboll! Det var roligt och hans lag vann så klart! 8-2 vann dem med och Alex gjorde själv ett mål, men som ni vet så är inte målen det viktigaste, utan han gjorde fina pass som bidrog till många mål! Så det var super roligt! Efter matchen åkte vi ner till stan! Där vi åt lunch. Vi åt på en resturang som heter nados, jättefin och mysig resturang! Vi beställde in kyckling i massor, pommes, ris, såser och sallad så det var bara att ta! Så en big lunch idag! På stan var det matmarknad som vi gick på innan vi åt! Så mysigt med matmarknad, då man får gå och provsmaka på allt möjligt, bröd, såser,ost, ostkex,choklad,kakor och tårtor. Man kan liksom inte motstå allt, utan måste ta ett smakprov!Nu har vi precis kommit hem och landat efter en hel förmiddag med fotboll och stadsbesök. Nu blir det bara till att softa lite. Är det söndag så är det och då ska man inte behöva göra så mycket.Jag är ledig och har inga planer alls idag, utan ta dagen som den kommer!Rätt skönt det också! Blir nog en tupplur för jag är så hemskt trött, man blir väl det efter man ätit. Har en bra söndag! Ta vara på dagen och vila är mitt råd! Så man känner sig utvilad åter igen för en ny vecka!Hörs senare ikväll!

Härlig lördag!

Eftremiddagen tillbringades ute med lite promenad ner till stan för att småmysa på marknaden som dem har varje lördag! Älskar verkligen marknade med frukstånd och massa med doftande tvåler och mycket mera... Härligt! Det blev lugn och ro även hemma eftersom barnen var och lekte i parken! Kvällen blev det matlagning. Det blev även idag nudlar fast med kyckling och sötsås till mig och barnen. Vi satt och åt och hade det mysigt. Sedan blev det tvmys. Läggdags för pojkarna och flickan och jag satt fortfarande fastspikade framför tv. Men även hon fick gå till sängs i skaplig tid. Så jag själv fortsatte att titta på tv, kokade kaffe och åt choklad och nötter! Är det lördag så kan man inte motstå sötsaker!Nu ska jag snart gå till sängs själv för i morgon ska det upp tidigt. Jag är förvislligen ledig men pojken ska spela match, vilket alltid är roligt att följa med och titta på! Så det ska hela familjen göra och efter matchen ska vi ut och äta lunch! Låter som att det kommer bli en härlig söndag! Hoppas bara att vädret bli lika bra som idag! Jag hoppas alla där hemma har haft en bra lördag! Har det bra och god natt på er!

Lördag 10/10

Kvällen igår blev trevlig. Det blev god mat, nudlar och skaldjurswok! Vi drack vin och hade redigt trevligt. Efterrätt var också självklarhet denna kväll,Körsbärspaj, väldigt mäktig. Så man gick från bodet med fullproppad mage! Bra start på en helg med god mat och bara lugn och ro! Idag var jag uppe vid ungefär nio tiden. Det blev frukost och efter det småplock i köket med disk och diverse saker. Vi kl elva bar det åt till balett träning med Mae. Skönt at följa med henne och bara sitta på cafet och ta en kopp kaffe medans man vänta! När vi kom hem så skulle lunch lagas. Vi grillade hamburgare som vanligt med pommes till. Så nu har lunchen lagt sig i magen och nu ska jag snart ta mig ut i det underbara vädret. Solen lyser och det är varmt och skönt! Så eftermiddagen ska tillbringas ute! Så hej så länge så hörs vi ikväll!

Fredag 9/10

Fredag och helgen är på ingång! En fredag som känns behövlig. En fredag som verkligen ska spenderas i soffan med god mat, god efterrätt och något bra på tv! En filt och så har vi fredags stämmning! Ja, för vädret är inte på topp och ut vill man inte. Det regna och är allmänt kallt! Brrr... Annars har min dag bara varit bra, som alla andra dagar. Dagarna går undan och man bara tycker allt är bra helt enkelt! Handlade lite mat som skulle hem och till-lagas.Köttfärssås! Sedan så var det städa som gällde så det ser någolunda ut när helg nalkas! Dagen gick och sedan var det upphämtning av barn i skolan. Glassbesök innan hemfärd. Så bra att äta glass innan maten! Men dem åt min köttfärssås och verkade vara nöjda med den. Ja, då bli man glad! Får ser om jag ska våga mig på den eller om jag ska vänta ett tag till på att äta med Sam och Jim, för en gångs skull! Nu är det snart bad dags för dem små liven. Sen så intar jag tv-soffan med smått och gott! God kväll och trevlig helg!

Slutet på denna torsdag!

Dagen har snart gått och just nu sitter jag pigg och glad på mitt rum! Har varit och tränat vilket alltid är skönt! Så nu har jag landat och ätit min middag! Så rejält med energi! Det är så skönt att äta direkt när man kommer hem efter träning! Min lediga dag har varit superbra! Jag har mest bara tagit dagen som en lugn och skön dag med inga måsten. Eller det har känns så. Men jag har liksom fått lite gjort, pluggat lite, vilket alltid är plus i kanten! Var ute för frisk luft, men det blev mest sittande i solen, så underbart! Solens stråla värmer så skönt i höstens snålkalla vindar. Nu ska jag snart ta mig en dusch, har inte hunnits med ännu. Så lite duschning och relax skulle inte sitta fel nu! Efter det så susar jag ner till Tv soffan och se om jag kan hitta något roligt att se innan det är sängdags! Fredag imorgon vilket alltid är skönt!Ska försöka göra min fredag till något vettigt och mysigt!God kväll!

Torsdag 8/10

Och så var det torsdag och detta innebär min lediga dag! Har en så länge haft en väldigt lugn dag och fått lite gjort i allafall. Har pluggat lite, vilket alltid är ett plus i kanten! Engelsk litteratur är inte skoj, men måstes göras ändå! Jag har precis ätit lunch och idag blev det min soppa som jag kokade ihop igår. Det var inget fel på den, smakade riktigt gott! Har aldrig i hela mitt liv ätit pumpa. Jag älskar pumpor,höst med pumpor som dekorationer är det finaste som finns! Så det kändes lite så där att man skulle föstöra den stackas fina lilla pumpan. Men jag kan ju köpa en pumpa och har vid dörren så det bli lite hemtrevligt! För är det höst så ska man banne mig har en pumpa! Slutpratat om pumpor nu. Nu ska jag faktiskt ta mig ut. Det är underbart väder ute. En jättefin höstdag. Solen skiner, vissligen inte så varmt men solens stråla värmer och ska ta mig ut med kamran och ta lite bilder, höstens alla fina färger! Sånna här dagar gilla jag! Sen ska det bli lite mera plugg för min del! Sen ska det tränas också! Torsdagar så åker barnen till simhallen, så då passa jag på att smita in och träna lite på gymmet, inget seriöst. Bara skönt att komma iväg ocg göra något! Återkommer om min lilla dag senare! Kramar

Onsdag 7/10

Redan mitt i veckan! Hösten är här vill jag säga, kallt, grått och regnigt. Vill helst hålla sig inomhus så gått det gå. Men tyvär så måste man ibland sticka ut nosen för att göra dem där ärenden som är ett måste. Allt har börjat som vanligt, lämnat barnen i skolan,handlade lite deverse grejor åt Sam innan jag begav mig hemmåt! Rätt lugnt idag måste jag säga. Lite tvätt och plock som vanligt. Så förmiddagen har bara susat förbi! Efter lunch blev det matlagning på schemat. Något som jag absolut aldrig har gjort och ätit. Men det ska bli spännande att smaka det imorgon. Tror det eller ej men jag har gjort pumpsoppa. Jag återkommer imorgon om det var gott eller inte? Måste säga att det ser lite mystiskt ut men har man inte smakat det så måste man ju! Så det har jag stått och kokat nu i eftermiddag. Tog sin lilla tid men nu är den färdig! Så nu sitter jag här ihopkurad på mitt rum och vill verken göra det ena eller det andra. Helst hade jag velat gå ut , men vem vill det när det regna liksom? Så jag sitter hellre här och filisofera vad jag ska göra?? Vid fyra så kommer barnen hem, och då väntas åter igen matlagning! Något lättare blir det dock. Korv och pasta till barnen och jag ta nog pasta och räkor med tomatsås! Sen är det barnvakt på kvällen som gäller. Så mycket att göra. Bada barnen och lägga dem. Det svåraste nu för tiden att får dem till sängen. Man själv är trött och det blir ett jäkla tjat här ibland! Men det ska väl gå denna kväll också! Får ser framimot imorgon då jag är hel ledig. Ska bli skönt och då ska jag ta vara på dagen och försöka plugga så gått det gå. Men är man ledig vill man göra roliga saker också! Så imorgon blir en dag med gott och blandat vill så säga! Nu ska jag gå och krypa ner under tecket och läsa lite innan dem kommer hem. Hej svejs!

Tisdag 6/10

Och så har snart hela tisdagen gått. Dagarna bara rulla iväg! Idag ha vädret inte varit tipp-topp. Det har regnat från och till. Blött och allmänt grått. Ja, typiskt englandsväder. Min dag har varit relativt lugnt. Det hinns med det ena och det andra. Inte så mycket att städa idag. Utan idag blev det en tvättadag! Typiskt när det tyvär inte är en torkadag. Så tvätt hänger lite var och här i huset eftersom deras tvättstuga inte är så stor. Med det menar jag att man bara kan vistas en person i den. Så därför har jag taget tag i mitt bakande idag!blev bröd idag. Så gott med eget hembakat bröd, man saknar verkligen mammas hembakat! Men jag fick till mig lite bröd så det ska smakas nu ikväll. Så medans det stog i ugnen så hann jag tvätta lite, bädda rent och dammsuga sofforna. Så mycket smuler och matrester i sofforna, ni skulle bara se. Men inte så konstigt,dem sitter och äter framför tv varje dag, så då blir det smuler och deverse saker i soffan! Men nu är dem rena för dagen så vill säga! Det hanns med en lunch! Idag tog jag mig för att testa blodpudding, det hann jag liksom inte äta i sommras så det var jag lite sugen på. Så jag vågade köpa engelsk blodpudding. Dock inte lika god som svensk men den gick ner! Nu har jag testat det också! Eftermiddagen väldigt lugn. Har tagit tag i saker och ting. Bra att ta tag i allt i början av veckan, då bruka veckan bli bra och man kan med gott sannvete ta det lugnt i slutet av veckan och helgen! Det hanns med en promenad, turen hade jag att det var uppehåll från regnet! Väl hemma så blev det dags för middagsmat! Det skulle göras potatismos, barnen skulle ha kycklinnuggets och jag lax. Så det har slant ner i magen och efter det så blev det att diska och plocka undan efter matlagningen! Denna kväll ser ut att bli lugn, vilket jag känner är behövligt. Så det blir som vanligt soffan framåt kvällen med kvällsmaten i högsta hugg! NYBAKAT bröd, kan det blöi bättre liksom? Har det bra allesammans! Med massor av kramar på er!

Måndag 5/10

Ny vecka och nya tag! Måndagar är alltid mycket att göra. Först bär det av till skolan för att lämna pojkarna. Sedan hem för massa med arbete! Det ska plockas och städas efter helgen. Dammsuga och stryka tvätt! Så det blev mina sysslor idag på förmiddagen. Idag så var det lite annolunda än vad det bruka vara. Lillpojken hade skola hela dagen, vilket innebar att jag inte behövde hämta han efter lunch! Så jag hade hela eftermiddagen också att greja och dona. Blev lite ledighet med bland annat lite plugg och to do saker att göra, rättare sagt måsten! Men tid hade jag även för att snor ihop en fruktpaj, bestånde av päron,äpple och björnbär och så smuldeg över det! Jag följde med Sam till affären innan vi hämtade alla barnen i skolan. Så praktiskt att hämta alla tre nu på en och samma gång! Väl hemma så var lillpojken helt slut efter en heldag, hungrig och trött var han. Tur att maten var färdig, bara till att värmas, dem fick rester sen igår. Så lätt och smidigt var det. och det var smidigt för min del med. Sam och jag hade paj, gjord på spenat,fetaost och paprika. Ja, det slank ner men jag föredrar helt klart egen paj. Dem där köpta vet man aldrig hur dem tillaga. Så måndagsmiddagen var lätt idag! Efter middag åkte Sam och mellanpojken på fotbollsträning. Och kvar hemma blev jag med dem andra två. Så det skulle badas och lägga den minsta för att sova. Flickan skulle träna fiol för mig. Nu ikväll blir det först till att lägga alla barnen. Jag ska ta mig själv kvällsmål och min smulpaj så klart och en kopp kaffe! Sen blir det nog lite tv innan det är läggdags. Hoppas alla haft en bra start på den nya veckan! God kväll allt gott folk!

Veckan mot sitt slut!

Min söndga har varit lugn och skön! Fint väder vilket först blev en liten joggingtur, så härligt och man bara sprang och myste, helst hade jag velat ha min syster vid sidan av mig. Bästa träningskompisen man kan tänka sig! Det blev inte så mycket gjort på förmiddagen som jag velat, lite lat idag, eller lat har jag varit hela veckan. Måste bli andra bullar när det gäller latheten. Måste ta tag i saker och ting! Det blev mat. Potatis och köttfärspaj! Slank ner fint i magen och efter det så tog jag mig ner till stan och myste i solskenet! Tittade in i affärer och vill bara har massa med saker. Men jag vill verkligen vänta och ta min shopping när jag ska in till London och köpa det jag verkligen vill ha! Så jag får med mig allt hem liksom! Väl några timmar på stan blev det hemfärd, det blev fika, kaffe och en saftig ingefärskaka. Gottit! Nu har jag suttit och pratat med mamma,pappa och syster och man saknar dem så mycket! Men man ska bara tänka positivt! Allt kommer gå fort tills jag kommer hem! Nu ska jag snart ta mig ner för att laga något kvällsmål, vad det ska bli vet jag inte än? Det är söndag och sista dagen på veckan och kylskåpet börja bli tomt, väldigt tomt.... Men jag snor ihop något, alla konstiga kombinationer funkar för mig! Ny vecka imorgon och jag ser bara fram i mot det! Imorgon blir det lite annolunda en vanligt! Nu börja lillpojken på allvar i skolan. Dem har bara gått i skolan till lunchtid, nu ska dem gå ända till 3. Hur nu detta ska gå återstår att se.... Fattar inte riktigt vitsen att gå i skolan när man är 4 år? Men skönt för mig att vara hemma själv hela dagarna och får saker och ting gjort och att inte behöva stressa. Nehe köket nästa nu, mat i magen! Hoppas alla haft en trevlig helg!

Söndag 4/10

Söndag och kanelbullens dag! Hur gott skulle det inte vara med en kanelbuull? Ja, väldigt gottit, men tyvär så blir det nog ingen. Jag har letat efter kanelbullar här i england men dock inte hittat någon, inte så populärt här med bullar. Så det får helt enkelt slopas idag. Hur som helst, det är bara en kanelbulle. Jag får helt enkelt köpa mig något annat gottit och fira med! Ni får äta kanelbullar för mig med där hemma! Hur som helst! Det är söndag och har faktiskt sovit i natt! Tackar för detta! Känner mig pigg och fökylningen har verkligen lagt sig, bara lite snorig men det är inte så farligt! Har kurerat mig med ingefära, tror mycket på den där kryddan! Testa det när du är förkyld nästa gång! Vädret i England idag är okej, det ser okej ut i allafall. Solen lyser, inget regn, sen om det är varmt eller kallt är frågan? Min söndag har börjat i all ordning väldigt lugn med en god och stor frukost! Nu sitter jag uppe på mitt rum och fundera på vad jag ska göra! Eller göra har man alltid men sen är det hur man ska börja med allt så man hinner med, så att man inte blir uttråkad när man väl ska göra det! Mina planer för dagen är att plugga lite, måste titta på kurser och utbildningar, eller jag tittar var och varannan dag men inget klokt svar får jag vad jag ska göra, det är ju så svårt, vad vill man liksom?? Jag ska ta mig ut för jogga en liten runda, var så länge sen jag gjorde det så jag känner mig pigg för ett litet löpapass! Sen ska jag nog ta mig ner på stan, så skönt att bara komma bort ett tag och gå i affärer och inspereras av alla höst och vinterkläder! Likaså snygga skor och stövlar! Man vill bara ha!!! Men sen är det där när man ska flyga hem med allt! Hur allt ska får plats. Man är ju lite begränsad, inte lika kul. Nej, nu ska jag sätta igång med dagens planer så jag kommer igång! Återkommer om min kommande dag senare!

Lördag 3/10

Inte mycket sömn denna natt.... Vet inte varför jag har så svårt att sova nu för tiden. Så nu börja jag känna av att man inte har sovit dem där timmarna som jag behöver. Dagen började med vanliga rutiner. Frukost så klart! Vid 11 så gick jag med Mae på hennes ballett träning! Väl hemma igen så var det lunchdags och idag var det som vanligt hamburgare, som vi för det mesta alltid har VARJE lördag.Eftermiddagen blev en liten tupplur, dock inte länge men en behövlig sådan! En kopp kaffe för att piggna till lite och varma sig med i höstkylan! Jag tog mig ut för en liten promenad för att får lite frisk luft. Höll på att blåsa bort bara mrn jag blåste inte iväg utan jag kom hem. Blåser som bara den här idag. Redigt oktoberväder! När jag kom hem blev det matlagning! Sam och jag hjälptes åt i köket. Det skulle bli pasta med aburgini och mosarella. Lät spännande! Men när vi väl skulle äta så fick jag äta själv. Kanske inte så roligt. Men jag njöt av den nya maträtten och det smakade riktigt gott! Så nu är jag mätt och belåten! Nu är det bara något som fattas, jag vill ha min familj här, känner mig ensam på något vis. Vill sitta och mysa framför tv med snacks och godis! Hur roligt är det att sitta själv framför tv? Men jag har väl inget val! Bara det finns något bra så ska jag nog kunna lara av denna lördagkväll också. Och suget efter något sött och gott ska intas snart! Trevlig helg allesammans!

Fredag 2/10

I dag när jag vaknade var jag så trött, ville helst bara ligga kvar! Hade så svårt att sova i natt, därför blev det inte så många timmars sömn. Men som tur är så är det fredag! Dagen till ära har varit mycket att göra! Fredagsstädat! Vilket alltid är härligt! Det hanns med en hel del med andra ord på förmiddagen! Lunch gjordes innan jag skulle hämta William. Hemma med honom blev det filmtittande och åter igen att spela spel! Vi spela mycket spel här och vi spelar alltid samma spel. Ja, det börja bli väldigt tråkigt det där spelet, men lillpojken älskar det! Medans han tittade på film så hann jag börja med middagen! Idag skulle det lagas en redigt god fredagsmat! Det skulle bli kyckling och risgryta! Ny maträtt för alla! Så jag var lite nervös att dem inte skulle tycka om det. Men dem tyckte det var väldigt gott och det blev jag förstås glad över! Jag själv tyckte det blev gott! Så nöjd och belåten för fredagsmiddagen! Nu ikväll har vi filmmys. Dem titta på bed time story och sitter med popcorn i högsta hugg! Snart ska jag lägga dem där små trollen och själv sitta och mysa med tv-tittande och kvällssancks och popcorn så klart! Frågan är bara hur länge jag orka sitta uppe. Men jag måste vara vaken till tio, för då kommer flickan hem som jag måste lägga. Sen blir det nog läggdags för mig själv!Nu känns det som helgen är på ingång vilket känns härligt! Trevlig fredag och hoppas också på en trevlig helg för er! Kramar i massor!

Lediga dagen mot sitt slut!

Min dag har bestått av till mesta del vila. Pluggade lite och fick lite gjort i allafall! Min förkylning har gett med sig vilket gav mig ork att följa med till simhallen och träna på gymmet! Vem vill inte följa med när man får göra det gratis liksom! Så det ska jag försöka göra på torsdagar nu! Men eftersom jag varit förkyld så blev det inte direkt någon hårdträning. Det var skönt att bara komma igång eftersom jag inte tränat på länge! Nu har jag precis laddat med energi. Middagen har åkt ner i magen, och man känner sig så där härligt pigg! Pasta och köttfärsås blev det! Härlig maträtt när man tränat! Snart ska jag ta mig en dusch, för jag har inte hunnit med det ännu! Först en dusch, sen tv soffan för åter igen relaxa, om det nu finns något roligt på tv vill så säga! Med andra ord har jag haft en bra dag! Fredag imorgon vilket man bara ser framimot. Dock blir det inte något rumlande för min del, är barnvakt imorgonkväll! Men fredagr är alltid sköna ändån, med fredagsmys och lite lyx med god mat och snacks! Nej, duschen nästa! God kväll!

Torsdag 1/10

Första oktober och nu känns det verkligen som höst. Det har varit otroligt varmt här under september månad, men idag så kännde man den där innligt ruggiga höstluften! Idag är jag ledig, vilket kan tyckas vara behövligt efter en vecka med en förkylning i kroppen! Men idag är jag mycket bättre! Min dag har startat i all ordning med en lugn frukost, ingen sovmorgon men jag är utvilad ändå känns det som! Jag gick till affären för att får frisk luft, skulle köpa lite till min lunch, som ska bli couscous och räksallad! Var också tvungen att köpa färsk ingefära, det sägs att det ska vara bra för förkylning.Man lägger bara det i en kopp och så varmt vatten. Det är faktiskt rätt gott! Snart ska jag fixa och dona lite, tänkte måla mina naglara och relaxa lite med en enngelsk tjejtidning innan det är dags för lunchen! Eftermiddagen ska det bli plugg och kanske en tripp till stan, får ser vad som hinns med. Ikväll så ska jag passa på och följa med till simhallen och träna på gymmet lite lätt! Just nu känner jag mig pigg i kroppen för ett träningspass, efter några dagars vila och bara slöande vid soffan. Inte likt mig att kunna ligga i soffan och titta på tv. Det bruka aldrig hinnas med när jag är hemma, hihi... Så det är dagens plan! Hoppas ni har en bra torsdag oavsett om ni är på jobbet, skolan eller hemma! Kram så länge! Tänker på min kära syster<3

RSS 2.0