Bra helg!

Redan Måndag och en helg som varit kanonbra! Lördagen var det fotboll som gällde! Dam-laget spelade, man hoppades pa vinst men en pinne blev det och får väl vara glada för det resultatet även om det kändes surt att får ett mål i slutminuterna när man ledde med 4-3. Kvällen var det ett litet lill kalas för mig! Det är verkligen toppen att fylla år när man inte är hemma, så nu tar man igen detta med att fira var och varannan dag! Min bror och hans flickvän kom hem och vi åt tacopaj och drack vin! Kvällen blev det kubbspel, dock hann vi inte spela färdigt på grund av att vi kände rökdoft och nyfiken som man är så var vi tvugna att kolla var denna underliga doft kom från! Ja, skogen och helt plötsligt så var det skogsbrand. Så vi la ner vår kubbmatch och så där vid kl 22 kom min bror och pappa hem igen när brandmännen kom, som tog över skogsbranden. Hemma satt vi och väntade och väntade.... vi skulle ju ha jordgubbstårta, men dem kom och vi satt och drack kaffe och åt tårta och hade trevligt! Fick också en present av syster, bror och Nina, en smoothimix! Perfekt! Söndagen en lugndag som bara belv slapp, god lunch, som blev potatissallad och kyckling och efterrätt glass för att svalka sig i den underbara värmen! Eftermiddagen blev det ett besök hem till min lilla faster där det bjöds på grillad korv och kyckling och potatissallad igen! Trevligt att träffa alla nu efter en så lång tid. Och så var det måndag igen och jag går just in i min första jobbarvecka! Fast jag började veckan med ledigt och det passade bra eftersom mamma har semester nu och min syster var ledig! Så vi tog oss in till kalmar, långviken och solade, hade förstås med oss äggmackor och lunchsallad och kaffe! Det blev lite små stopp i affärer innan vi tog oss hem igen! Hemma blev det matdags igen, stuvade makaroner och falukorv... mmm så gott, allt är så gott nu för tiden, jag har verkligen längtat efter svensk mat! Min syster och jag tog oss tid för att baka, det blev muffins med rababer och jordgubbar! Efter det blev det en löparunda i kvällssolen, helt underbart! Sedan blev det så klart en invigning av min smoothimix, bästa presenten på länge!! Så här gjorde det smoothis till kvällsmaten! Och så klart provsmakning av våra sommarmuffins! Nu är det slut på ledighet efter nästan en veckas minisemester! En vecka som gott alldelse för fort men har varit så rolig! Ätit, pratat och så ätit igen och skrattat och mumsat på glass,tårta och kakor! Men det är inte fel att fresta sig med godsaker! Nehe min sköna säng ska jag till nu och sova ska bli skönt så jag kommer utvilad till jobbet! God natt på er alla!

Äntligen hemma!

Nu har jag äntligen hunnit landa! Och äntligen har jag ett svenskt tangentbord som gör det betydligt lättare att läsa... Jag kom hem i tisdags kväll. Min pappa hämtade upp mig, och att stiga ur tåget och se sin pappa som man inte gjort på 6 månader var en så härlig känsla - underbart!! Vi åkte hem, väl hemma så blev det långa kramar med mammsen och syster. Vi åt kvällsfika, nybakat bröd med leverpastej, nybakade vanlijbullar och torskakaka och såklart massa med prat! Jag var pigg som en nötkärna och hade svårt att sova, men några timmas sömn fick jag allt ända. Vaknade tidigt också på onsdagen och fick se att mamma inte gått till jobbet, hmmm har hon försovit sig?? Nej, hon hade tagit ledigt och till och med pappa var ledig! Så denna onsdag var så underbar! Dem gjorde god frukost, ågg, mammas goda bröd och så filmjölk som jag längtat efter! Det blev en bra dag! Vi fikade! Min syster och jag solade. Vi åt god mat som blev grillad fläskfile, klyftpotatis, tsatsiki och sallad! Efterrätt hade dem gjort en god tårta som serverades med goda jordgubbar! Kvällningen tog jag och min syster ut för en liten löparunda i lullande tempo och pratade om allt från himmel till jord! Sedan blev det kvällsmat och mys! En bra första dag hemma i Sverige! Torsdag, blev det en fin och rolig dag! Syster och jag satt på altanen och åt frukost och bara njöt! Vi tog oss en promenad runt om kring där jag bor! Vi lunchade med god räksallad och hembakat bröd! Efter lunch kom min bästa kompis Elin och hämtade mig och vi åkte till Linneasjön och solade och pratade om allt, mycket frågor och mycket prat om det vuxna livet, hur kommer det ser ut i framtiden liksom?? En härlig stund och skönt och avslappnade. Hon körde hem mig och det blev paketöppning i bilen! Min 20-års present och jag blev så glad! Jag fick en fin vas! Och en superbra ansiktsmask! TACK!! Kvällen blev det fotbollsträning,inget seriöst men roligt att latja lite mellan stolparna! Én bra dag helt enkelt!! Så idag fredag! Hemma själv, började dagen med en mjukstart och frukost på vår underbara altan! Sedan så tog jag mig i kragen och tror det eller ej men jag klippte gräset. Mycket duktigt av mig! Sedan så blev det snabb lunch och sedan en sväng till Nybban och hälsa på mormor och fika så klart! Så mina första dagar hemma nu har varit så bra! Jag är så glad! Umgåts, ätit god mat och mycket kakor,bullar och desserter, jag känner att denna sommar kommer bli farlig när det gäller den fronten men jag känner på mig att denna sommar kommer bli superbra! Och likså helgen kommer nog bli superbra! Har en bra helg och vädret ser ju lovande ut vilket man bara bli gladare av!!!

Tisdag!

Idag vaknade jag redan vid 3, pigg som en sol! Jag forsokte med alla vis for att kunna somna om. Borjade lyssna pa musik, da gick en timme i allafall, sen sa tog jag fram ett par tidningar som jag laste igenom, och dar gick en timme. Sen envisade jag mig sjalv att nu maste jag faktiskt sova lite, sa jag halvsov till sa dar halv 7. Men jag lag kvar i sangen till kvart over 7. Varfor skulle klockan ga sa sakta?? Men jag gick upp, gjorde mig i ordning, kom ner i koket, de 2 aldsta barnen och jag satt och at frukost tillsammans, hander inte ofta har, men idag var det undantag hihi... Det blev en rejal frukost sa jag klara mig ett tag! Sedan bar det av for att lamna lillpojken en sista gang! Manga kramar och gulliga pussar! Sedan gick jag hemmot med ett stopp i affaren for att kopa med mig mat och en lite choklad till Sam och Jim! Sa nu ha jag gjort det fint pa bordet med choklad och godis till barnen! Och nu sitter jag har med en kaffekopp och lite mellis och vantar pa att taxin ska komma for att kora mig till flygplatsen!!! Jag fattar fortfarande inte att jag har varit borta i 6 manader och jag fattar fortfarande inte att det ar idag jag kommer hem!!!! Har en bra dag!

Mandag!

Ny vecka och en vecka som kommer bli annolunda an vad det bruka! Jag ska namligen aka hem imorgon!!! Idag har det varit min sista arbetsdag, sa det blevatt gora, dammsuga och stryka tvatt, hamta lillpojekn och sedan sa lagades middag till dem aven! Sa denna dagen har gott fort vilket bara ar bra! Tur att jag packat det mesta fardigt! Sa nu pa kvallningen sa har jag atit, mozarella och tomat paj och lite couscous och sallad! Nar jag satt och t sa kom barnen och uppvakatde mig med presenter, sa gulliga och ett fint kort dra det stog till varldens basta au-pair, man bli ju sa glad!! Det jag fick var en bakbok, (muffins) och sa en lunchvaska, hihi... har i England sa kan barnen har med sig lunch och da ha man en lunchvaska sa det tyckte dem att jag skulle ha, gulligt av dem! Snart ska jag ga och koppla av, ta ett bad och sedan ska resten av mina saker tryckas ner och vaskan ska stangas (om det ga). Nu ser jag sa otroligt framimot att komma hem, tank att jag min lilla mes har varit borta i 6 manader fran min absolut basta familj och min underbara syster och min basta kompis Elin<3 och mina andra vanner, sa detta kommer bli en rolig sommar med att umgas med nara och kara!

Sondag!

Det har varit en bra dag fran borjan till slut! En bra start pa morgonen eller blev vackt tidigt av barnen, sa att somna om ar inte det lattaste sa jag tog pa mig min utrustning och tog mig en liten springtur! Sa skont det var, jag alskar sommarmorna med dofter av blommer och dem dar varma vindrana! Sa harligt! En bra start alltsa! Val hemma igen sa blev det en rejal frukost! Lugn och ro vid frukostbordet vilket ocksa a ganksa skont,fast nu rja man trottna att sitta sjalv att ata fruksot och mat ensam vid bordet. Formiddagen blev fortsatt packning och insag att jag verkligen behovde en ny handvaska, eller det sa kallade handbagaget. Min resvaska ar fullproppad och jag ar lite orolig om det kommer att overstiga 20kg, har ju ingen vag har sa mmm, det far bli en chansning. Sedan sa skulle vi ata lunch ute pa en resturang idag eftersom det var fars dag. Sa det blev en hamburgare resturang, barnens favorit! Dock inte min favorit men det gick ner. Fast pommesen var val inte av den basta klass men men.... Sedan sa gick jag pa stan och det blev ett nytt inkop, alltsa en vaska. Sa nar jag kom hem fortsatte jag att packa och jag ar ganska nojd med mitt inkop! Sedan blev det lite tradgardsarbete alltid lika roligt hihi... Lagade mat till barnen och vi gjorde dem fardiga for sangen. Sedan sa at vi mat som blev parmasallad med god balsamvinager dressing! Och nu sa ar det kvallskvisten har och lite tv och choklad skulle inte sitta fel nu! Bra helg och nu ar det bara min sista arbetsdag imorgon sen ar jag pa vag hem!!!!!

Lordag!

Lordagen mot sitt slut! Idag har det varit en rolig dag! Forst sa gick jag med Mae till hennes balett traning. Sedan blev vi hamtade och akte ivag till deras skola! Idag sa hade dem aktiviteter och roligheter dar! Det var allt mojligt, hoppborgar, fotbolls tavlingar, uppvisningar, kakforsaljning och sedan var det matforsaljning! Sa alltsa at vi varan lunch dar! Sa idag blev det grillad hamburgare! Dar var vi hela eftermiddagen och barnen hade sa skoj! Nar jag kom hem tog jag tag i mitt packande, borjade lite smatt och hur jag ska fa plats med allt det vet jag inte, men allt loser sig nog hihih Kvallen lugn och jag lagade mat till mig, lax blev det med potatis, gottit! Nu ska jag snart satta mig och titta pa tv med lite cheesekake och jordgubbar! God kvall!

Min fredag!

Min lediga dag har varit bra! Det har varit fint vader, verkligen midsommarvader, vet dock inte hur det ar i Sverige, men det bruka for vanliga fall vara regniga midsommrar. Som sagt var sa fira man inte midsommar har. Jag har bara tgit det lugnt idag! Sa skont! Gick till parken och solade mina ben lite tss... och satt och at min lunch dar sa skont och sa avkopplande! Sedan sa begav jag mig till stan dar jag strosade runt och satte mig aven pa en bank oh=ch tog mig lte choklad och bara njot! Sedan begav jag mig hemmot! Och sa gick jag ut for att testa och springa som jag inte gjort pa 2 veckor pa grund av min rygg. Och jag maste saga att det kandes faktiskt bra sa nu hoppas jag att det verkligen inte kommer tillbaka. Kvallning nu och jag har just atit middag som blev nudlar och kycklingwok! Sa nu blir det tv och min rababer och jordgubbspaj, narmare midsommar kan jag nog inte komma hihi.. Just nu sitter jag och tanker pa alla dar hemma som fira midsommar och ha skoj! Det var alklt for idag, nu ska jag ata mumsig paj i allafall!!

Midsommarafton!

Midsommarafton idag och ingen nypotatis, sill,kottbullar eller graddfil har inte... Idag ar jag ledig vilket var behovligt efter veckans arbete. Sa jag far helt enkelt fira min midsommar sjalv! Nu pa formiddagen sa har jag gjort en rababer och jorgubbspaj! Sa den ska avnjutas ikvall! Snart ska jag bege mig mot parken och sola lite och ata lunch! Sedan sa ska jag ge mig in mot stan och utratta lite som jag maste gora innan jag aker hem! Nu ar det verkligen snart och jag langtar sa mycket! Ha en trevlig midsommar helg nu alla!!!

Torsdag!

Mina torsdag bruka innebara ledigt, men denna torsdag stog det jobb pa schemat vilket ocksa gjorde att jag fick stryka min skola. Sam och Jim var ivag idga hela dagen och annu inte kommit hem! Sa alltsa har jag haft alla barnen hla dagen! Forst pa formiddagen sa var alla barnen i skolan, sedan blev det att hamta den minsta vid 12. Vi gick hem och lagade lunch! Sedan forsokte jag att hitta pa saker som skyulle gora att eftermiddagen skulle ga lite fortare, det blev spel och lite lek! Vid 3 tiden var det dags att hamta dem andra! Men forst sa hade jag lovat lillpoken att ga till bageriet for att kopa minkar med sylt i! Sa det gjorde vi sedan sa gick vi och hamtade, forst pojken och sedan flickan! Vi gick hem och alla var valdigt trotta och det blev faktsikt en valdigt lugn eftermiddag/kvall. Lagade mat och badade dem och snart sa har jag lagt alla barnen och jag sjalv ska ta mig att koppla va lite innan jag ska lagga mig! Vet inte riktigt om jag ar ledig eller ej imorgon, skulle var tacksam om jag blev eftersom jag jobbat varje dag nu denna veckan och eftersom jag inte ha sa lange kvar har nu innan jag aker hem sa har jag lite att utratta pa stan. Ha en bra midsommar!

Midsommar!

Midsommarhelgen ar pa ingang! Inte har i England men i Sverige! Ja,min forsta midsommar som jag inte tillbringa i Sverige och det bli den forsta som jag inte alls kommer att fira som man bruka gora! Tank sa fina vi var Elin, nar vi gjorde vara midsommarkransar!God mat! Nagot jag bara ar desperat i ar nypotatis, finns det nagon godare potatis, nej! Och inte finns det nagon sadan god potatis har i England! Jag bruka alltid ata nypotatis, kottbullar och graddfil och sa maste man ha graslok!! Ja,detta ar nagot jag kommer sakna imorgon! Och sa dessa svenska jordgubbar! Jag har blivit bortskamd har och atit jordgubbar lite nastan varje dag, sedan jag kom hit, men svenska jordgubbar ar nagot speciellt, och inte nog med det jordgubbstarta!! Ja ni forstar nog att jag langtar hem till svensk mat nu!! Jag vet inte hur jag ska fira min lilla midsommar har... Vi har i allafall jordgubbar sa det far bli jordgubbar och glass helt enkelt! Eller ska jag ta mig ett forsok att sno ihop en jordubbstarta?? Hmm fa fundera pa detta! Hur som helst sa hoppas jag att alla fa en superbra midsommarhelg! Hoppas att vadret bli toppen! Var ni an befinner er, vissa ta denna helg lugn men andra ga in lite hadare for att!! Ha det bra och trevlig MIDSOMMAR ALLA!!!

Onsdag!

Min onsdag har varit bra fast lite sa dar smaseg... Borjade dagen som vanligt att lamna lillpojken. Sen gick jag och handlade lite for jag skulle laga lite kottfarsas till middag. Sa detta gjorde jag pa formiddagen, smaplockade lite och strok tvatt! Sen lagades det aven en snabblunch som blev laxomelett, valdigt gott. Alskar att kasta ihop lite vad man ha till hands, champinjoner, broccoli, lax och sa over med omellet sa blir det super!! Sedan efter lunch sa hamtade jag lillpojken igen! Vi gick hem och spelade spel och sysselsatte eftermiddagen! Sen fick jag ett break med lugn och ro nar de andra hamtades fran skolan! Sedan blev det middag som blev spagetti och kottfarsas! Kvallen ha varit lugn och som vanligt sa ar det denna stunden jag kan koppla av och sitta och njuta med lite kvallsmat! Och det ar nu som jag bara vantar och vantar pa att komma hem, for langtar det ar vad jag gor!

Min dag!

Min dag har varit jattebra!Det blev picknik i parken, med min lilla pojk och hans basta kompis! Jatte mysigt och mycket spring och lek for barnen! Sjalv sa kunde man njuta av sin lunch och solen medans barnen lekte. Att barn ha sadan energi, de ar verkligen inte klokt. Vi var dar i 3 timma, och da gick vi direkt fran dagiset plus att vi gick hem fran parken som ar minst 1,5km, vilka duktiga barn! Val hemma sa skulle de andra barnen hamtas fran skolan! Hem och sedan va det dags att laga middag som blev ett himla plock, barnen at pasta och pizza, ja hur den kombinationen ga ihop sig det vet jag inte men ner gick det i allafall! Jag sjalv at pasta och lax och tomatsas! NICE!! Kvallningen en promenad i det ljumma vadret, vilket ar underbart! Jag alska sommarkvallar, fast det basta ar sommarkvallar hemma i Sverige, med promenader med familj och vannner!!! Men idag ar det exakt 1 vecka!! 1 vecka till lilla jag kommer hem till nybban! Jag langtar!!!

Tisdag!

Solen skiner och det ar varmt och skont!! Kan det bli battre? Sitter just nu med en kopp kaffe och bara njuter av den tysta stunden jag alltid ha pa formiddagarna har!! Ha varit och handlat lite, haller pa att tvatta klader och hanga ut det pa tork och baddat rent i pojkarnas sangar, sa jobb det har jag, ingenting att gora behover jag inte oroa mig for, for det finns alltid nagot! Snart ska jag gora iordning lunch! Jag ska hamta pojken och mota upp en av hans basta kompis, sa ska vi luncha och leka i parken! Sa detta ser jag fram imot! Hoppas att svenska vadret ar bra! Ha en bra dag allesammans! I will!!

Mandag!

Idag har det varit underbart vader med solsken! Borjade dagen med att lamna lillpojken i skolan! Sen bar det hem mot huset for att stada upp allt och plocka undan saker fran golvet for att stadiskan skulle komma idag! Sen blev det strykning! Vid 12 tiden sa var det dags att hamta han igen! Hem fort igen for att laga lunch! Hans vanliga lunch som bestar av toast and beans, kanske inte later sa lockande hihi... Sjalv sa snodde jag ihop mig en tonfisksallad med agg, couscous tonfisk och sallad! God sommar mat! Eftermiddagen blev barnpassning for lillpojken! Sedan kom en hel dros hem efter skolan! Flickan hade med sig 2 kompisar och mellan pojken 1. Ja, fullt hus var det med andra ord och 6 barn skulle genast ha mat! Sa det vara att laga mat och att tanka pa mat till sig sjalv hanns inte med. Utan att det var se till sa att dem fick mat! Sa det blev diska och gora iordnig for dem! Sedan kunde jag koncentrera pa mig sjalv och laga nagot, dock blev det inget jobbigt, hittade en hamburgare sa den grillades i grill ugnen, och sa blev det hamburgarbrod och sa gjorde jag klyftpotatis, till detta en vitloksas! Ja, det blev gott i allafall!! Nu ar det tyst har och lugn och ro ar vad jag har! Det tackar man for! Bra start pa den nya veckan och hoppas att dem andra dagarna likasa bli toppen! Ha de bra!!!

Sondag!

I dag vaknade jag inte upp i den vanliga sangen, utan dar jag var barnvakt, kandes lite konstigt faktiskt. Vaknade av att en liten tjej kom in och vackte mig, gulligt av henne och det var faktiskt dags for uppstigning sa det gjorde inget hihi... Jag at en stor frukost och gjorde mig i ordning, for idag sa var det half marhaton, med roligheter aven for barnen. Sa det va ett litet lopp for barnen! Detta lopp var pa ca 1,5 km och barnen fick inte springa sjalva utan dem skulle ha var sin vuxen med sig! Ja, sa de var perfekt for min lilla au-pair familj, Mamman tog lillpojken, pappan mellanpojken och jag tog flickan! Jag tackar ju inte nej till att springa liksom haha, fast det blev inte sa mycket springande som jag ville for flickan orkade inte, men med mig som puschade pa sa fick hon en rejal kick och sputtade som bara den i slutet! Mycket bra!! Fint vader var det ocksa och varmt som bara den. Lunch blev det ocksa efter loppet, fanns allt mojligt att valja pa, men familjen bestamde sig for nudla och sjalvklart sa hankade jag pa de forslaget, dock sa smakade de skit men att visa sin otrevlighet och inte ata upp nar man bli bjuden ville jag ju inte sa sakta men sakert sa gick dessa nudlar ner och jag kanner fortfarande den udda nudelsmaken uscha.... Hem sen for att vila, njuta och bara koppla av med en kopp kaffe i solen! Sen blev det middag,idag blev det skinstek med alla mojliga tillbehor, potatis, coucous, paj och majskolvar!! Efterratt sa klart med, som blev aprikospaj med vaniljglass! Matt och belaten och kvallen bli som sagt var lugn! Nu aterstar det bara en veckas arbete! JIPPI!!

Lordag!

Det ar lordag! En lordag som har varit valdigt lugn! Det har varit fin vader, vilket man absolut inte tacka nej till! Dagen har varit bra! Borjade med en god frukost! Sen bar det av till Mae,s ballettskola, dar de vankades traning! Hem sedan for att laga lunch som idag blev ett ihopp plock! Barnen,hamburgare, jag och Sam at falaffel med totillabrod och tsatsik, ja tstasiki som inte smakade tsatsike men men, det ska bli gott och ata sant nar man kommer hem till Sverige igen! Eftermiddagen lika lugn, det blev en stunds avslappning i solen, sedan blev det en promenda i det underbara vadret! Sedan blev klockan helt plotsligt 5 och det skulle boja lagas middag! Som idag blev kycklingwok med nudlar, sa mumsigt! Kvallen sa bar det ivag for att vara batnvakt at en annan familj. Sa just och nu sitter jag har med glass,frukt och choklad! Man far ju gora det basta av situationen for att mysa till det lite med sig sjalv! Sa nu ska det bara slapppas! God kvall!

Fredag!

Denna dag har varit fullspackad precis i ett. Jag borjade dagen med att lamna pojken i skolan. Sedan hem och dammsuga, alla rum skulle dammsugas och stadas upp. Sen skulle de strykas. Lunch skulle goras, som idag blev creps! Sen skulle jag aven hinna med och gora middagen sa den bara var till att varma nar barnen kom hem! Sa idag har jag gjort potatimos och kottfars som man lagger i en form och in i ugnen i ca en halvtimme, ja verkligen barnmat! Tiden gick valdigt fort och helt plotsligt var det dags att hamta alla ungarna fran skolan! Ja, det ar inte det lattaste att gora, da dem ar trotta och hungriga! Och det enda sattet ar att ha godis och kakor sa att blodsockerkurvan ga som en berg och dalbarna. Ja, de gick bra men felet var ju bara det att jag tog med mig for lite, inte latt alltid hihi... Sedan var vi hemma och alla hungriga, sa det var tur att jag hade allt fardigt sa att det bara var att varma! Sedan gick denna kvall och jag har badat alla, och lagt alla till sangs och nu antligen ska jag koppla av. Soffan ar mitt nasta stalle, med nagot gott, och en film skulle absolut inte sitta fel! Helg pa gang vilket ska bli skont och behovligt! God kvall allesammans!

Torsdag!

Min lediga dag har varit bra! Varit i skolan, gjorde nagra arende pa stan, sedan hem for en liten fika! Och nu ska jag snart ata mat,hungrig ar vad jag ar och det dofta redigt gott maste jag saga! Vegetarisk lasagne med vitloksbrod, sa det bli nog toppen nar det val kommer ut fran ugnen!

Onsdag!!

Och denna dag har varit en regnig dag! Lite battre i ryggen vilket kanns undebart skont! Dagen valdigt lugn, smaplockat lite och strykt lite. Varit ute pa en promenad mellan skurana! Sen blev det lite filmtittande och mys i soffan medans jag hade huset for mig sjalv! Nar dem kom hem sa blev det middag! Sen blev det bad for barnen och laggdags! Och nu sitter jag har igen! Imorgon ar det min lediga dag och det ar skola som galler! God kvall!

Tisdag!

Jag ar pigg men inte min rygg:/ Vet inte riktigt vad jag gjort med min lilla rygg, det gor i allafall fruktansvert ont. Lite jobb har jag i allafall kunnat utfora, dammsog lite och smaplockade bland barnens alla leksaker, de leker knappt med halften, men men det blev battre iordnig kring alla dessa leksaker, som bara ligger huller om buller och sa kan jag inte bara ha att sa det var pa tiden att jag tog tag i detta! Vid lunchtid hamtade jag lillpojken, hem fort och sno ihop lunch, beans and toast for honom och for mig blev det omelett och kottbullar, alla kombinationer ga, nar det ska ga undan i svangarna! Eftermiddag blev det parken med barnen och hamta dem stora barnen fran skolan! Sen va det helt plotsligt redan middag och idag sa bjods det pa kycklinggryta med ris! Sa min dag relativt lugn och inte sa anstrangande, kanske bast med tanke pa min rygg! Sa denna kvall snart mot sitt slut och jag sitter med mitt lilla mellis har, rostad macka och fruktsallad, finns det nagot godare?? Neeej!! Idag ar det ocksa exakt 2 veckor till jag kommer hem! 2 veckor som kanns, kommer bli langa, men jag hoppas att dem kommer ga fort, for jag langtar hem!! Hem till ALLA! Jag saknar sa manga!!

Ny vecka!

Mandag och ny vecka ha rullat igang! Jag mar inte 100%, har haft ont i min lilla rygg, men hoppas att det inte ar alvarligt utan att det snart bli bra! Jag har i allafall gjort de jag kunnat. Smaplockat och hamtat pojken, inte sa anstrangande. Och hon ville att jag skulle vara forsiktig idag sa det blev bara latta arbetsuppgifter som ex baka! Idag blev det kladdkaka men paronhalvor! Mycket gottit! Man far festa till det med efterrater fast de e mandag! Imorgon tisdag och hoppas verkligen min rygg bli battre! Hej svejs!

Min sondag!

Min sondag har varit super! Denna morgon var det inte en kotte hemma, sa skont och sa lugnt vid frukostbordet! Sa det blev en god sondagsfrukost med rostade mackor och min goda blandning,frukt naturell yoggi, sen sa egen musli,havergryn,solroskarnor,pumpakarnor och linfro! Sa gott!!! Sen gjorde jag iordning mig och packade ihp mig lunch! For idag sa har jag tillbringat hela dagen i London! Vadret har varit relativt bra, kom bara en liten skur nar jag precis skulle ata lunch i en park, men paraplyet till hjlap sa blev jag inte sa blot! hihi Sondagen borja ga mot sitt slut och ny vecka imorgon! De se jag alltid framimot!! Vill ju att de ska ga fort nu!!! Hoppas alla haft en bra helg, min har varit bra och mycket lugn sadan, eller alla mina helgdagar bruka vara lugna om jag tanker efter uscha det lat trakigt, sa nu langatar jag hem till sommarfester och grillpartyn!! Hej svejs!

Min Lordag!

Min dag har varit bra! Borjade dagen med en god frukost! Sa skont att ta de lugnt vid friksotbordet utan att behova stressa, for att man ska gor barnen klara till skolan! Sa helgfrukosten ar det basta! Vid 11 tiden tog jag och flickan en promenad till hennes balett skola dar hon tranade! Sen val hemma igen sa blev det lunch och min au-pair famijl gav sig ivag for att aka till farmor och farfar! Och helt plotsligt sa hade jag huset for mig sjalv! Eller vissligen en kanin, sa ar man inte barnvakt sa bli man kaninvakt istallet! Sa det blev en lunch som blev lasagne idag! Sen begav jag mig till stan, de e ju alltid marknad vilket jag tycker ar mysigt! Sen gick jag hem igen och tog mig en liten fika! Efter det sa hade jag tankt att springa en runda men det blev tyvar inte de, utan jag gick istallet,min rygg ville inte som jag ville och da ar det basta att ta att lugnt! Ha san verk i min lilla rygg, borja val bli lite gammal...hihi Hemma igen efter den promenaden sa tog jag mig ett varmt och skont bad och bara relaxade! Sen blev det matlagning igen! Gjorde en god gronsakspaj med fetaost! Och sa fick jag mig antligen tid att sno ihop mig sconse som jag langtat till! Sa gott det var!! Sa det blev paj och mys soffan med en film, Changeling, en sorglig sann berattelse. Det var en lang film sa man han till och med, med en efterrat, som sa klart blev ben and jerryglass:) Snart laggdags for min del och imorgon sa bler det ett besok till storstaden alltsa LONDON!En egen liten utflykt, kan behovas ibland! Hoppas alla haft en bra lordag! God kvall!

Fredag kvall!

Det ar kvallning och mysfaktorn har fortfarande inte kommit, vantat nu i 6 manader pa att mysa en fredagkvall med familjen men nej nej... Just nu har vi atit indisk take away mat, Alla lamnade mig vid koksbordet sa det var ju trevligt att sitta dar och ata hihi...Det var gott men onyttigt, och man ater alldeles for stora mangder och magen kanns som en uppblast balong, ibland finns det liksom inget stopp! Anda ta man bade 1,2 och 3 ganger. Nu ska min mat lagg sig lite i magen sen ska jag forsoka trycka i mig nagot gott och mumsigt! Fredagkvall och helgen borja namar sig vilket ska bli sa skont!! Jag ar hemma sjalv denna helgen. Det tackar jag for! Koppla av lite vore absolut inte fel! Nehe nu ar det snart dags for tv-soffan, ser om jag hitta nagot engelsk roligt program eller far det bli nagon bra film! Kram nu allesammans!

Fredag!

5 juni idag och det ar exakt ett ar sen jag tog studenten! Ett ar sen, gud vad tiden har gott fort, helt sjukt igentligen. Tank om man kunde backa bandet igen och fa uppleva den dar kansla ,att ta studenten!!! Det var en av mina roligaste dagar i mitt liv! Jag passar pa att GRATTA alla dar hemma som ta studenten och hoppas ni far en bra dag, tyvar vet jag inte hur vadret ar men hoppas att ni far lite solsken:) Sjalv sa hade jag en kanonfin studentdag med varme och sol, precis som det ska vara! Vadret i England idag ar englandvader alltsa regn och kallt som bara den, uscha, hoppas att varmen kommer tillbaka nu sista tiden jag har kvar har! Idag sa har jag fredagsstadat och just nu har jag haft kaffebreak, ett maste! Sa nu ska jag ta tag i tvattberget och stryka! Skont att gora sant en dag som denna nar man inte vill sticka ut nosen. Nej jag stannar hellre inne!

Min lediga dag!

Ja, varje torsdag ar jag ledig fran allt arbete har i familjen! Detta ar en skon dag! Som vanligt ga jag till skolan och tillbringa min tid dar mellan 10- 13.15 Och da har vi en kvarts rast sa man hinner att ata lunch! Efter skolan sa gick jag en runda pa stan! Alltid trevligt! Detta var som sagt min lilla dag och jag tog mig faktiskt en egen mys stund i parken med en kaffe och browni! Engelska browni ar nagot speciellt! Sa dar satt jag i min ensamhet och bara slappade och jag trivdes med det, inte sa farligt faktiskt som det later. Ibland kan det vara skont tt komma ifran huset och barnen och bara rensa tankarna lite! Nar man ar ledig sa far man passa pa och gora sant man inte hinner sa ofta sa jag tog mig en liten loparunda i det fina vadret! Sen sa blev det middag, min lasagne som blev over sen igar! Nu sa har mot kvallningen sa sitter jag och ar sa pigg och njuter med lite kvallsmat, som for vanligt bruka bli macka, knackebrod och lite fruktsallad!Ledig dag dag ger mig nya krafter! Sa nya tag imorgon!

Onsdag!

Mitt i veckan och denna dag inte lika fin som alla andra dagar, mulet och lite kyligt, nej tack, varmen far garna komma tillbaka! Dagen har varit relativt lugn! Varit barnvakt och lagat middag som blev lasagne, mycket god, jag borja bli en baddare pa att gora lasagne! Idag har vi aven fatt en ny familjemedlem i familjen har i England, namligen en lite kanin, en gullig liten varelse. Boddy var namnet! Nu ar det kvallning och snart sa vantas en skon dusch och bara lugn ocg ro! God Kvall!

Tisdag!

Och aven denna dag har varit varm och fin! Allt har varit som vanligt, alltid lite att plocka med! Stadat skafferiet i koket, vilket var behovligt eftersom det var en hel del med utgaende datum, sa det var skont att rensa det... Annars har det varit en bra dag, ganska lugn faktiskt! Lagade god mat, som blev min favoritfisk, LAX och pasta till det med tomatsas! Efterratt fick bli att svalka sig med glass, inte vilken glass som helst utan ben and jerry glass med choklad och browni, har ni inte smakat den sa gor det! Farligt god! En fin kvall har ocksa, synd att man ar barnvakt annars hade jag latt varit ute nu, alskar varma sommarkvallar! Hoppas vadret haller i sig ett litet tag till, fast har hort ryckten om att det ska andras, vilket jag inte gilla. Lugn kvall har nu nar jag lagt alla barnen, kan det bli battre?? Nej, hihi

1:a Juni

Redan 1:a Juni! Alskar dessa sommar manader som ar framfor oss nu! Och jag ser fram imot denna sommar! Det ar till och med sommarvader har i England vilket gillas, dock vet man aldrig hur lande det vara... Hoppas att vadret haller i sig ett tag nu! Idag sa har det alltsa varit mandag och ny vecka, vilket jag tycker bara ar skont, for det 1;a sa borjade barnen igen i skolan efter en veckas lov vilket gor att man kommer in i sitt arbete igen! Och for det 2:a sa vill jag att veckorna ska ga fort nu! Dagen har varit bra och formiddagarna susar forbi som vanligt. Man grejar och donar och helt plotsligt ar det lunch. Sen blir det eftermiddag och da ska dem hamtas fran skolan! Idag efter skolan sa gick vi till parken for att leka lite i det vackra vadret! Nar vi kom hem lagade jag mat, bakad potais och kycklingfile och barnen hann med en runda vattenkrig! Tank nar jag var liten och hade vattenkrig det var ju sa skoj!! Kvallen lugn och sitter och avnjuter med lite kvallsmellis! Alltid lika gott! Hoppas alla har haft en bra start pa den nya veckan och att de andra dagar likasa bli bra!

RSS 2.0