Barnkalas!

Lordagen avklarad, tack och lov! Vaknade, at frukost! Sen bakade jag en omgang muffins till pa morgonen! Ska det vara kalas sa ska det! Sen skulle dem ha glasyr och godis! Det skulle ju vara riktiga engelska muffins! Ja, jag fick gora allt detta arbete eftersom Sam var ivag med pojkarna po fotbollstraning! Nar dom val kom hem igen sa tog jag mig en dusch kastade pa mig dagens outfit, detta tog en kvart, ja har maste man vara snabb annars hinner man inte med i svangarna, later kanske lite skabbig, men jag orka inte bryr mig ibland later kanske ochsa lite tragisk men men... haha
Sen bar det at till balett traning for Mae, jag skulle vara med och vanta med William. Sam skulle handla lite till kalaset!
Vid 12 kom hon och hamtade oss. Hem fort som bara den, sno i hop lunch, pasta och tomatsas. Det smakade fast jag toppade lite med tonfisk! Sen vid ett sa var det kalas! Mae,s kompisar samlades har hemma for att sedan aka ivag pa bio! Ja, sa da skulle ju Sam ocksa med och kvar blev ju alltsa jag och William plus en liten flicka till! Sa barnvakt under den tiden plus att jag skulle gora iordning mat till dem kom. Ja, denna kombinationen med att bade vara barnvakt och gora mat, den var jobbig men det gick! Snodde ihop sandwish, varmde pizza, ja allt var ju i alla fall klart till dem kom! Dukat bord! Sa det var full rulle pa eftermiddagen och smaatandet kunde man inte motsta, oj oj, snacks och sotsaker i massor!
Nar barnen akt hem, ja da fick jag antligen koppla av, behovde inte gora mer for denna dagen! Tack! Sa det blev forst avkoppling med att lasa lite! Sen vantades china mat oj oj sa gott men oj oj sa matt man blev, farligt med take away mat. Man ater ju nastan till man spricker! Sen blev det telefonsamtal med pappsen och mammsen och systeryster<3  oj oj vad jag saknar er<3
Neh imorgon bar det av till LONDON! Ledig! Ja, ab koppling i storstaden!!!
God natt!


Underbar dag!

Vaknade tyvar tidigt idag med, fast det gjorde inget. Lag och lyssnade pa faglarna som sjong sa vackert!! Varenkansla!!
Vid 8 gick jag ner at min frukost, diskade, stadade lite. Sen blev det muffinsbak, sa det doftade sa gott i hela huset!! Lagade aven maten till kvallen sa det skulle vara fardigt! Sen blev det barnvakt! Lagade lunch, alla skulle ju har olika sa det ar mycket att sta i! En utav dem skylle ha soppa, den andra beans and toast och sa jag, till mig fick jag sno ihop en omelett med dillsmak och tonfisk! Gottit!
Eftermiddagen blev att spela fotboll ute i tradgarden och sa varmt det va, ingen jacka har inte, en av pojkarna sparng utan troja, dock sa varmt tyckte ju inte jag att det var men men.. Val inne igen en fikastund, kaffe och bulle, den sista va min  egna, sa nu blir det ett nytt bullbak snart!!
Vid 3 tiden sa erbjod jag mig att hamta flickan i skolan! Gick en promenad i denna underbara dag! Gjorde ett arende forst at Sam sen till Mae,s skola!
Val hemma sa fick jag laga maten till barnen, lattlagat sa man ska inte klaga, bara koka ris och varma lite fiskpinnar!
Sjalv at jag den maten jag gjort, vegetarisk gryta med boner! Hoppas Sam och Jim gilla det ocksa!
Kvallen har jag da varit barnvakt sa det har blivit det vanliga arbetet bada dem och lagga dem!
Sa nu har man kvallen har vid datan!
Pratde lite med Jonsson vid msn, kul! Hon ska ju har inflyttningsfest,tyvar sa kan ju inte jag komma! Men jag hoppas ni bruttor far det trevligt imorgon!

Sen ar jag lite nyfiken pa hur det gick for Madesjo idag dem spelade sin forsta traningsmatch! Hoppas att det gick bra! Man tanker ju pa er!

Dagen!

Idag kande jag mig inte 100%, lite smakrasslig... Sa efter sparakskolan gick jag till stan satte mig pa ett cafe och tog en kaffe mocka, mycket gott, bara satt och tittade haha kan vara roligt ibland men det var skont att bara sitta. Kanske sag lite ensamt ut men det var skont! Hade annars planer pa att traffa Sandra idag men sa blev det inte, hoppas att det bli nasta vecka i allfall!  En trevlig tjej!
Sen var jag verkligen tvungen att ha en jacka sa det blev det! En vindjacka var det mer, men jag tankte det ar bra att ha, nar jag ska aka pa semester med familjen! Jag ska folja med dem pa semester! Mer friluftsemester tror jag haha, sa da tyckte jag den jackan var passande! Sa det far bli en snyggjacka nagon annan dag! Ett par mjukis trekvartbyxor slank det hem fran top shop ocksa! Det kan vara bra att ha, om man ska trana lite eller nar det bli varmt ute sa ar det skont med lite slappisar! Sen var jag trott sa jag akte hem och val hemma sa laste jag lite at mat, spagetti och kottfarssas idag med!! Sen kvallen blir bara lugn! Jag ar ju ledig sa det ska inte bli mycket hantag av mig inte! Bara sitta vid datan! Blir nog ett avsnitt fran andra avenyn ikvall!
Nu har antligen min Elin fatt ett utav korten jag skickat! Det forsta kom ju inte fram sa da fick jag skicka ett nytt! Skickade aven ett till Jonsson vet dock inte om hon har fort det an?

Min prinssesa har varit och akt skidor idag, undrar om hon lever? (Har aldrig akt forrut sa far val se hur det gott)
Min andra prinssesa lilla Elin, hon jobba val pasom vanligt i skolan!
Pa tal om prinsessor, min sparklarare och jag pratade om broloppet for Viktotria pa rasten haha den lararen ar en rolig liten gumma!
Har det trevligt ikvall imorgon ar det fredag, guttit!!!!


Fordel och Nackdel med London?

Ja sprakskola idag, roligt pa sin lediga dag haha... Helt okej anda! Idag pratade vi om fordel och nackdel att leva i London! Ja,inte for jag har bott har i evigheter som vissa andra i klassen men jag slangde fram mina asikter, jag ar ju dar for att lara mig prata sa det var ju bara att babbla pa! Ja, forst var jag tvungen att tanka! For mig sa ar detta en fordel, att lara mig engelska, man lar sig mycket fortare och man har engelska overallt sa inget fusk med svenska har inte, utan har maste man storka sig fram med engelska sa det ar en stor fordel for spraket! Mera da? Ja, det ar vackert har, London ar sa underbart fint! En gammal stad med mycket gamla och fina enorma byggnader! Rackomendera verkligen att aka hit! Ja det finns mycket fordela igentligen, shopping, ja man blir galen, annu har jag inte kopt sa jattemycket men det ska bli, spara mig lite till min syster kommer for da jakla! Det ar latt att ta sig till platser, latt att ta sig till London, har ifran gar det bussar till stationen stup i kvarten, taget ga stup i kvarten och val inne i london efter 20-40 minuter ( beror pa vilket tag man ta, en del ga fortare an andra) Sen ta man bara tunnelbanan dit man vill, och tunnelbanan gar ju ocksa stup i kvarten! Sa latt och snabbt utan problem, dock ett litet problem kanske man kanner sig lite vilsen nar man kommer till tunnelbanan men man lar sig nog hahah....
Nackdelar med London, mycket trafik, alltid, sa man maste ju vara forsiktig nar man ar ute, latt att man kolla lite fel eftersom vi svenska ar vana vid hogertrafik! Jag tanker absolut inte satta mig och kora har, det lova jag!
Man bor sa nara in pa varandra, vilket jag inte ar van vid, lite skillnad fran holmen city och London! Men jag har haft tur anda att komma till en gammal stad utanfor London som ar ett lugnt omrade!
Vadret ar val kanske inte det roligaste, aven om det ar varkansla sa ar det for det mesta mulet! Men de dagar solen titta fram da ar det verkligen underbart!
Maten! Ja, jag ar noga med mat och matrutiner, har ar det inte alls viktigt med sant, alla tycker att svenska ar halsosamma, stackas familj som jag bor hos haha, vant upp och ner pa deras matvanor haha... ne inte riktigt... men dem vander lite upp och ner pa mig! Engelska matratter ar konstiga, fast vissa saker ar valdigt likt svenskt anda! Men jag saknar enormt mycket efter svensk mat! Gott brod, filmjolk! Ja svenska smaker, det man laga har som ska var svenskt smakar inte riktigt svenskt.
Jag gilla London men jag kommer absolut inte bosatta mig har det kan jag saga, sa ar jag for svensk! Jag vill bor nara min familj och vanner for det ar det versta med att aka ivag fran alla dessa. Oj oj sa hemmakar som jag ar och har klarat detta nu i nastan 3 manader nu sammalagt, ett plus for mig!  Ar jag inte duktig?


Onsdag kvall!

Onsdagen snart slut! Formiddagen var jag pa gymmet ett tag! At lunch sen hamtade jag upp William! Vi gick hem och lekte lite! Sen lagade jag middag, Spagetti och kottfarssas! Gottit! Var barnvakt pa kvallen sa det blev att bada barnen och lagga den lilla!

Nar man inte ar hemma i Sverige far man inte reda pa allt i tid, men nu vet jag en nyhet! Kronprinssesan har forlovat sig, sa roligt! Det var val kanske pa tiden!

Jaha snart blir det att nana for mig, hoppas att jag far en bra somn, efter morgonens vackning.... Imorgon blir det sprakskola, en tur pa stan for jag maste vergligen kopa mig en varjacka och solglasogon!
Varen ar har men solen har inte tittat fram sen i lordags sa lite smatrakigt ar det men det ar inte kallt i allfall och snodroppar, krokus och paskliljor blommar nu!!

Fonsterputsare!

Ja antingen vaknar man av barnen skriker eller sa finns det till och med andra saker! Ibland undrar man vad en del har for liv? Ja klockan var val sa dar lite efter 6 och jag sov, men det var nagot som bangade pa fonstret, forst tankte jag mmm det maste ju vara en fagel, men det fortsatte i nagra minuter, ja tankte det maste vara en envis fagel, fattar han inte att han inte kan flyga igenom ett fonster? Sa jag steg upp drog undan gadinerna for att titta och skramma ivag den dar rackans fageln, ja som jag trodde det va, NEHE, mittimot mig fast andra sidan av fonstret sta en man, en man som putsa fonstret, hur i hela friden kan man putsa fonstrena vid 6 pa morgonen nar det knappt ar ljust ute? Ja, han vinkade lite med sin tras, jag vinkade inte tillbaka utan drog igen gardinerna och var alltmant forvanad, ja han blev nog ocksa forvanad av att se en yrvaken tjej i fonstret, han holl val nastan pa att trilla ner for stegen haha..
Ja, sa det blev inte nagot sova dar inte, utan jag lag och laste och laste till klockan blev 8, da gick jag upp for att ata frukost!
Sam fragade om jag vaknade tidigt av barnen idag... nej nej idag var det annat, fonsterputsan,
Sam sa: Ja forlat, Jim ar rasande han drog till jobbet redan kl 7. Men jag ska skriva ett brev till den dar fonsterputsan, man kan ju inte komma och banga pa fonstrerna sa tidigt. Forra gangen han putsade fonstrerna var han har pa nyarsafton klockan halv 6, sa nu sa Sam nu far det allt vara nog!

Barnvakt!

Ja, flaskpannkakan blev god! Sandra gillade den ocksa sa det var ju bra! Eftermiddagen blev lek i parken med barnen, man tanker verkligen pa sig sjalv nar man var liten, sa roligt man verkligen hade! Man ska nog vara barn sa lange man kan! Vi var dar till ungefar 4 sen blev det hem, jag skulle vara barnvakt ikvall, Sam och Jim skulle aka och titta pa fotboll Arsenal spelade ju! Sa det blev att laga mat pommes och fiskpinnar, sjalv gjorde jag bakad potatis och fiskpinna! Sen diskade jag och gjorde i orning i koket. Och det hanns ocksa med lite lek! Sen va det baddags och bedtime, ja ibland funkar det bra men ibland ar det ett evighetsgorande, fast jag borja alltid i god tid eftersom jag vet att dem kan vara lite straviga med att ga och lagga sig nar man sager till! Men vid 8 sa var det lugnt har och nu sitter jag vid datan med min kvallsmat och bara ta att lugnt!  Far val se om dem kommer upp eller om dem verkligen sover....
Tanker pa min syster<3

Fettisdagen-Pannkaksdagen

Hemma ar det semledag, ja inte for jag ar jatte fortjust i semlor men visst det hade varit gott med en! Speciellt hemmagjord med lagom mycket gradde! Men har idag i England ar det pannkaksdag! Sa pa morgonen doftade det pannkakor i hela huset, en underbar doft, dock var dem redan slut nar jag kom ner...
Men just nu har jag snott ihop en flaskpannkaka till lunch! Sandra kommer sa vi ska ata lite svensk mat!!
Har ar det inte sol idag men det ar varmt och skont och vinterjackan ar alldeles for tjock for att ha sa pa torsdag maste jag verklign ga och kopa mig en jacka! Hoppas att jag hinner det i allfall!
Har en bra dag, myser har och kanske blir det sconse med gradde och sylt sa man far lossas att det blir semlan idag!
Kramar pa er alla<3


Engelska scons!

Ny vecka! Skont! Tiden ga fort har! Skont! Ja, idag vaknade jag inte forrens klockan 8, det ar rekord! Bruka alltid vakna innan, barnen vaknar ju sa valdans tidigt, kan dem aldrig sova, eller kan dem inte vara tysta nar dem stiger upp haha... men idag var det tyst!
At frukost, sen borjade jag plocka upp saker fran golven for stadiskan skulle komma idag! Sen strok jag klader i massor! Sen var det helt plotsligt lunch sa da snodde jag ihop lite rester fran helgens mat, lax och pasta, gottit! Lite efterratt blev det dock idag med! Sconce, det var visst russin i dem men det kan man pilla bort om man inte tycker om det i typ brod och kaker som jag. Ja det var inte som svenska, och har ska man har gradde och sylt sa det vara bara att ata! Men det var gott och det slank ner bade en och tva! Och sa en trevlig pratstund blev det pa det med Sam, mycket trevligt!
Eftermiddagen gick jag ut for att posta lite kort, hoppas att em kommer fram, vet i sjutton vad postbaran gor av vissa kort som man skicka ibland sa nu gjorde jag ett nytt forsok!
Val hemma lagade Sam middag, hon hade vissiligen glomt att kopa ost sa da erbjod jag mig att ga att kopa det, vem vill inte ga ut nar det ar var liksom?
Sa nar jag kom hem sa var allt nastan fardigt! Korv med bakad potatis, ostsas, blomkal och sa boner i tomatsas, och ni tycker sakert det later jatteackligt men jag borja lara mig engelska matratter nu sa det ar inte sa farligt som det later, eller jag ar ju inte sa krasen i mat heller sa jag ater det mesta haha..
Kvallen, lugn diska lite. Laste lite i en bok och nu sitter jag har!


Birthday!

Ja, och sa var det sondag! Mae,s fodelsedag! Ja, och min allra forsta fodelsedag att fira har! Lika spannande for mig att se hur dem firade en fodelsedag! Jag vet inte hur nu bruka fira era fodesldagar men i min familj sa kommer man alltid pa morgonen och sjunger och ge paket. Men har gjorde man inte det. Nej det var som en vanlig morgon, ga upp nar man ville, skont! Men fyller man 9 sa var man val lika glda for det att stiga upp i ortan! Har vaknade dem vid 6, forsoka sova ar ett forsok men barn som leker och skriker och ha roligt ar svart att forsoka sova, men jag var trott sa jag lag dar, ja i allafall till kvart over 8, sen gav jag upp. Da gick jag  ner med min paket, alla var ju nere da jag trodde dem hade gett paket, men nehe jag var forst med det! Ja gkad blev hon ju haha, jag gav henne en troja och spannen och choklad! Hon kastade av sig pyjamasen och hade min troja hela dagen! Ja, dem hade atit frukost, jag gjorde i ordning min! Idag gjorde jag bananyoggi, mixa lite sa blir det alltid gott! Rostade mackor till det!
Sen hade dem visst paket oppning! Har ha dem inte nagra stora kals med slakt och vanner utan dem skicka paket och kort i massor, sa det kandes som lite julklappsutdelning! Sedan var hon overlycklig och lekte med alla sin nya saker!
Sjalv gick jag ut for att ga en runda i det fina vadret, solen lyser har och jag kan bara saga att varen ar faktiskt har! Snodroppa, krokus och paksliljor, aa vad detta bara gor mig lycklig! Val hemma blev det en kopp kaffe!
Sen begav vi oss ut for att fortsatta firandet. Har i england ar det vanligt att ga ut och ata! Sa Mae hon bestammde vilken resturang och det blev en nudelresturang! Mycket gottit! Jag at nudlar med kycklin, rakor och sa var det en blandning med ingefara och curry! Sedan gick vi en stund pa stan! Fort hem for att ata tarat! Chokladtarta!
Eftermiddagen blev ut en stund med pojkarna for att spela fotboll, ja langtar man efter fotboll sa gor man sa springa av sig i varruset det var roligt!
Nar vi kom in var det pizzadags! Mae,s dag hon bestamde och pizza blev middagen!
Sen blev kvalen lugn, pratde lite med min familj, och det ar en jobbig bit att prata med dem i telefon, nar man inte sett dem pa evigheter men men allt ga och jag kommer ju hem, men saknaden efter dem ar stor!
Jaha och sa har denna sportlovsveckan bara flygit ivag.... ny vecka, ny utmaningar! 
Hoppas alla har haft en bra helg, det har jag haft i allafall!  

Sammanfattnig pa Fredag och Lordag!

Fradag borjade med frkukost och sen bev det lite jobb pa formiddagen, stada och stryka tvatt! Sen vid lunch tid begav vi oss ivag for att ata lunch pa en resturang, en fin resturan med god kyckling mat! Jag tog kycklingvraps med sallad mycket gottit! Efterrat pa den maten blev ett biobesok, Boltz, en bra film som handlar om en hund! Ja, godis blev det och man var ratt mattad efter det! En lang dag sa va vi val hemma igen och det blev middgasdags, sa jag fick sta och laga lite mat till mig och barnen! Ris och kottgryta som var kvar sen igar, sa det var ju lattlagat haha..
Kvallen lugn och ja hela dagen har varit bra!
Lordagen borjade med en rusch man visste inte vad som skulle handa, men det blev ivag for att titta pa fotbollen nar pojken spelade, mig gjorde det inget jag tycker det bara ar roligt men att far med sig flickan pa fotboll var desto svarare, sa det blev att muta med Mcdonalds, nej men vag gott jag tycker det ar! NOT! Men det gick, overlevde det med. Sen akte vi vidare till en park och fikade och jag at en sa god ckoklad muffins, STOR var den och den riktigt smallte in i munnen.
Lite lek och lite museeum besok sedan akte vi hem. Lagde lite mat, lax och pasta, gottit!
Och nu sitter jag har med en cheesecake, forst tankte jag nee inte mer onyttiheter men det var svart att motsta, mmm sa gott.
Ha aven tittat lite pa melodifestivalen.
i morgon blir det atre igen onyttigheter, Mae har fodelsedag sa det blir resturangbesok, tarta och pizza pa kvallen! Ja onyttigt denna helg men sa har ser livet ut i england! Jag kan inte hjalpa det och det ar svart att motsta fran allt det goda!
Det ar bara att njuta!


Ledig!

Idag har jag varit ledig! Inte gjort  manga knop, valdigt skont faktiskt! Formiddagen agnade jag mig till att ga ner till stan, var tvungen att kopa present till flickan som fyller ar pa sondag! En troja blev det och lite harspannen!
Sjalv sa hittade jag ett par skor,vantar och harband! Man kommer alltid hem med nagot till sig sjalv efter en runda pa stan!
Pa vag hem sa kopte jag hem lunch som jag sedan at nar jag kom hem!
Sen eftermiddagen blev en stunds lasa! Sedan foljde jag med Sam och barnen till parken, det kandes sa skont att folja med ut och gora nagot och parken ar sa fin sa varfor inte folja med nar det anda kanns som var ute!!
Vi kopte glass och myste!
Val hemma sa blev det sedan mat, kottgryta med ris, mycket gott! Och sa efterratt pa det! Rababerpaj och glass, gud sa god den ar har!!
Kvallen slappis for min del!
Inte mycket knop idag for mig.
Jaha fredag imorgon! Ska forsoka att mysa in min lilla helg vet bara inte hur an? Men far val bli en film eller nagot!


Onsdag!

Denna onsdag borjade som vanligt, gjorde i ordnig frukost, diskade i koket, dammsog och torkad golvet. Hann till och med stryka tvatt pa formiddagen, och vad skont det ar att stryka tvatt framfor datan, jag tittade pa andra avenyn, ja dels ga det mycket fortare och dels sa blir det lite roligare!
Sen vid lunch hade jag pojkarna sa da blev det att laga mat. Soppa till mig och ena pojken den andra korv och macka med boner, later lite konstigt kanske men dem alskar boner i tomatsas har!
eftermiddagen blev jag ledig och tog mig darfor ner till gymmet en timme, skont att trana lite!
Val hemma sa lagade jag middag till mig sjalv, tonfisk och ris, mycket gott!
Sen lagade jag aven mat till barnen, lite enklare, pommes och fisk
Kvallen blev diska och gora iordnig i koket sen blev det lite filmtittande med barnen!
Nu ar det lugnt igen och sitter och myser sjalv med min kvallsmat!

Tisdag!

Ja, denna tisdag borjade med barnpassning och dammsog lite pa formiddagen! Sen gick vi ner till stan for att kopa en ny DVD till barnen, ar bestta i nagot som heter Doctot Who, sa jag borja lara mig denna serien nu, en konstig serie om jag far saga lite svart att forklara den ocksa haha...
Eftremiddagen blev pepparkakshus bygge, ja jag skrev inte fel. Hon kopte det till jul men vi hann inte gora att da sa det fick bli idag istallet! Antingen sa far man saga att man ar valdigt sen eller sa ar vi valdigt, valdigt tidiga ute i ar??? Ja man far ser det som man vill.
Sen blev det lite matlagning, wokade gronsaker och nudlar och kyckling, Jattegott!
Sen kvallen sa hade Sandra och jag bestamt att vi skulle dansa street dance, ja jag har aldrig tidigare gjort att sa varfor inte testa. Ja, vad ska man saga, med min taktkansla sa ar detta inte enkelt men det var roligt. och det bli anda roligare om man kan det verkligen! Ja nu ar jag precis hemkommen sa jag sitter har och fyller pa med energi! Macka och knacke med yoggi och fruktsallad, ja skont efter ett hart pass, det var ju jobbigt haha
God natt  pa er!

Sportlov!

Ja, gardagen blev en svang in till London, for lite marknad, guddomligt mysigt maste jag saga!!
Idag,ny vecka, redan Mandag, barnen har lov precis som i Sverige!  Och man kan saga  att varen har hittat hit, sa underbart!Ja, man tanker sjalv pa nar man var ledig vid denna tiden! Idag sa borjade det med frukost for en gangs skull satt vi alla 3 barnen samtidigt och at, pannkakor at dem till frukost, sjalv sa gjorde jag grot:) och rostade mackor! Blev lite barnpassning pa formiddagen. efter Lunch sa blev det en tripp hem till Sandra. Jag hade Alex med mig sa han lekte med killarna i hennes familj! Vi gick ner till parken och spelade fotboll, mycket skoj! Val hemma blev det lite fika!
Sen akte vi hem lagade mat! sen var den dagen avklarad!
Ja, varen gor mig lycklig och idag sa kandes det som var! Sa man tanker pa er dar hemma som har mycket sno, uscha jag ar nojd, ingen sno har inte sa nu hoppas jag att varmen kommer for jag langtar till varen sa!!
Har en bra kvall!!

God Morgon!

Ja, alla hjartans dag, en trevlig dag for vissa for andra en helt vanlig dag, jag vet inte vad jag ska kalla det. Men jag gilla all hjartans dag, tycker om omtanke och karlek, vanskap ja allt denna dag som man kan visa for vanner att just dem betyder nagot!!
I natt har jag haft svart att sova, vet inte varfor, men tanker valdigt mycket nu. Igar alla samtal, mamma och pappa, Elin och sa ringde Farmor, ja sant dar gor mig glad och lycklig! Sa kvallen var jag sa glad sa jag sken som solen!
Morgonen, var jag kanske inte lika pigg men jag gick ut innan frukost for att far mig en nypa luft sem hade jag bestamt att jag skulle kopa nagot gottit till barnen, sa jag gick till bageriet for att kopa sota kakor till dem! Val hemma sa gjorde jag frukostm, ungefar vid halv 9, Och det ar sa roligt i England for pa lordagar sa kommer det aven post! Ja i vanliga fall bruka det inte vara post till mig, men nu dem senaste dagrna sa har det varit lite och aven denna dag gjorde mig sa glad. det var ett brev till mig! Ja, ett fint kort fran en nara van, namligen Frida! Just nu ar jag sa glad, Tack sa himmla mycket Frida! Jag ar GLAD!! Denna vecka har varit sa rolig sa mycket roligt har hant, och speciellt nar man far ovantade brev, det gor mig sa lycklig och grater av lycka, Tack sa mycket alla, det varme mig sa mycket och allt detta behovde jag nar man har saknaden sa hart inne i sin sjal, ja finner knappt ord!
Har en bra alla hjartans dag alla!! Jag Tanker pa alla!
 Men speciellt min Mamma och Pappa, den underbaraste systern, Rikard och Nina, Min basta kompis Elin, vannerna Frida ch Emma, Mina kusiner Emma och Linda, Ja alla, slakten och vannerna!!
Tack for att det finns manga som bry sig!!

Vilken Fredag!!

Ja, denna morgon var jag himmla pigg, kandes som att denna dag skulle blir underbar! Borjade med frukost, solrosbulle hade jag kopt igar sa det blev en kvar sa himla god!!! Sen skulle jag har William hela dagen! Men idag sa kom min Au-pair kompis Sandra och vi hade bestamt att baka bullar!!! Sa hon kom vid lunchtid, sa forst borjade vi med lunch, soppa och macka, gotti gotti!! Sen satte vi igang med varat bullbak, var lite skeptiska ett tag, kommer vi lyckas med torr jast?? Ja, vi testa far vi ser vad som hander! Forst sag det inte sa bra ut, det kandes som att det inte jaste, men sen sa hande det grejor, det borjade jasa, och det kands som att vi borjade komma pa ratt vag! Det blev bra, det blev bullar, det blev gott, och ja det var inte en som slank ner, det blev nagra under kvallens lopp!!
Vi at aven middag har, gotti gotti, kottfarspaj, med potatismos!!


Men det var inte bara bullar som forgyllde denna dagen! Det var ett fint och behovligt samtal fran min basta van, sa underbart att hora denna rost sa underbart att hora min BASTA VAN<3 , alltsa gud vad jag saknar henne, men det kandes som att du var sa nara nar vi pratde!!!

En bra fredag, med mycket arbete, men det kandes som att allt var mycket lattare idag, med hjalp fran sandras sida! Tack Sandra for att du kom, maste bakas mer, det ar sa roligt!!
Tack Elin for att du finns, och jag hoppas att ditt kort kommer snart, annars blir jag ledsen...
Tack min familj jag laser brevet flera ganger om, det far mig pa bra hummor!!
Alskar er<3
Har en bra fredag kvall allesammans, jag ska forsoka, mysa lite har, med bullar och mjolk for det ar det godaste som finns!!!

Grater av Lycka

Ledig dag, det ar lycka! Eller? Ja, jag borjade dagen med en frukost, sedan begav jag mig till Sprakskolan, tankte ga men jag fick skjuts idag, ja inte av nagon  i familjen utan en pa sprakskolan, ja det var ju trevligt haha...
Efter blev det stan, dar kan man ga och strosa i sin ensamhet, vissar gilla det andra inte, jag tycker det ar skont ibland men blir det for ofta sa blir det trakigt i langden. Man saknar shoppingdagarna med syster<3
Idag blev det allt mojligt tankte att nu maste jag varda mig sjalv sa jag kopte ansiktsmask, nagellack for att forsoka gora fransk manikyr dock sa skulle jag behova Elin har nu men jag ska forsoka Elin jag lova, och jag lova att jag ska forsoka att skota mina naglar sa att dem ar fina till jag kommer hem, da blir nog Elin glad! Ja sa ikvall ska jag bara ta hand om mig sjalv, bada och bara slappa!
Pa vagen hem stannade jag i affaren for att inhandka saker till imorgon for jag ska namligen baka med Sandra ( en svensk Au-pair) Vi har tankt att sno i hop bullar, om vi nu lyckas. Jast var ju inte latt att hitta, jag bruka alltid har jast som ar i fast form, har hittade jag bara jast som ar som salt, kan man ha det eller? Nagon som vet?
Stannade aven pa ett bageri och kopte farska frukostbullar med solroskarnor!!!
Sen gick jag hem! Och denna torsdag var nagot alldeles speciellt, den var inte som alla andra. Kommer in inanna for dorren, ga upp pa mitt rum och dar ligger ett brev, ska man vaga oppna det eller inte?
Jag oppnade det, och denna kansla som jag fick nar jag oppnade detta brev ar svar att beskriva, tararna bara rann, slutade aldrig, jag blev sa overlycklig av att lasa detta brev fran min KARA familj. Ett brev fran mamma och pappa. Och sa ett langt brev fran min syster en syster som man verkligen ska vara radd om, hon ar nagot alldeles speciellt, Jag sager bara gud vad jag alskar henne<3 Sofie du har ratt, man ska njta av livet, varfor har jag inte gjort det innan? Nu njuter jag! Jag ta vara pa mig sjalv!
Denna dag ar en dag jag kommer minnas, jag saknar er<3

Dagen som ar kvar ser ut som att snart ta jag mig ut for en joggingrunda, bara en liten for det var ett tag sen jag rode mig, sen blir det mat, inget jag behover star att gora idag efter som jag ar ledig sa det far man serverat! Sen blir det korsbarspaj till efterratt!! Man ska ju leva livet!
Sen blir det bad och slapp hela kvallen!

Familjen skickade aven en tidning,trisslott och telefonpengar! Ja, tack for detta, det betyder mycket sa det blir trevlig lasstund ikvall, och lite skarp pa min lott, hoppas att jag vinner!!
Har det bra!

Svensk mat!!

Ja, dagen borjade som vanligt, uppstigning, frukost och efter det dagens arbete! Idag blev det stada lader och skap, stryka tvatt och diska pa formiddagen. Medans jag gjorde allt detta sa sndde jag ihop minlunch sa att den var fardig! Ja, idag sa gjorde jag flaskpannkaka, som jag har langtat, och sa gott det var, det smakade liksom svenskt! Jag saknar svensk mat enormt  maste jag saga.
Efter Lunch sa blev det en promenad till  Williams dagis for att hamta honom, pa vagen hem stannade vi for ett break med att kopa godis sa klart!! Sa nu har jag haft han i nagra timma, inte sa svart att sysselsatta honom, titta pa film eller sa sitter han vid datorn! Medans tiden har jag hunnit att laga middagen sa nu ar den snart fardig! Ris och kycklinggryta ska det bli idag! Ska bli gott!!
Kvallen blir barnpassning.
hej svejs sa lange!

London idag!

Ja, idag fick jag allt stalla klockan. Gick upp tjuo minuter over 7 for att gora i ordning mig! Idag skulle jag namligen folja med Jim, pappan i familjen till London! Han skulle hjalpa mig dit eftersom att han jobbar dar! Sa denna dagen skulle bli shoping!
Det ar sa mycket att tanka pa for att komma till sjalva London! Man ska forst ta taget, sen ska man ta tunnelbanan till ratt plats. ja, detta verkade ju inte sa svart, men det ar ju inte bara en tunnelbana och det ar ju inte bara en station.
Ja, jag fick hajlp dit, men hem skulle jag ta mig sjalv och da var jag nervos. Sa dagen gick jag pa stan och tittade i affarena, I LOVE IT!!!! Lunchade sjalv pa stan, kanske inte sa roligt men vad gor man nar man ar hungrig! kan ju saga pa det cafet jag var pa sa var det faktiskt en svensk familj!
Ja, sen tankte jag ta mig hem, och med min rdasla over att komma fel ja den ar stor, men jag fixade allt pa forsta forsoket, kom till ratt station och jag tog ratt tunnelbana och jag hittade till taget och satt pa ratt! Jag ar stolt over mig sjalv! Vadret gjorde mig glad ocksa solen tittade fram pa formiddagen som varmde dem kalla kinderna, LONDON ar fint!
Sa nu ar jag hemma igen och tur ar val det!
Kvallen blir det lite barnpassnig, laga lite mat annars ser det ut som vanligt aven denna kvall!
Jag langtar till jag har nagon att shoppa med, sa sag till om det ar nagon som ar i London!
Jag hoppas verkligen min basta kompis kommer snart!!<3

Trakigt vader:(

Jaha, redan mandag igen!
Det var val som vilken mandag som vanligt ungefar samma sysslor att gora! denna mandag snoade inte utan det regnar istallet. Ja, detta ar ju ratt vanligt for att vara London, det ar kant for regn, och jag hatar regn, man kan ju inte ga ut man kan ju inte gora nagonting kanns det som bara sitta inne och dega. Jaja jag hoppas pa battre vader imorgon!
Just nu vill jag har varme och sol!!!

Sondag!

Gardagen blev valdigt sen, for foraldrarna kom hem valdigt sent, sa darfor forsokte man sova lite langre idag, men det forsoket lyckades jag inte helt med, men jag gick upp vid 9 och gjorde mig frukost, kokade egg idag!
Efter sa gick Mae, Alex och deras pappa och jag ut for att ga i det fina vadret, halt var det men skont med luft! Vi gick ner till affaren for att inhandla lite till maten och lite efteratt. Avslutade handlandet med att kopa tidningar till var och en, det  var bara valja och vraka, ta vad du vill sager dem hela tiden, later bra, men man kan ju inte stoppa i allt som man vill ha, da ta man ju hela affaren haha... Sa en tidning blev det i allafall sa det blir eftermiddagens syssla skulle jag kunna tanka mig!
Snart ar det sondagsmat, har ater dem alltid fin middag pa sondagar, rostad potatis i olja med antingen kyckling eller skinkstek, sen nagon god efteratt, idag tror jag det blir citronpaj, det blir mumma!
Alla sondagar har ar lugna sa aven denna dagen lugn, leka med barnen spela wii eller nagot liknande!

Idag spelar aven Madesjos herrar, hoppas att det gar bra for dem, jag haller i allafall tummarna!
Hade jag varit hemma hade jag ju givitvis varit i ishallen denna helgen!


Vissa gor mig sa glad!!!!

Ibland gor manniskor en sa glad!
Denna kvall var jag barnvakt eller jag ar det fortfarande, sitta ensam ar valdigt trist sa man maste komma pa lite saker att gora, ja datan ar ju forsta och den fastnar man latt vid.
Efter jag lagt barnen sa gjorde jag i ordning mig macka, fruktsallad, choklad,muffins och notter.
Tankte, ja denna kvallen blir latt seg. Men ett samtal med min familj gor mig alltid glad och lycklig och forgyllde kvallen!
Datan blev till stor hjalp, lyckades titta pa bidragen i melodifestivalen dock bara dem som blev utslagan.
Sedan blev det lite andra avenyn avsnitt, ratt bra serie faktiskt for mitt tycke.
Men det som gjorde mig sa glad denna kvall var en valdigt nara van till mig, Frida. Ett stort hjarta till allt och alla, ska verkligen ha en guldstjarna for allt hon gor och staller upp for! Ha en otroligt bra blogg hon kan sitt, hon kan skriva!(fridarosen.devote.se)
Likasa Jonsson jag tanker pa dig, hoppas att du har det bra och att du trivs i din nya lagenhet med din Simon och att du ar lycklig!

Och sa min basta kompis Elin du star pa min onskelista om du inte last det! Tanker pa dig och hoppas att du lyckas med allt i skolan! Det vet jag att hon gor for hon ga in med allt hon har nar hon gor nagot sa jag ar inte sa orolig att hon inte klara av nagot for det gor hon. Hon ar en fin manniska och fina manniskor behover jag, da mar jag bra!

Saknar alla pa olika satt och alla ar sa mycket varda sa det finns inte ord for att.
Detta som jag gor hade jag inte trott sjalv att jag skulle gora och jag vet inte om nagon annan skulle tror det heller men dock sa tog jag tag i mitt liv, ett beslut som var svart att ta men som kanske gor livet lite enklare... antingen kommer man angrar det eller sa kommer det vara det basta val man gjort i sitt liv!
Just nu kanns det som att det ar ett bra val jag gjort, att ha familj och vanner sa langt borta ar dock en svar situation, men jag kommer hem, for hemma i Sverige det ar dar jag vill bo det ar dar jag vill leva nara alla som gor mig sa trygga Sa jag hoppas att jag inte tappa kontakten med dem narmaste for detta gor mig lite orolig nar man inte kan traffa dem nu.......

Missar familjemyset idag hemma med melodifestivalen

Denna lordag borjade lugnt och ar fortfarande lugn! Gick upp vid ungefar samma tid som vanliogt halv 9, gjorde iordning min frukost och bara satt njot. Efter tog jag tag i mitt liv och pallrade mig ut i det fina vadret forrutom att det var halt som bara den, ja, skotta det gor dem inte har, inte for det ar sa mycket sno, men nar det bli blaskigt och slaskigt och senare det fryser, ja da ar det farligt men en liten nypa luft ar aldrig fel utan bara man kan star pa sina ben, hade min mormor varit har hade hon slagit ihjal sig. Nar jag val kom hem igen sa foljde jag med flickan pa balett sa da blev det en fikastund dar med kaffe. Val hemma lagade jag lunch till alla, hamburgare och korv, jag tog hamburgare, smakar lite normalt i allafall, korvarna vet i fan vad dem smakar men inte i likhet till svensk korv i allfall. Har i england har man lite konstiga kombinationer men till detta sa har dem boner i tomatsas, ja det kanske inte later sa gott men det ar bara att tugga och svalja och nu bnar man varit har ett tag, ja da borja man tycka det ar gott, ja inte for jag skulle gora detta nar jag bor hemma i Sverige....
Eftremiddagen lugn, barnen leker ute, jag sitter inne och bara slappa, skont!
Kvallen blir det lite barnpassning, laga mat. Bada barnen och lagga dem i sangen, hoppas att dem gor som jag sager sa att allt ga fort! Sen har jag kvallen for mig sjalv! Ja sa ser det  ut! Och ja, hade jag varit hemma sa hade jag tittat pa melodifestivalen, det ar viktiga grejer men nehe inte det denna gangen, inte det dar myset med familj eller vanner vid tv:n. Dock ska jag forsoka att titta pa bidragen pa kvallen pa nagotvis for man kan ju inte missa det, det finns ju inte en plan i vadret for det!
Ikvall blir det alltsa att bunka sig vid datan och smatitta pa alla bidrag med nagot gott i hogsta hugg!
Kanske nagon film man titta pa lite senare med for det hinns nog ocksa med, kvallen ar ju lang!


Saknaden ar stor. Hogst pa min onskelista just nu ar
Snalla ELIN, kan du inte komma!!! Jag saknar dig
Jag vill att det ska bli april for da kommer MIN KARA SYSTER OCH MAMMA!
Ja, sa mycket tanker jag sa jag vill att allt ska ga fort allting!

Havreflan, mums!

Ja denna dagen sa sag ju inte allt for roligt ut, lite snoande, alltsa helt normalt for Sverige men har sa var det en skrack, haha, sa skolorna var ater igen stangda, lite smaroligt for detta ar absolut ingenting att stanga skolan for tycker jag men men England har sina regler! Alltsa blev det att sysselsatta barnen denna dagen ocksa! Ja, liten skogspromenad blev det, sen var vi mest inne, spelad fotboll och lekte!
Eftermiddagen fick jag en kick och bestamde mig for att baka, ja det ville ju barnen, men hjalpa till, nehe det ville dem inte. Sa jag satte igang med havreflan och ja enkelt och gott ar det enda ordet och det tyckte nog alla i familjen for dem gick at!
Kvallen blev lugn,  god mat, ris och nagon valdigt stark gryta med boner och sa vitloksbrod till det, mums!
Dagen har varit bra sa nu vantas helg! Ska blir skont, planen imorgon va att aka till London men jag vet inte om det blir av eftersom slask och blask inte locka mig.
Nu blir det en mysig stund med lite smatt och gott! Ja, det later kanske tragiskt men jag far helt enkelt mysa sjalv, man gor ju det basta av situationen!

Jaha en sak till, man tanker ju hela tiden pa vad dem gor dar hemma, idag var det nybro open och man holl ju tummarna men det gick ju inte riktigt hela vagen... men men

Hatar slask och blask

Ja idag har jag "day off". Ja jag ar ju inte helt ledig men darimot ledig fran familjen och jobbet. Idag har jag varit pa sprakskolan och ja, jag tycker att det ga battre och battre vilket ar positivt, och man ska ju alltid tanka positivt da ga ju allt battre sags det, sa hedan efter ska jag bara tanka positivt!
1. Jag vet att jag langta hem, men tank det kommer ga fort!
2. Jag kommer har nytta av detta.
3. Jag kommer lara mig en massa.
4. Jag kommer uppleva en massa.

Ja, man vaknade och dagen var val kanske inte den basta, slaskigt och ackligt ute. Sa jag gick till busshallsplatsen, for jag har namligen en bit till min skola, ca 25 minuter att ga. Sa det ar helt okej att ga nar det ar fina dagar!
Ja sa valet var kanske ankelt idag att valja bussen. Men nar jag val kom ut till vagen sa var det en san trafik, det gick i snigelfart och jag gick ju fortare an vad bilrana korde sa da bestamde jag mig for att traska i det blota! Ja, kanske inte det basta for man hade ju behovt gummistovlar skit i de liksom, jag kom ju till skolan i tid och hade jag tagit bussen ja da vet man aldrig nar jag varit framme kanske hade tagit 1 timme ungefar sa jag gjorde nog ratt for en gangs skull!

Efter sprakskolan sa gick jag till stan, man vill alltid ha saker men an sa lange sa ar jag inte pank!
Kvallen blir lugn, ar ju ledig sa jag far ju gora vad jag vill men att ga ut i det har trakiga vadret nej tack! Aven om man planerat en massa....
Hej svejs, jag mar bra hoppas att ni ocksa mar bra!!!

Onsdag!

Jaha da var det redan onsdag! Inga problem och vakna, inga problem att stiga upp for min del heller, sa ar jag ratt duktig! Gor min vanliga rutiner, kla pa sig, ga ner, gora frukost, ata frukost! Klar, ja da ar det diska.
Dagens sysslor blev att stryka tvatt pa formiddagen, helt okej for det ar lite avslappnade! Sen blev det at laga lunch till sig sjalv,  coscos och makrill, har aldrig tyckt om det innan men gud vad man har missat den samkupplevelsen, det ar ju skitgott ,mumma!! Nar jag val atit sa skulle jag forbereda middagen till eftermiddag sa att allt var fardigt sa att det bara var att varma! Det kan man val saga var dagens sysslor.
Jag gjorde och serverade maten och dem tyckte det var gott, kottfarspaj med otatsi mos over kanske inte later sa gott men jag hade blivit tillsagd att gora det haha...
Nar man atit sa kan man inte lamna bordet for an man har atit efterratt, ja idag blev det cheesecake, ja det var gott, men jag ar ju inte sa mycket for dem dar sota sma efterratterna, men nu borja man blir van och vanja sig, vet inte om det ar bra eller daligt!! haha...
Barnvakt pa kvallen. Sen vid 8 ar det lugnt igen, tack! Sin lugna stund, med en god kvallsmacka och fruktsallad och ett glas mjolk, fast mjolken inte smaka lika dant som i Sverige men men mjolk ar bra for kropp och sjal!
Plugg och godnatt aterstar sen! Sprakskola imorgon och day off!!

Tisdag!

Ja, vaknade idag, lite svart har jag faktiskt haft att sova. Lite helangtan ar det som snurra i huvudet, och tararna rinner ner for kinderna av saknad. Min syster ar den jag saknar mest, det ar med henne jag mar som bast. Men visst saknar jag andra i familjen, mamma och pappa, bror och hans flickvan, ja det har vanliga folket som man umgas med jamnt! Ga upp pa morgonen atat frukost med familjen i lugn och ro, Laga mat tillsammans och bara njuta! Ja detta saknar man, familjedagarna. Har vaknar man upp, behover aldrig stalla nagon klocka, har vaknar man av barnen skrikande sa sovmorgon, never, never. Sa ligga kvar i sangenoch forsoka att sova ar ju ett forsok man har testat men nej det funkar inte. Sa man far helt enkelt ga upp gora sin rejala frukost for att min dag ska blir nadig. Dock blir det att man sitter sjalv! Men vid det har tillfallet ar det ganska skont att sitta sjalv vid frukosten eftersom det ar den enda tidpunkt man far lite lugn och ro vid bordet. Vid middagen ar det ibland kaos, undrar om man var lika dan, slangde mat, golvet ser ut som ett ja, jag finner inga ord, stada far man i allafall gora efter varje maltid!
Idag ar barnen hemma, ja for att det ar sno, dock inte mer an 2 dm men det racker for att det ska vara kaos har och ledig fran skolan, ja barnen ar ju lyckliga for det!
Jag sjalv har stadat!
Eftermiddagen blir till simhallen med barnen! Ska blir roligt att plaska lite!
Kvallen laga mat och gora sina vanliga sysslor, bada dem och lagga dem i sangen!
Sen ar kvallen lugn, sa skont da kan man koppla av igen! Gora kvallsmat, och bara vara!!!

Sno i London

Haha det snoar har, ja i London ar det inte sa vanligt med sno! Vaknade och gick upp och undrade om barnen inte skulle till skolan, tyckte det var dags for dem att ga, men nej nej.. skolorna ar stangda nar det snoar, ja det later lite smaroligt och det ar inte mer an 2 dm men men kaos ar det anda!
Darfor blev dagen till att gar ut ochbygga snogubbar! Val inne blev det att varma sig med kaffe och kaka!
Sa dagen har varit till att sysselsatta barnen!
Ja far val se hur lange snon sstanna kvar jag tror inte det blir sa langvarigt, hoppas jag inte i allafall. Jag hatar sno och vill har varme, var och sommar!!!

Hej!

Eftre mycket tankande sa har jag bestamt mig! Nu har jag skaffat en blogg! Just nu ar jag bosatt i London sa det enda problemet ar att tangentbordet inte har alla bokstaver men ni far helt enkelt sjalva satta pricka over a och o!!

Ni ska far veta lite vad jag gor om dagarna, hur livet ar och hur jag mar!

Jag kan borja att beratta att jag akte 1 december till London som au-pair, det var andra gangen jag flog i hela mitt liv och forsta gangen jag gjorde det sjalv. Ja da var man inte sa kaxig. Den kanslan som jag hade den dagen var nagot alldeles speciellt. Jag tror jag aldrig har varit sa nervos i hela mitt liv. Att komma till en utav Europas storsta flygplatser gjorde kanske inte saken battre och att mota upp en manniska som man inte satt, utan bara pratat med en gang gjorde heller inte det battre. Men denna dagen kommer jag minnas, att komma till terminal 3 pa heathrows flygplats med Tvkamrer och massa med folk och mota upp en framling! Men det gick bra!
Att aka ivag sa har ar det starkaste jag gjort att vara utan min familj och vanner ar oerhort jobbigt.
Jag skulle borja att vara dar i 3 veckor for att ser hur det var. Det dar med spraket var val kanske inte det lattaste jag suger verkligen pa engelska och da menar jag det! Dessa 3 veckor var jobbiga, hemlangtan, manga somnlosa natter men dem gick fort. Den 19 december akte jag hem for det hade jag bestamt innan for jag ville fira jul hemma!! Detta blev den basta julen nagonsin, med familj och vanner. Den mysigaste stunden och allt kandes sa bra nar jag var hemma, det blev en helt annan kansla de 2 veckor jag var hemma, den dar kanslan som betyder sa mycket!
5 januari akte jag tillbaka och denna gangen kandes det jobbigt att lamna familjen och vanner igen. Men det som kandes bra var att nu visste jag vad jag skulle, jag visste vilken familj jag skulle till, jag visste vad jag hade for rum jag visste vad allt innbar. Men att vara borta sa har lange kanns pa nagot satt valdigt lange, kommer tiden gar fort eller sakta?
Nu har det gatt nagra veckor och vi ar redan inne i februari! Saknaden har varit stor och med den hemlangtan som jag har sa ar det ett plus i kanten for mig!
 Dessa veckorna har gatt fort och nu ska ni far veta vad jag gor om dagarna! Ny vecka imorgon! Sa det blir att borja blogga om dagarna nu!! 


Välkommen till min nya blogg!

Ja las om mina dagar hur det ar att vara en svensk londontjej!

RSS 2.0