Hej igen!

Fint vader sa jag foljde med Sam och hamtade barnen! Det ar verkligen var! Att kanna doften av nyklipptgras ar undebart, da ar det var! Packningen ar nastan klar for min del, har ju inte sa mycket att packa sa for mig ar det ju inget stort problem, man far ta det man ha helt enkelt! Ikvall snodde jag ihop en supergod smoothi, mummsigt.... God natt pa er, nu ar det sangen som galler!

Packning!

Ja, denna dag blir till att packa! Da kanns det som det verkligen borja narma sig! Jippi! Ja,tvatt hade vi i en stor hog sa det var bara till att ta tag i den hogen och borja stryka, vips sa gick den formiddagen, skont pa ett satt! Och skont att ha det fardigt sa packningen bli fardig snabbare! Innan lunch korde Sam mig till hotellet min syster och mamma ska sova pa. Gick in och kikade lite och pratade lite! Blir nog bra! Hem igen ata lunch, snabbt, sen dammsuga nedervaningen lite fort och gora i ordning i koket, sa det ser nogolunda ut i ett par timma! Ja, nu sitter jag har och ha gjort allt och komma pa vad man kan gora ar inte latt. Slappa har varit min sysselsattning sa det far nog fortsatta att bli det aven nu hihi... Ha det bra!

Mandag

Mandag snart mot sitt slut! Jag har haft en bra dag! Dagen borjade bra och pa morgonen blev det lite att stada iordning Sen pa formiddagen sa hade jag William, sa vi gick forst till ett cafe och fikade, sen gick vi till parken och lekte! Det var jatteskont vader och det kandes som ater igen varen hittat hit efter en kall och regnig vecka! Sen gick vi hem och hade lunch, vi satt till och med ute och lunchade, inte illa! Eftermiddagen sa blev det fortfarande barnpassning och det lektes och hades, ja tiden gick fort! Sen var det helt plotsligt middag och alla barnen kom hem, mycket skulle goras. Den ena ville ha pizza, den andra burgare och jag och Sam pasta sa det blev mycket att sta i, men det gick bra! Trottsam dag maste jag saga, det ar jobbigt att leka med barn. Nehe nu ar det lugn och ro har som galler och kvallsmat!

Sondagsslapp!

Sa tyst och sa lugnt i huset. Idag hade jag chansen att sova fram, men nehe vaknar samma tid som vanligt eftersom jag ar sa van att stiga upp vid den tiden eller stiga upp jag vaknar av barnen. Men sen kom jag pa att vi har ju stallt om klockan sa da sov jag ju en timme langre anda haha... man kan ju saga sa i alla fall! Lugnt vid frukostbordet, vilket ar skont.Sa det blev god frukost! Denna sondag ska bli lite matlagning, creps ska jag gora, ar sa sugen pa det. Sen blir det en promenad, efter det sa blir det soffan och film! Sondag ar till for att ta att lugnt!Ny vecka vilket jag bara se framimot! Vissa ser framimot helgerna men sen jag bor har sa vill jag bara ha ny vecka hela tiden, det blir anda inte det har helgmyset som hemma, vilket ar sa saknat. Men allt ga fort just nu! Pa torsdag aker jag pa semester, jippi!

Lordagsmys med mig sjalv:)

Ja eftermiddagen, blev en liten prominix, solen los nar jag gick ut dock inte lange, kom hem dyngsur, som sagt var snabba omstallninga med engelsk vader! Kvallen blev att gora skinkpaj, mycket god blev den! Myst med mig sjalv, bra att ha en data, da kan man titta pa svenska program! Sa mys framfor den hihi..med glass, popcorn och choklad, kan det bli battre! Nej, sa gott!

HELG!

Denna helg lite speciell! Ensam hemma har i huset, valdigt tyst och lite ensamt. Men jag har sysselsatt mig! Just nu sa lukta det brod, det ar namligen i ugnen. Sa fort brodet kommer ut blir det provsmakning, for det finns inget brod som ar battre en hembakat!! Har aven gjort pajdeg som jag ska anvanda framot kvallningen! Har tankt att gora skinkpaj! Mumma! Aterkommer om min kvall sen! Ha det fint!

Hemlangtan!

Fredag och man borja verkligen langta hem till myskvallar med familj och vanner, festar och hemmakvallar!! Denna fredag sitter jag och ar barnvakt kan det bli roligare hiih... Ne sa farligt ar det val inte men man tanker pa alla som har roligt dar hemma med gog mat och sitter framfor tv och bara myser! Precis som min familj just nu gor utan mig. Ja denna helgen ar jag helt ensam ocksa, familjen aker ivag under helgen och jag har hela huset for mig sjalv! Ska pa ett satt bli skonta att koppla av lite utan barn! Men pa ett annat satt ensamt, helt sjalv. Sa denna helg ska anda bli rolig ska bara ta att lugn ta hand om mig sjalv laga den mat precis som jag vill ha! Ha en bra fredagkvall och trevlig helg pa er!

Torsdag:)

Englands vader ar aldrig att lita pa, ena stunden blast,andra regn, lite som mycket och sedan helt plotsligt sol och nastan klarbla himmel, det ar detta som verkligen ar det trakigaste med England,detta vader.. Att ga fran en kanonvecka med varvader till en regnig och blasig vecka ar inte roligt. Det ar ju sa kallt, jag vill ju har varme och sol! Idag har det varit skola for mig, upppstigning vid halv 8, ata frukost och sedan lamna tva av barnen pa skola och dagis. Sedan vidare till min egna. Regnig morgon, och det regnade aven nar jag gick hem, men nu nar jag sitter har da lyser solen sa fint och det se undebart ut! Men som sagt var inget att lita pa tror namligen det bli regn snart igen. Denna dag ar jag lite halvledig, ska vara barnvakt i kvall, sa det ar sysselsattningen denna kvall. Idag sa ar det bara en vecka sen aker jag pa semester med familjen jag bor med! Ska bli skont och roligt att komma ivag och se en annan del av England! Sa det bli en vecka med aventyr. Det basta av allt den dagen vi kommer hem da kommer Mamma och min syster hit, vad jag langtar<3. Sa allt har gott valdigt fort, vi ar snart liksom redan inne i april, det ar ju inte klokt igentligen vad tiden rulla....

Vaffeldagen!

Det ar vaffeldagen idag hemma i Sverige, dock har dem inte vaffeldagen i England men det ska firas anda! For dem har namligen ett vaffelhus,en resturang dar det gors vafflor, har aldrig varit dar sa det blir forsta gangen for mig! Inte for att jag alskar vafflor men det ar alltid gott med nagra, speciellt med sylt och lite gradde, sa bruka jag ata dem! Sjalvklart ska jag inte ga att ata sjalv utan jag ska traffa Sandra vid 3 tiden, sen bli det att sitta dar och gotta sig och hoppas pa det basta att man kan ta sig hem utan vara fullproppad av vafflor, for gott ska det bli!

Lugn tisdag eftermiddag!

Tisdag, och det var staddag pa schemat, helt okej! Formiddagen susade forbi och helt plotsligt var det lunch! Alltid lika svart att hitta pa vad man ska laga for nagot till lunch nar det inte ar jag som handla maten, sa man far hitta pa saker och ting som ga snabbt att gora, for tid det har man inte heller. Idag blev det broccolisoppa, gick hur fort som helst att gora, mosa broccoli och koka i vatten sen behovs bara lite lok, mjolk,mjol salt och peppar och cremefrech sa blev den extra kramig!Till det ett kokt agg och sa var soppan klar pa 15 minuter typ! Allt kan ga sa fort nar man bara gor det enkelt! Eftermiddagen blev ut en stund for att kicka lite boll, fast dem trottnade ganska fort pa det sa det blev in och se film istallet som just nu rulla for fullt. Har ocksa haft fruktstund har hihi... inget som forkommer kan jag lova men idag blev det de istallet for choklad som dem tjatade om, men jag tyckte att dem atit sa mycket redan idag sa det fick bli frukt istallet hihi... Sa just nu ar det lugnt har vilket gor att man hinner att sitta och skriva lite vid datan! Kvallen bli forst laga mat sen blir det att aka och titta pa Mae, den stora flickan som har konser idag, hon spela fiol. Sa jag ska ta henne dit och hem. Med Taxi, inget annat hihi kora sjalv, nej nej det ar livsfarligt, skulle kora pa fel sida direkt, sa avigt att sitta och kora pa vanster sida... fast nu ar jag ju van att satta mig pa ratt sida... undrar hur det bli nar jag kommer hem tll Sverige?

Mandag!

Mandag och jobb! San gillas eller? Ja,vissa tycker man ar helt sjuk som aker ivag och stada,diska,tvatta, laga mat och passa barn, men det ga om man vill fats det inte alltid ar roligt. Jag gor ju detta for att bli battre pa engelska och da ar nog detta den enda utvag till att lara sig! Alltsa vanligt arbete smaplocka och hamta lillpojken! Lagade lunch till mig idag, potatisplattor vilkte blev gottit! Sen till middag sa gjorde jag lasagne till barnen och mig och det blev jattegott!! Efter middag sa blev det ut och spela fotboll, oj oj nu kanner man att det kryper i benen efter langtan till fotbollstraningarna! Jaha dagarna gar och man langtar till sitt hem! Men forst sa kommer syster och mammsen! Men att komma hem tanker kjag pa varje dag, denna dag nar jag kommer sa underbart skont! Och a rolig denna sommar kommer bli kanner jag! Fodelsedagskalas for mig och ja alla kompisar som fyller nu under sommaren! Jag langtar sa!! Ja, min kara kusin har lovat att vara trollkarl haha... till min fest! Heller hur gar det med ovandet??

Party!

Idag harligt vader igen! En hel vecka med sol, det ar ofattbart, men underbart harligt har det varit! Denna sondag lite speciell, lillpojken fyller 4 om ca en manad fats han hade sitt fodelsedagskals idag med sin basta tjejkompis! Sa formiddagen akte jag hem till Sandra den (svenska au-pairen)eftersom det var en av hennes barn som hon passra som ar bastis med mitt barn som jag passar! Ja sa vi gjorde sandwish, alla mojliga, skinka,ost, choklad och sylt! Sen var det party! Valdigt roligt,dem hade hyrt in en som var trollkarl och som underholl under kalaset! Det uppskattades av barnen! Val hemma igen sa var dem flesta trotta, lagade mat till barnen och sedan till mig sjalv! Sondagen snart mot sitt slut och en ny vecka rulla igang med mycket arbete!

Marknad!

Eftermiddagen sa bestammde jag mig for att ta mig in till stan och ga pa marknaden och det visade sig vara valdigt mysigt. fullproppat med marknadsstand och fullproppat med folk och underbart vader sa battre marknad kunde det inte bli! Doftande tvaler och nybakat brod massa med godis ja allt var valdigt lockande.. Hem kom det i alla fall med nybakt brod som var gudomligt gott!! Kavllen har varit lugn jag har lagat mat! Klyftpotatis med rotfrukter och lax, redigt gott! Snart blir det nog en film och nagot gottit att smaska pa sen ar det laggdags for imorgon ar det barnkals!!

Lordag!

Lordags morgon borjade lugnt, lugn stund vid frukostbordet med god frukost. 11 tiden begav jag mig ut i det fina vadrte med Mae till hennes balettlektin. Val hemma sa gjorde jag mig en lunch, det vanliha pa lordagar, hamburgare! Det fina vadret har hallt i sig i en vecka vilket ar ofattbart hihi... sa nu ar vi bortskamda har i England. Sa trakvader ar val just nu pa ingang i nasta vecka med regn och blast jippe eller NOT, jag hatar regn och kylas sa nej tack sol och varme vill vi ha hela tiden! Eftermiddagens plan ar nog att dra ner till stan, ar alltid marknad pa lordagar och jag har aldrig haft tiden att ta mig dit och marknad ar sa mysigt sa da tankte jag att idag ar det toppen vader sa det kan ju inte bli battre! Ha en bra helg nu alla!

Fredag!

Fredag redan och det ar full rulle fran morgon till kvall! Formiddagen stadade igenom huset lite, sen storhandlat infor helgen! En bra dag med andra ord, bra vader sol och varme, sa det kan man inte klaga pa, sa darfor hanns det med en promenad aven! Snart ssa blir det god mat med vitloksbrod och Sams foraldrar ar det som gastar har over natten sa det ska bli trevligt! Har det bra!

Leggings vader!!

Vaknade valdigt tidigt idag men det gjorde inget kande mig sa himla pigg! Drog upp gardinerna och solen lyste in sa fint, klockan vara bara 7 sa det kandes for tidigt att ga ner sa jag laste lite till klockan 8 da jag gick ner och at frukost!Idag var det skola!! Jag gjorde i ordning mig och min lilla lunchlada, spagetti med tonfisk! Ja idaga var det leggingsvader sa det blev leggings och jeanskjol med en ny troja som jag aldrig anvant fran vero moda! Sa idag var det varkanslor i hela kroppen! Efter skolan sa fortsatte jag eftermiddagen att ga en runda pa stan, satte mig for ett break och tog en gudomligt god smoothi, farskpressad, mango och passion sa gott, till det frestade jag mig med en chokladmuffins!Men det var sa underbart att bara sitta i solen och njuta! Nu vantas middagen i ugnen kyckling och klyftpotatis, late som lite finmat, men det far det bli pa sin lediga dag! Kvallen ar annu inte planerad men det luta atr att traffa Sandra sa det hoppas jag pa, en lite drink och prat ar aldrig fel! Har en bra kvall allesammans, var gor mig glad sa just nu ar min kropp helt sprallig av varkanslor fast jag inte mar 100% bra!

Onsdag!

Idag kanner jag mig mycket piggare! Sa idag blev det att jobba som vanligt! Morgonen dammsog jag och tvattade, och hangde ut tvatten pa tork ute, ja da ar det varmt och idag var det varmt, vilken dag, ja det var nog minst 15 grader!! Sa underart! Bara vadret gor mig friskare! Nar jag at min lunch sa satt jag ute och myste i solen. Sedan sa begav jag mig for att hamta lillpoken och hans kompis pa dagis! Lagade middag sa att den skulle vara fardig till eftermiddagen! Spagetti bolgonese blev det idag! Kvallen blev barnpassning, alltsa bada och lagga den minsta till sangs! Sen ar det lugn och ro efter 8, sa da kan man ta sitt kvallsmal och bara slappna av! I morgon redan torsdag och det vantas skola, vad dagarna ga fort!

Magsjuk

Ja, gardagen borjade bra, jag kande mig pigg och storstade koket och tv-rummet pa formiddagen, underbart med skinande rent kok!! Men efter lunch sa hande nagot, jag madde pyton, madde illa och blev jatte yr. Sa gardagen efter klockan 1 sa lag jag i sangen hela dagen tills kvallningen orkade verken ata eller ga upp. Men med all omtanke har sa blev man sjalv som ett barn, stackars Sam istallet for att ha 3 barn sa blev det 4. Pa kvallningen madde jag lite battre och var sugen pa nagot sa hon kom upp med rostade mackor till mig och dem gick ner. Jag var trott men natten var jobbig och mycket somn blev det heller inte for den delen, magsjuk, och spydde som en liten gris, fast det var mer an lattnad, man vantade pa att det skulle komma! Sa idag mar jag mycket battre, har fatt i mig lite frukost och badat sa nu kanner jag mig som en manniska igen. Att vara sjuk ar det versta jag vet man kanner sig sa mallos och vet inte vad man ska ta sig till. Vadret har ar underbart och skulle gissa pa att det ar ungerfar 15 grader, sa var ar det har! Ska forsoka ta mig ut om ork finns annars sa ar det sangen och tv for min del! Hoppas att alla mar bra dar hemma, tanker pa er<3

Vilken harlig dag!

Idag blev det lite vandring i det fina vadret, sa underbart!!!! Jag gick till Sandra, traffade henne och sedan sa begav vi oss till en dam som vi skulle aka med! Vi akte ut dar det var lite skog! Sa fintdet var att se hastarna pa gronbete och sjalv gick man som en sol for det var underbart att se vitsipporna blomma! En bra sondag och ett bra avslut! Redan mondag i morgon, och det blir val hart arbete imorgon skulle jag tanka mig!

Sondag!

Redan sondag, dagarna flyger ivag! Trottsam fredag och lordag, sa idag ar jag ledig! Har atit frukost och bara kopplat av nu pa morgonen. Laddat upp med lite smorgasar for snart ska jag ta mig till Sandra, vi ska ut och vandra lite i naturen hihi.. ska bli sa skont att komma ut i detta underbar vader, solen lyser faglarna kvittrar och paskliljor blomma for fullt, kan det bli battre varvader??? Ne, detta gor mig lycklig, dock nu vill man att det ska vara lite varmare!! Man langtar till de dagarna man kan borja anvanda leggings och klanningar.... sommartankar redan tssss.. Helgen har annars varit bra inte orkat gora sa mycket pa kvallarna.. trottsammt med barn ska ni veta. Blev att jag tittade pa melodifestivalen, ja vad sager man.. for min del var det lite otippat men det var val roligt for henne. Nehe har en bra sondag, jag ska njuta!!!

Fredagkvall!

Fredag, JIPPI! Aven om man inte ar hemma sa kanns det skont med fredag, fast det ar ju absolut inte samma fredagsmys som man bruka har med familjen eller vannerna. Idag sa har jag stadat, ja det ar sant man far gora lite varje dag har.Hamtade William pa dagis! Eftermiddagen blev ner en liten stund pa gymmet for att trana lite, alltid lika skont efterat! Kvallen blev god mat och bara lugnt och skont! Ha en bra fredagkvall!

Dirty Dancing!

Min torsdag var underbar igar! Forst blev det skola, ja man ville att dessa timmar skulle ga fort... Nar jag val slutat sa traffade jag Samdra vid halv2 vid stationen for att ta oss in mot LONDON! Val dar sa gick vu runt och tittade i Londen, helt fantastiskt! Frammot kvallningen sa tog vi oss in pa en resturang! Fisk var det pa menyn for varan del! Vi tror det va sjotunga hihi.. och till det serverades ris, sas och gronsaker, mummsigt! Klockan narmade sig 7 och vi gich till sjalva musikalhuset for att hamta ut vara biljetter! Nar vi val gjort det sa var vi tvugna att ga och kopa milkshake, att ha och snutta och svalka sig med! Sen borjade showen, ja helt underbart! Nar den val var slut, ja da dansade man ut och var sa allmant glad! Den var toppen! Val ute sa tog vi bussen till tagstationen, forsta gangen jag akte en riktig LONDONBUSS! Ja, detta var en bra ledig dag! Tack Sandra!

Mitt i veckan!

Onsdag, och det ar en dag som bruka ga fort! Formiddagen, diska upp i koket, dammsuga, ta bort soffans tygkladsel och tvatta det, det var en jobbig syssla. Hann aven ut en runda pa formiddagen for att kopa kottfars, for idag skulle det goras kottbullar! Eflter lunch sa hamtade jag upp William och det var sa hilmal skont vader, solen sken och det var faktiskt valdigt varmt! Eftermiddagen blev det matlagning, kottbullar! mycket gott, med lite svensk mat! Kvallen blev barnpassning! Snart blir det till sangs, maste ju vara utvilad tills imorgon, forst skola sen till London med Sandra for att se musikalen Dirty Dancing!!!! ROLIGT!!!!

Tisdag

Tidagar ar nog den trakigaste dagen har bland dem 7. Inte for att den ar jattetrakig men om man ska jamnfora alla veckans dagar sa ligger tisdagar langre ner pa listan. Dagen har varit relativt bra, strok tvatt, baddade rent i pojkarnas rum. Lagade middag till banen. Korv och simpsson pasta, hihi.. Kvallen blev bada barnen, laga middag till mig sjalv och Jim, kycklingfile sen tog jag pastan som blev over, mycket gottit! Kvallen lugn lite fotbollstittande, Liverpool spelar, dem leder om nagon undra haha.. Ska val snart ga och krypa ner under tecket och lasa lite!

Mandagstraffen!

Att borja veckan pa ett bra satt ar viktigt! Sandra och jag har borjat infora mandagstraffen da vi traffas antingen hemma hos mig eller Sandra! Idag blev det ater igen hemma hos Sandra! Sa jag hamtade upp William klockan 12 fran dagiset och tog bussen!Val hos Sandra sa lagade vi lunch, enkelt idag, kokade pasta och blanda ner tonfisk och majonas,majs och atter, ja blev hur gott som helst! Barnen lekte och vi hann till och med att fika lite, kanelbullar och chokladtarta och sa en kopp kaffe! Sen var det hem dags igen vid tre tiden! Val hemma blev det att laga mat till barnen! Sjalv sa tog jag mig ut for att springa lite! Kvallen sa blev det mat och bara lugn och ro, sa skont! En bra dag, en bra start pa veckan och hoppas att det som ar planerat blir av nu! Har en bra kvall och hoppas att eran vecka bli toppen!

Sondag

Sondag, segt, och allmant trott. Vaknade tidigt, men orkade inte ga upp utan lag kvar och laste lite, gjorde lite nytta i allfall. Vid 9 gick jag upp, at frukost och bara satt och gjorde ingenting. Fint vader gjorde att man blev en aning piggare sa det blev en prominix ut i det fina solskenet! Tur var val det att jag gick ut pa formiddagen, nar jag val kom in sa var det som att vanda himmlen, det blev morkt och gratt och det regnade, uscha... Val inne blev det lite lunch sen blev det filmtittande och slapp, snart blir det middag, dofta sa gott, kottgryta med rotfrukter blir det idag! Sondagar ar till for att inte gora nagot utan bara vara. Finns inte myckt ork i mig idag. Imorgon blir det hem till Sandra! Mandagstraffen som vi nu mera sager! Vi traffas med barnen, dem leker och Sandra och jag sitter och ater och prata! Trevligt! Ha en bra sondag!

Lordag

Idag ar jag seg, valdigt seg, barnen var uppe innan halv 7, ja sa sova blev det inte. Dem lekte, jag lag kvar i min sang. Halv 8 gick jag upp for att gora frukost till dem. Toast med jordnotssmor, fy f.., Yoggi med chocklad kulor i, ja det ar kanske gott men inte till frukost. Aldrig att jag skulle ge mina barn nagot sant till frukost, sockernivan ga upp direkt men ga ner lika fort efter en stund och dem ar ater igen hungriga! Ja,nar jag gett dem sa borjade jag gora min frukost. Mosade banan och jordgubbar och blandade med naturell yoggi, ja min egna lilla frukyoggi, hur mumsigt som helst! Sen blev det mitt egna brod, hur underbart gott ar det inte med hembakat brod? Jag gjorde Alex i ordning for fotbollstraning, sa att han var klar. Det ar manga man ska tanka pa nar inte mamman ar hemma. Till och med pappan ska man ha koll pa, haha -Jag hittar inte mina bilnycklar, nehe fick vi springa och leta om dem, gav han ett tips kolla i kladerna du hade igar, ja givitvis var dem dar! Sen hittade han inte planboken, men den visste jag vad han hade lagt, i ett fack i barnens ryggsack, tur att jag var hemma dar hade han aldrig tittat. Sen maste man surva med mat ocksa, sa det ar inte bara barnen man ska hjalpa hahah... Pojken och Jim begav sig till traningen. Jag hade Mae och hon skulle pa baletttraning sa vi gick dit. Nar vi kom hem sa lagade jag lunch, hamburgare och boner i tomatsas, specialare haha... later kanske inte toppen men man lar sig att ata dem konstiga kombinationerna man bara kan tanka sig hihi.. Nu sitter jag har Sam har kommit hem och jag ar hur trott som helst, orka inte gora mycket nu... far ser vad som hander i kvall. Seg ar jag i alla fall Och Hemlangtan har jag ocksa for den delen, mer an vanligt.

Miss you<3


Fredag kvall!

Jaha fredag kvall! Skont! Jim bjod mig pa vin sa jag sitter just med ett gals vin och bara njuter, ska snart ta mig ett bad och sedan krypa till min sang och lasa lite. Ska bli skont, kanner mig verkligen trott, sa det blir en valbehovlig somn i natt, hoppas jag pa. Hoppas jag kan sova fram lite imorgon, att inte barnen vaknar allt for tidigt. God natt pa er!

Fredag

Uppstigning klockan 7 idag, inte lika segt som i gar, Solen los och det sag underbart ut ute! Gjorde i ordnig frukost till barnen, sen at jag sjalv! Kladde pa mig sa jag var fardig, et mindre problem, sen var det att gora barnen i ordning ett strorre problem hihi.. Men det gick bra.Jag var sa himla snall, gav dem fruksot vid tv och hamtade ner kladerna till dem!Sen blev klockan halv 9, jag tog Mae till skolan, pappan tog pojken. Han hatar skolan sa det kandes bast att pappan kunde ta han dit! Ja, sa jag lamnade henne, gick till affaren for att handla lite saker som jag var tvungen att ha, for jag skulle baka!! Bakade brod! Har smakat det nu till lunch mycket gott! Lagade aven middag sa att den ar klar till eftermiddagen! Det galler att vara effektiv da far man mycket tid over till annat! Sa nu har jag varit ute en stund, sitter just nu och ater min lunch! Paj, den som blev over sen i onsdags och sen det nybakade brodet! Njuter just nu hihi... Eftermiddagen blir lugn tills halv 4 for da ska jag hamta Mae fran skolan! Fredag, vilket ar skont, Sa ha en skon fredag!!

Torsdag!

Idag blev det att stalla klockan pa 7, jag ville inte men var tvungen, sa det var bara att stiga upp kla pa sig kladerna och kila ner.Idag sa akte Sam i vag hem till hennes foraldrar och kommer hem pa lordag igen sa jag har tva av barnen!. Sa pa morgonen sa blev det att ge barnen frukost och hjalpa dem att hitta skoluniformen! Sen var det att ta dem till skolan, dock fick jag bara med mig flickan, sa Sam fick ta pojken till skolan nar hon skulle aka. Ja, sjalv skulle jag till min skola. Sa det blev direkt en promenad till skolan efter den lamningen. Nar jag val slutat sa ringer Sam och fraga om jag kan hamta Alex i skolan, han slutar igentligen 15.15. Da va klockan 13.30, sa det blev en tur till skolan och att komma in pa skolgarden tog ju nastan ett halvt maraton, laser ju in barnen om dagarna. Ja, men jag hittade ju en oppen dorr eller jag fick knaccka mig in. Sa han tog jag med mig hem. Val hemma sa ringde jag Elin, behovdes verkligen, sa underbart att prata med denna ,manniskan! Man blir ju sa lycklig! Nar klockan blev 3 sa var vi tvugna att ta oss ner till skolan igen for att hamta Mae. Ja det var ju inte det allra lattaste, efter en halv kakburk sa fick jag ut honom, och hem jag det tog tid, men hem kom vi efter om och men. Hemma blev det att laga mat, valdigt enkelt, pommes och fiskpinnar ja detta faller ju inte riktigt for min smak sa for mig fick det bli lasagne! Dem at bra, plus i kanten, bara lite matrester under bordet haha... Jag diskade upp, vilken syns pa min hander, dem ar torra sa nu blir det handkram och handska nar jag diska, vill ju inte ga runt med torra hander som en gammal tant. Badade dem senare pa kvallen, gav dem kvallsmat vilket dem oftast inte ater har, men vi hade mysigt vid matbordet, sen la jag dem! Det gick bra allt forsta dagen! Skont! Nu ar jag trott efter en valdigt slitig dag, men imorgon blir det lugnare eftersom jag ar hemma pa dagen! God natt pa er!

Planeradag!

Denna dagen stog mest for planering. Ja, Sam, mamman i familjen ska aka bort imorgon, sa jag ska ha tva av barnen tills pa lordag. Hon ta med sig den lilla pojken, kanns ratt skont en mindre att tanka pa hahah... Vi planerade mat,klader och allmant, ifall det skulle vara nagra problem sa skrev hon ner en herrans massa telefon nummer till diverse olika personer, ja man vet ju aldrig, vad som helst kan ju handa... Ja, jag hoppas att det kommer ga bra och att barnen kommer lyssna pa mig. Det storsta problemet ar val nar man ska bada dem och lagga dem men men det gar nog, bara man locka dem med nagot haha Ja, jag har inte bara planerat, hamtade upp Will och hade han ett tag, lagade mat, och sedan sa passade jag William och Mae. Sa har val kvallen satt ut for min del!

Ny paj!!

Jaha eftermiddagen gick den med! Hamtade upp Mae fran skolan, vi gick och handlade lite saker som Sam hade glomt att handla. Trakigt vader sa det var den enda stunden jag var ute, kallt, blasigt och regn pa det, ja typiskt engelsk vader.
Hemma sa blev det matlagning, paj idag med! Fast lite latare variant haha. Fardigkopt pajdeg, sedan sa rostade vi gronsaker forst i ugnen,1 liten abugine, 1 liten zuzzini,1 rod paprika, 1 gul paprika, blandade med 4st pressade vitloksklyftor,korsbarstomater,ipaket 2 matskedar balsamvinager och 3 matskedar olja och lite timjan! 40 minuter i ugnen!
Sedan la vi i det i pajskalet, over feta ost i bitar 200g, blanda ca 1dl gradde med 2 agg och hall over pajen, sedan stro over lite pamersana ost. Gradda i ugnen i 30 minuter pa 200 grader eller tills den fatt fin farg, det ser man! Till detta passar sallad alldeles utmarkt! Mycket gott maste jag saga! Gott med lite brod ocksa, typ vitloksbrod!
Sa detta blev min middag idag! Hoppas att nagon vaga testa denna pajen, jag ar besatt i paj, jag tycker om all sortes pajer, fast jag foredra att man gor sin egna pajdeg, da vet man vad som ar i den haha...
Kvallen blev lugn for mig diskade upp efter bade barnens maltid och min, Sam tog och badade barnen, tack for det inga roliga barn idag, trotta och allmant besvarliga, vilket ar jobbigt.
Har en bra kvall!

God Formiddag!

Ja, rutinerna sitter i samma klockslag ar det uppstigning! Sen ar det som vanligt, diska, stada och plocka lite, ja jag har faktiskt hunnit med en hel del pa formiddagen vilket menas med att eftermiddagen blir lugn! Sa efter lunch blir det nog en prominix for att fa lite frasch luft, det ser skont ute fast dock ingen sol idag men vem vet den kanske kan titta fram har, skiftar vadret valdigt snabbt! Sa nu har jag haft ett kaffebreak, har blivit en lite kaffetant haha men man blir pigg av kaffe! Ja nu ska jag fortsatta att ta tag i tvatten innan Sam kommer hem, sa kan jag slappa sen!!
Ha en valdans bra dag pa er!

Ny vecka!

En harlig dag! Jag kande det fran allra forsta borjan idag att detta kommer bli en bra dag! En bra start, solen lyste och det var en var kansla nar man drog undan gardinerna! Morgonen borjade med frukost, sen diskade jag och strok tvatt! Hann aven med att dammsuga! Sen vid 11 tiden sa gick jag forst till affaren for att kopa kottfars, tacokrydda, cremefrech och lok! Sen bar det av till Williams dagis for att hamta honom, sedan sa tog vi bussen hem till Sandra! Dar skulle det lagas mat, en av mina favoriter, Tacopaj!! Och sa gott det blev!! Vi satt till och med ute och at, sa underbart!!
trevlig pratstund ocksa medans barnen lekte! Sen vid 5 sa akte vi hem jag lagade maten till barnen, ris och kycklingwok, nar dem at sa tog jag mellan mal! Sedan begav jag mig vid halv 7 till stan igen for att traffa Sandra igen vi hade bestamt att vi skulle ut och springa, sa vi sprang runt stan och pratade samtidigt, sa underbart var det, skont och inte anstrangande alls, vi bara trippade fram och babblade pa som ingenting alls. Jag ar nog lyckligt lottad som har kommit till ett stalle och traffat en svensk au-pair sa nara dar jag bor, det ar sa roligt! Speciellt nar man kan prata om allt och gora sa mycket, laga mat. trana eller ta en tripp till London!
Nu nar jag kom hem sa kokade jag mig ris och tog kycklingwok, mycket gottit maste jag saga! Gradden pa noset sa blev et en appelpaj pa det ocksa, man maste ju ata upp sig nar man sprungit! hahah..
Jag har det bra har och trivs kanon, man mar mycket battre av att varen ar har och att man ha en som man kan prata med som Sandra!

Men det vore inte fel om Elin hade varit har nu, du ar sa efterlangtad sa det inte ar klokt! Lilla gumman du ar det basta jag har<3 Hoppas att du har det bra!<3

En bra sondag!

Idag sov jag faktiskt till kl 9, det ar helt otroligt! Har aldrig sovit sa lange har under tiden i London! Alltsa var jag trott! Ja, det blev att sno ihop en rejal frukost, kla pa sig och sedan forst ga till affern och kopa lunch, couscous, sallad blev det! Sedan gick jag vidare mot stationen! Dar motte jag Sandra plus en anna au-pair fran tjeckien! Sa vi begav oss till London! Pa dagens shema stog det museum, och det var spannande! Det hette sciencemuseum och var enormt stort, 5 vaningar. Vi borjade med vaning 5. Sen vid halv 2 tog vi lunch, en sen hahah.. Vid 14.20 hade vi bestallt biljetter for att ga pa bio! IMAX 3D cinema! Deep sea! Jag har aldrig varit pa en san har bio sa det var jatte roligt!  Sen blev klockan helt plotsligt fyra, Hon fran tjeckien var tvungen att aka hem, jag och Sandra gick till Mc donalds for att kopa milkshake, gottit sa det tog vi med hos pa hemvagen. Sandra bjod pa kakor ocksa sa vi gottade oss! Sen var jag hemma ungefar vid 6 tiden! Skon kvall och lugn, Sam hade gjort lasagne och dem hade sparat till mig sa gulligt av dem! God var den ocksa!
Sa denna sondagen har varit bra! En jobbig vecka sa kandes det skont att komma ifran familjen lite och bara gora nagot annat!
Ny vecka! Och imorgon sa ska jag traffa Sandra igen och da ska vi gora TACO PAJ, Jag alskar paj i alla former och smaker sa det ska bli gottit!!!!!

RSS 2.0